Мейзер – фаталната вдовица и секс лъвица

Две са основните версии за смъртта на съпруга й – страст и ревност
16 авг 2016 08:52,
152
Мейзер – фаталната вдовица и секс лъвица
Снимка: Facebook

Смъртта на 40-годишния културист от Варна Николай Димов продължава да е най-обсъжданата тема, не само във Варна, но и в страната.

Два дни след убийството му се появиха няколко версии – заклан, удушен, вързан със свински опашки. Прокраднаха се и куп пикантерии около любовните взаимоотношения със съпругата му Анита Мейзер.

Обвинението срещу нея бе внесено веднага след свикания брифинг в понеделник. Говорителят на Варненската окръжна прокуратура Радослав Лазаров бе кратък в изказването си. Той обяви категорично, че има събрани доказателства за деянието на Мейзер. Самата тя е задържана. Обвинителите спестиха обаче на медиите пикантните подробности по случая.

Прокуратурата не се ангажира със срок за резултатите от съдебномедицинската акспертиза.

Николай Димов бе убит през нощта в събота срещу неделя в дома на Анита Мейзер във Варна - на 200 м от резиденция "Евксиноград". Драмата става на третия етаж. Атрактивната двойка е позната на всички наоколо, а и баровският ѝ джип я издава, защото вместо номер е изписано името на Анита.

Тялото на Димов бе намерено безжизнено в семейното жилище. Слухът, пуснат от самата Анита, бе, че 40-годишният фитнес инструктор и спортист бил вързан със свински опашки приживе.

Анита Мейзер твърдяла пред разследващите, че е отишла да пазарува в 2:30 ч през нощта в събота, като оставила Николай пред жилищната сграда да говори с двама негови приятели, които тя не познавала. Когато се прибрала, мъжът ѝ вече бил мъртъв.

Още по темата

Впоследствие скандалната сексбомба разказала пред разследващите, че задушила съпруга си, без да иска, по време на садо-мазо ласки, разкриха от полицията пред "24 часа". Първоначално тя се уплашила и дала няколко различни версии, а впоследствие признала и обяснила действията си с това, че се уплашила.

Това, че Димов е бил душен обаче, не обяснява как се е получила една прободна рана на шията. Ясно е, че е имало асфиксия. Но не е ясно дали прободната рана е нанесена преди, или след като е душен Николай.

Асфиксията представлява нарушаване на дихателния процес, което води до липса или недостиг на кислород в мозъка. Тя може да се получи при бурна любовна игра, в която Анита Мейзер е участвала, но не е знаела кога да спре.

Близки до скандалната плеймейтка твърдят, че тя е убила своя съпруг от ревност. Едрогърдата миска изпаднала в паника, че може да бъде зарязана от своя съпруг. Двамата непрекъснато се карали, откакто Николай се завърнал от САЩ. Културистът работи в Лас Вегас като фитнес инструктор и почасов шофьор на лимузини. Той се прибрал в България със сериозна пачка пари и демонстрирал на Анита, че вече не е толкова финансово зависим от нея. В последвалите скандали Мейзер разбрала, че Димов има любовница, за която планирал да се ожени.

"Беше си втълпила, че Николай иска да я убие, за да й вземе апартаментите и дъщерята - сподели за "България Днес" една от най-близките приятелки на Анита Мейзер.

Миската се омъжва за Николай през 2011-а. Двамата прекарват само по няколко месеца в годината заедно. За последно бяха на почивка в Коста Рика през януари.

Анита Мейзер вече има три брака зад гърба си, като два пъти е била вдовица. Първият й съпруг умира през 2008-а от инфаркт. Именно от него е нейната дъщеря Джули.

Веднага след това Анита се жени за американския евреин Марк Мейзер. Богаташът се влюбва в българката, докато тя работи като барманка в Маями. Той я засипва с подаръци. Вади солидна 6-цифрена сума в долари, с която Анита купува кооперацията във варненския квартал "Почивка". Сградата е с красива гледка към резиденция "Евксиноград". Мейзер дава под наем първия и четвъртия етаж, а самата тя обитава третия със своята дъщеря.

Американецът Марк също получава инфаркт, но оцелява, след като му е направен байпас. Той се съгласява да се разведе с Анита, която се завръща за кратко в България, преди отново да замине за САЩ.

Този път сменя крайбрежието и се устремява към Лас Вегас. Точно там се запознава със своя трети съпруг Николай, който също вече е покойник.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


152
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
96
4
 
5
 
! Отговори
готин преди 7 години
лелеееееееее колко работи ще научи в Сливенският и колко ще и се радват нямам думи,ако влезе де,макар че с нашето правосъдие не ми се вярва.......
95
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Анита Мейзер"... "Бутнаха гето в Пловдив"... "Винят в хулиганство Бат Сали"...Все РОМСКИ драми!
94
2
 
18
 
! Отговори
Соломон преди 7 години
До МУЛТИ МИЛИОНЕРКА!Не че нещо, но евреите не се славят като хора, които не си броят парите и щедро ги раздават на бивши съпруги. По-скоро са хора, които вземат, а не дават.
93
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Айде, вземайте я. Жената е вече свободна.
92
16
 
9
 
! Отговори
Да, ама преди 7 години
До НякойТялото й, ако изключиш изкуствените бомби, е екстра. Излъчването й е вулгарно, грубо, бездуховно, бих казал безмозъчно. Отблъсква. Явно жената привлича не само с тяло, но и с духовно и интелектуално съдържание. И в глава за нейната възраст не бива да й се придиря, но е важно какво има в главата.Иначе я даваха да тренира на уреди, спортно стегната е, в много добра форма, не е фотошоп. Евала й за което.
91
5
 
0
 
! Отговори
джони пет преди 7 години
До АнонименА?
90
18
 
12
 
! Отговори
Мазният преди 7 години
Симпатяга е Анита! Целувки!
89
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Reptile wins. FATALITY!
88
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
абе къде отиде нормалния секс?то не бе тройки,то не бе чудо,садо мазо простотия..извратеняци..такава ни е и ценностната система-какъвто ни е секса,правете си изводите..
87
34
 
15
 
! Отговори
Някой преди 7 години
Пак да попитам. Колко жени познавате, които на 52 години имат такова тяло?
86
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
хаиде да спрете да занимавате хората с тази долнопробна ***
85
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Рана на шията? Не само в Созопол има вампири я!
84
2
 
27
 
! Отговори
МУЛТИ МИЛИОНЕРКА! преди 7 години
ЦЕЛИЯ БЛОК ВЪВ КОЙТО ЖИВЕЕ И Е УМРЯЛ НИКОЛАЙ Е СОБСТВЕНОСТ НА МЕЙЗЕР И ТОВА Е САМО ЕДНА ЧАСТ!ПАРИТЕ И ИДВАТ ОТ ВТОРИЯТ И МЪЖ С ФАМИЛИЯТА МЕЙЗЕР КОЙТО БИЛ БОГАТ ЕВРЕЙН :D----------ТЪЙ КАТО БЛОКА БИЛ КУПЕН СЛЕД БРАКА И С НИКОЛАЙ МУ СЕ ПОЛАГАЛО ПОЛОВИНАТА :D НО ВМЕСТО РАЗВОД ТЯ МИНА ДАЛЕЧ ПО-ЕВТИНО!
83
2
 
22
 
! Отговори
Чичко паричко преди 7 години
До Ох ох охДа те убие съпруга се иска да си паралия. Иначе никакво убийство няма да те огрее. Ще си стоиш жив, колкото и да ти е омръзнало.
82
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако ми предложи хич няма да се дърпам!Направо ще я смачкам,като стар вестник!
81
3
 
22
 
! Отговори
КУРаж преди 7 години
Жената дори от смъртта на мъжа си прави реклама на любовната си пламенност, вий се дърпате. Малко смелост, бе. Най-много да ви удуши, кво толкоз.
80
8
 
13
 
! Отговори
Ох ох ох преди 7 години
От кога търся и аз жена, която да ме убие от е бане. Няма. Бих се радвал и такъв вампир да беше, но няма....
79
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Случеят е повече от показателен.Баба живее с много по-млад мъж.Трагедията е че в България има хиляди такива двойки.Разрушаването на българското семейство и семейнатаценностна система е в пълен ход.Крайния резултат е над 1 мил. самотни млади хора.Мъжете инфантилни жените меркантилни .Това е мантрата.Крайния резултат е демографска криза.Опитни кугарки като бабата оплитат в мрежите си хиляди момчета отхвърлени или отчаяни от опита си да намерят своя връстничка или по-младо момиче.
78
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Цяла държава занимават с тоя психясъл киликандзер! Че накрая ще го пуснат на и свобода!
77
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да я поканят във ВИП Брадър Мейзерката! Ще ги отвее сичките още на старата! пък ако метнат и Пацо от Гълъбово вътре,ще стане интресно!