Тръгна делото срещу Емилия Масларова

Бившата министърка нямала притеснения за процеса за присвояване на 11 млн. лв.
Обновена: 21 апр 2011 10:04 | 21 апр 2011 10:02,
164
Тръгна делото срещу Емилия Масларова
Емилия Масларова. Снимка: Булфото

Бившият социален министър Емилия Масларова заяви, че няма никакви притеснения за процеса срещу нея.

Тя направи изказването малко преди заседанието на Софийския градски съд, на което бе даден ход на делото за присвояване на 11 038 405 лева при ремонта на социален дом в Стара Загора.

Масларова е подсъдима за престъпления по служба и длъжностно присвояване в особено големи размери. Според обвинителния акт тя, заедно с управителя на фирма „Стара Загора 2007” и техни помагачи, са присвоили 11-те милиона от отпуснати близо 19 млн. лв. за ремонта на сградата.

Още по темата

Преди заседанието Емилия Масларова заяви, че не знае дали социалното министерство ще предяви иск срещу нея за 11-те милиона лева.

„Явно не му е ясно колко пари трябват за бедните, ако си мисли, че с 11 милиона ще спаси България”, бе лаконичният й коментар.

Преди да влезе в съдебната зала, Масларова обясни, че е държала въпросът с ремонта на социалния дом да мине през съда.

По думите й това било най-чисто и най-справедливо.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


164
Още по темата: Емилия Масларова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
155
0
 
0
 
! Отговори
sapun преди 13 години
ako edin rom otkradne edno par4 meden kabel 6ego obesite mamka vi. no go borisov ako nebe6 gotov za tozi stol nebitrybvalo da sedne na tozi .....
154
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
не защитавам масларката,но все пак какво е откраднала,некакви си 11 милиона.доста рехави пари в техния бранш.никои министър и депутат няма да ги вземе на сериозно,тва е смешна сума за съдене.а за съдии и прокурори срещу една сума нема как да те осъдят.даже да си убил 5 роба.
153
0
 
1
 
! Отговори
uladislau преди 13 години
Тъжно, тъжно, 157.и потресаващо вярно...ахх, как искам некой ден да им **** на всичката тая пастмина в устичките.Дано съжаляват някой ден и те, дано са безпомощни както сега се чувстваме ние тук по форумите...
152
0
 
0
 
! Отговори
napanforii преди 13 години
be tazi lisiza mazna se vizdawe 4e e lisiza owe kato soz. ministar. posle si izmisli visoko kravno nalqgane a sega mozebi bolno sarze. na ewafoda! na ewafoda!
151
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ДО 158 ... ХОРА,РАЗБЕРЕТЕ СЪДЯТ СЪДИИТЕ НАЗНАЧЕНИ ОТ АГЕНТА ГОЦЕ ... И ТОВА ЩЕ Е ДОКАТО ТОЗИ ПРЕСТЪПНИК ОСВОБОДИ ПРЕЗИДЕНСТВОТО ...
150
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
В ПАНДИЗА ДОЖИВОТ...
149
0
 
5
 
! Отговори
crus преди 13 години
Лелчето с бентлито ...че за какво да се притеснява ...за 20 години сигурно има няма 5 в които да не е била министър....отракън и обигран кадър .... подозирам поредната оправдана гадинка ....крайно време е герб да осъдят някои ....идват избори а ние помним .....
148
0
 
10
 
! Отговори
Баба Яга преди 13 години
Притеснения могат да имат само българите без връзки.Права си е масларката...за какво да се притеснява? По милионче на съдия от тези 11 каймета.Ще излезе по-чиста и от Дева Мария.Ще осъди държавата за нанесени морални щети и влошено здравословно състояние от "несправедливия процес".Ще се кандидатира пак и пак ще я изберат ***,а тя доволно ще потрива ръчички и ще се надсмива над робската ни психика.Това е за съжаление.А на нас ще ни остане само дрането по форума!
147
0
 
16
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 13 години
Kой е Лазар Груев? Бивш съветник на Първанов, председател на президентския юридически съвет. Кой е главният прокурор на България? Борис Велчев, внук на друг един Борис Велчев, член на Политбюро на ЦК на БКП също бивш съветник на президента. Кой е председател на Конституционния съд? Евгени Танчев, син на небезизвестния Петър Танчев, втория човек в йерархията на държавата по време на Живковия режим. Той, както и конституционните съдии Димитър Токушев, Пламен Киров и Ванюшка Ангушева са посочени от сегашния президент. Кой заседава във ВСС и определя кадровата политика и приоритетите на съдебната власт? Съставът, избран от парламентарното мнозинство и президентската квота при управлението на тройната коалиция, на която бабуваше отново Първанов. Изводът: въпреки че по Конституция няма никакви правомощия, благодарение на калпавия основен закон президентът е поставил свои хора на всички важни позиции в съдебната власт което му позволява много успешно да саботира всякакви опити за борба с корупцията и организираната престъпност.
146
0
 
11
 
! Отговори
Марк преди 13 години
Уорлик назначи вече шефа на комисията Кушлев!Ако назначи и американски следователи, съдии и прокурори може да я осъдят! Иначе не!
145
2
 
12
 
! Отговори
teo преди 13 години
НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙ ДРУГАРКО МАСЛАРОВА! НИКОЙ ОТ ВАС НЯМА ДА ВЛЕЗЕ В ЗАТВОРА, ДОКАТО КОРУМПИРАНИТЕ ПРОКУРОРИ И СЪДИИ СА НА ЛИНИЯ!!! ВРЕМЕТО ВСЕ ОЩЕ Е ВАШЕ ПРИ СТРАХЛИВАТА МИНИСТЪРКА ПОПОВА, КОЯТО Е НА ВАША СТРАНА,ОК? ЖАЛКО ЗА БЪЛГАРИЯ, ЧЕ БОЙКО ВСЕ ОЩЕ ДЪРЖИ ТРОЯНСКИЯ КОН ПОПОВА НА ПОСТА СИ!!
144
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Никой да не си прави илюзии,че др.Масларова ще бъде осъдена,такова нещо в България няма!Не забравяйте,че съдебните ни системи са две,за тези,които плащат яко и за обикновения данъкоплатец и гласоподавател!
143
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Чета коментарите и искам да задам един въпрос "ОТ КОЯ ПАРТИЯ Е ДР.МАСЛАРОВА И АГЕНТА ГОЦЕ? Въпросът е без повишена трудност,резонен като за наближаващи избори!
142
0
 
8
 
! Отговори
ами да преди 13 години
Масларова да си избере: 1.---1 г.-условно 2. --2 г.условно 3.--3 г. условно,а ефективната присъда е забранена ,за...... богати !
141
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Да се остави на социален минимум, да живее в панелка в някой квартарл, за да види как живеят повечето българи. Нейните имоти, които е придобила да се направят на почивни станции за деца, а с присвоени милиони да се подпомогне здравеопазването в България.
140
0
 
18
 
! Отговори
Рени преди 13 години
Иска условна присъда - добре, НО, нека комисията Кушлев и отнеме незаконно придобитото - по всякаква линия.И после 10 години принудителен труд - чистачка в дом за стари хора, с 240 лева заплата. Да се запознае по-добре със социалните нужди на народа!
139
0
 
1
 
! Отговори
ter преди 13 години
Taia jenitsa niama da jivee dalgo ,ne jelaia da bade izma4vana ,zapomnete tova...gadaia po nasledstvo
138
0
 
14
 
! Отговори
лъжльото преди 13 години
Ама няма никакво съмнение, че лъже. Гоце отричаше и за агентурното си минало, докато не излезе картончето.После каза, че се гордее. Това е - нашият президент си лъже. Той не даде един отговор на куп въпроси, сега плаче, че го обидили на "милионер". Като спонсорите му са подсъдни за милиони, ние какво да си мислим
137
0
 
14
 
! Отговори
д-р Чуклев преди 13 години
тази когато и да я утрепят все ще е късно
136
1
 
7
 
! Отговори
ДЪБЛИН преди 13 години
То в Корумпестан всичко ТРЪГВА,ама до къде стига и какъв е РЕЗУЛТАТЪТ.Затова сте там където сте.