Горан Горанов-Лудия ще се разхожда по улиците в Бургас

Нищо, че бие отчета, Окръжният съд го пусна на свобода
25 авг 2016 15:22, Анисия Иванова
13
Горан Горанов-Лудия ще се разхожда по улиците в Бургас
Снимка: Булфото

Бургаският окръжен съд потвърди паричната гаранция от 1500 лева, което означава, че от 1 септември Горан Горанов, наречен от съгражданите си Лудия, ще може да се разхожда свободно по улиците на Бургас.

Пред съда той каза, че лечението в затвора в Ловеч не му е помогнало, а е започнал да чува гласове и получава халюцинации, и че иска да се лекува в къщи.

Още по темата

Горанов придоби популярност след серия хулигански прояви, включително нахлуване в една от католическите църкви в Бургас, както и нанасяне на побой на свещеници.

Прокурорът Андрей Червеняков пледира за постоянен арест на Горанов като посочи, че при предишна по-лека мярка за кратко време той е имал три хулигански прояви, по които са започнати досъдебни производства.

Оказа се обаче, че по нито едно от тези производства Горан не е обвинен, тъй като нямало извършени съдебни експертизи, съобщи "Булфото".

Адвокатката му Веселина Василева се противопостави на промяната на мярката. Тя посочи, че Горан никога не е нарушавал наложените му досега ограничения по това дело, винаги се е явявал пред следователите, когато е бил призоваван.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
mdaa преди 7 години
До Без да искам ти наших '-', докато си мислех да ти сложа '+'.Да не се чудиш кой е тоя полуграмотен ***
8
0
 
8
 
! Отговори
Гошо от почивка преди 7 години
Ей прибирайте тия хора по клиники или затвори! Утре - в други ден като изнасили и убие някоя малолетна кой ще е виновен?
7
1
 
9
 
! Отговори
Некъф луд преди 7 години
Хванете го, начупете със сопи и да видим дали няма да му се излекува шизофренията. В наше село така лекуваме много болести, включително и шизофрения.
6
2
 
4
 
! Отговори
преди 7 години
Между "нищо" и "че" не се пише запетая.
5
12
 
7
 
! Отговори
Оня преди 7 години
Мачкай Горанееее!
4
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не само, че ще ходи по улиците на Бургас ... ами и ще пише коментари в D.nes.bgДОРИ ВЕЧЕ ГО ПРАВИ !
3
6
 
9
 
! Отговори
Академик преди 7 години
Това, че чува гласове не е показател за наличие на някакво психическо заболяване. Аз също чувам гласове. Чувам гласовете на демократите. Чувам как продават страната си на краварите за долари, но съм си напълно нормален човек. Особено през нощта ми се случва да чувам как някой диша в стаята ми но нямам други оплаквания.
2
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Горан президент!
1
1
 
20
 
! Отговори
ufu преди 7 години
Чета аз Горанов- лудия ще се разхожда по Бургас, бе то викам министъра на финансите,че е луд , луд е , *** от къв зор разходката му из Бургас е новина? Брее *** то не било министъра а адаш му , е все тая и двамата са луди за връзване и двамата са Горанови и двамата са на свобода ...никва разлика кой е ...