Пожарникар ще командва рибарите във Варна

Новият шеф на ИАРА в морския град е Сашко Грудев
Обновена: 9 авг 2011 09:50 | 9 авг 2011 09:50,
41
Пожарникар ще командва рибарите във Варна
Снимка: архив, Булфото

Дългогодишният шеф на пожарната във Варна, който я управляваше до края на 2008, оглави Изпълнителната агенция по рибарство и аквакултури в морската столица. Това съобщиха от пресцентъра на ведомството.

Сашко Грудев до момента не е работил в структурите на ИАРА, но е добре познат на обществеността, допълниха оттам.

Той беше шеф на Областната дирекция „Противопожарна безопасност и защита на населението" – Варна, а в началото на 2009 година беше изненадващо пенсиониран от тогавашния шеф на МВР Михаил Миков.

Комисар Грудев замени на длъжността временно изпълняващия Атанас Чолаков, който се връща на предишния си пост – началник на сектор „Рибарство и контрол” в Добрич.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
1
 
! Отговори
pibar4e преди 12 години
te pojarnikarite ca tolkova penkiler,4e i ribite 6te im progovorqt v xor kolko ce radvat,4e pojarnikar gi nabludava.ETO ZA6TO V 4ERNO MORE I ZAZA NE OCTANA-PALNO E C AKYLI-POJARNIKARI.
39
0
 
6
 
! Отговори
Хехе преди 12 години
Щом пожарникар може да управлява овце , то друг може да командва и рибите!
38
0
 
11
 
! Отговори
Царят на кратуните преди 12 години
Пожарникар аслъ, к"ъв друг! Други по-читави кратуни, освен милиционерите и тия от пожарната, у нас нема, е се може и некой читав кучкарин да се намери, освен Миро Мършата, ама нейсе.
37
2
 
7
 
! Отговори
кака преди 12 години
Пожар...никар...иииии.Нема лошо.Палим си,за да има кво да гасим...и да се тупаме в гърдите...по принцип.И не какъв да е принцип, а основен принцип на управление...По принцип де
36
1
 
11
 
! Отговори
Пожар преди 12 години
Пожарникари от вси страни съединявайте се ! Амчи тъй де то нема пожарникар дето да не е пенкилер и да не разбира от всичко. Те тва пожарникаря и тоалетна да го затвориш - гладен нема да остане ! Ура другари !
35
0
 
8
 
! Отговори
фитипалди-срс преди 12 години
то пожарникар на власт като министър предател та каакво остава за друго.
34
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Шеф на Изпьлнителна Агенция Разкарващисе Алантупаци....Такваз работа си тьрся .
33
1
 
6
 
! Отговори
До 31 преди 12 години
Аааа,има значение ,защото обикновено на изпитите всички се опитват да станат полицаи и тези с по малкия успех отиват в пожарната / по-некьдьрните / , така че вашия човек е едно рамо напред....
32
0
 
10
 
! Отговори
Jitan преди 12 години
Споко бе хора...наш човек е...!
31
0
 
14
 
! Отговори
Браво... преди 12 години
Ох,само ако там е така-с мед да ги намажеш тиквуните...Във Враца шеф на регионалното звено на ИАРА вече е е бившо ченге...то не че има голяма разлика от тоя във Варна!
30
0
 
12
 
! Отговори
До 29 преди 12 години
...или както казват пожарникарите:"Поддържайте огъня,ние идем!"
29
1
 
15
 
! Отговори
25 преди 12 години
До 24Прав си! По-добре щеше да е шефът на РВД да е пожарникар. Така по-лесно ще се справя с последствията от работата си. Бе то пинизът на пожарникарското управление е *** : намираш начин да подпалиш пожар , а след това вече си в свои води - маркуч в ръка и поливаш, респ. пикаеш. :(
28
0
 
8
 
! Отговори
mw./eu преди 12 години
Правилно. След като оставят включени *** с олиото и отиват за риба, някой трябва да се грижи в тяхно отсъствие да няма пожари. А, кой е по-подходящ от един пожарникар? Всъщност да си пожарникар не е лесна работа. Искат се доста тренировки, обучение и непрестанно напрежение. Зависи и от мястото на работата де, но ако си такъв около някой химически завод или селскостопански производители особенно Лятото няма да ти е спокойно. Да не броим и скапаните консумативи по печки, газови бутилки, котло
27
0
 
7
 
! Отговори
24 до 25 преди 12 години
Прав си, та поради това могат да летят, като всички летателни апарати по-леки от въздуха - балони, аеростати, дирижабли и пр. Очоквам да назначат пожарникар и за шеф на Ръководство Въздушно Движение, но там вече сппуснаха един гербав парашутист по метода на Ало-ало-разваления телефон....
26
0
 
12
 
! Отговори
Веска преди 12 години
Няма ли млади хора, ами военни пенсионери с максималната за страната пенсия ще заемат и ръководни длъжност, съответно с голяма заплата?Миналата година Дянков и ББ нали направиха офанзивата за пенсионирането на всички в пенсионна възраст? Законите, както казва посланик Уорлик не важат за всички българи еднакво./перифразирам/
25
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До 24Това не обяснява защо някои пожарникарски глави имат положителна плаваемост и по-редки флуиди, например въздух. Лично аз мисля, че обемът на черепната им кутия е изпълнен с лек газ, например хелий. :)
24
0
 
16
 
! Отговори
Обяснение преди 12 години
За несведущите обяснявам и нема да повтарям:Пожарникарите са подходящи за изпълнение на длъжности, свързани с работа във водна среда (океани, морета, езера, гьолове, басейни, вани, аквариуми и тенджери) защото имат висока плаваемост поради своето празноглавие т.н."ефект на свободно клатеща се шамандура".
23
0
 
16
 
! Отговори
Астронафт преди 12 години
ИАРА да не е нещо като НАСА, бе? Щото там, в НАСА де, търсели главно пожарникари за астронавти за еднопосочни полети към Марс.
22
0
 
8
 
! Отговори
15 преди 12 години
До 21Ами няма да пишеш хаос, нали пишеш България - синонимни понятия са. :(
21
0
 
11
 
! Отговори
До 15 преди 12 години
Е,то за благозвучие!Да пиша хаос или нещо подобно не върви,че може да обидя Тиквуна!