Джокович гледа към нова титла

Отива на финал
7 яну 2023 18:15, Росен Стойчев
10
Джокович гледа към нова титла
Снимка: БГНЕС/EPA

Новак Джокович се класира за финала на тенис турнира от сериите ATP 250 в Аделаида, след като надигра Даниил Медведев с 6-3, 6-4. Срещата продължи близо един час и 25 минути, съобщи БГНЕС.

Още по темата


Така той достигна 131-и финал в кариерата си и ще се бори за 92-а титла. Негов съперник в спора за трофея ще бъде американецът Себастиан Корда.

Джокович и Корда нямат официален мач помежду си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
0
 
! Отговори
Дa вметна преди 1 година
До Само да вметна: В грешка си. Сърбите на шовинисти, и спорта е политика, голяма политика за тях като нация. И Джокович вика по митингите" Косово е наше!. Сърбите ни мразят и ни подценяват на официално, институционално ниво. Те защо не ни подкрепят в Македония, да речем. Наивен си ти "Само да вметна", наивен.
8
1
 
9
 
! Отговори
Само да вметна преди 1 година
Спорта и " политиката" не бива да се намесват! Всеки спортист на състезание,се явява да покаже какво може! А " политиката" намесвайки се в спорта ,опорочава спортистите! Много Американофили " мразят" Джокович,просто защото е Сърбин! А Сърбия,не е в ЕС ,Корумпиран! Сърбия си е самостоятелна държава!-:) И Балканска най вече! Винаги сме ги подкрепяли на Световно и Европейско,както и те нас! Джокович е горд Сърбин! Браво!-:) А ние?-:(
7
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Taкова постоянство в спорта рядко се постига- над 15 години да играеш на свръх световно ниво като Джокович, Федерер, Надал, а във футбола като Меси и Роналдо.... такива хора няма да видим скоро. ПОКЛОН! Просто ***!
6
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
do 5 Заради жалките наредби в Австралия заради измислената корона, сега Новак щеше да има 22 титли от ГШ, а Надал 21, а не обратното.
5
0
 
12
 
! Отговори
Някой си преди 1 година
Заслужаваш я Брато!-:) Опитаха се да те унижят! Европейският Корумпиран съюз! С Еврокампанията за " коронката"! Путин им доказа че коронка Няма и ЕС я забрави!-:)) Натрий носовете на всички! Успех!-:))
4
0
 
11
 
! Отговори
Непозната преди 1 година
Успех, шампионе!
3
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тази титла не ме интересува. Предпочитам да падне на финала, но да вземе АО и да изравни оня испански химик по титли от ГШ. Идемоооо, Нолееее! От сръбския народ само този човек уважавам, даже бих казал обичам. ВЕЛИК!
2
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ПОКЛОН!
1
4
 
0
 
! Отговори
Емо преди 1 година
То и аз гледам, ама повече не мога.

Спонсорирани публикации