Пуснаха от ареста Димитър, който нападна лекарка в Пазарджик

Над 100 души се събраха на протест пред съда в негова защита
81
Пуснаха от ареста Димитър, който нападна лекарка в Пазарджик
Снимка: Dnes.bg

Съдът в Пазарджик е освободил от ареста 18-годишния Димитър Костадинов, който заради побой на лекар от болницата прекара там 5 денонощия зад решетките.

Още по темата

По-рано, през деня над 100 души протестираха пред сградата на съда в Пазарджик в подкрепа на агресивния младеж.

С плакати "Искаме справедливост" близки и приятели на 18-годишния Димитър настояваха за освобождаването му от ареста.

"Ако имаме пари, той няма да е там, но няма пари, а и сме никои. Защо скриха камерите? Как може в Бърза помощ да няма камери? Утре може да ни утрепат там и няма кой да те защити. Цялата държава трябва да се блокира, защото сме безсилни, грешка на природата. Ние сме нищо", казаха защитниците на Димитър Костадинов пред БНР.

Стигна се и до словесен сблъсък между протестиращи и полиция, след като органите на реда се опитаха да освободят движението по по булеварда, от постоянно пресичащи протестиращи на пешеходна пътека. 

Защита на Димитър, който е обвинен в нанасянето на лека телесна повреда на две длъжностни лица, настоява той да бъде освободен срещу подписка.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
0
 
1
 
! Отговори
ДЪРТ МЕРАКЛИЯ преди 7 години
МАЛКО ОТКЛОНЕНИЕ ОТ ТЕМАТА.....ПИТАМ АЗ......КОГА ЩЕ ПУСНАТ ОТ АРЕСТА АНИТА МЕЙЗЕР.....?????
62
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Побойниците- на топло
61
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
как може да идвате в 10 вечерта, "Наистина защо безпокоите болните хора в 22 ч.вечерта?Не трябва ли да се поиска сведение от лекуващия лекар и той да даде разрешение. Може болният да не трябва да бъде посещаван в такъв час.А другите болни?Те нямат ли право на спокойствие.
60
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мой близък беше приет по спешност в болницата. Отиваме да го видим. Охранителя не искаше да ни пуска. Викам му идваме от далеч от друг град само за минута да го зърнем. Охранителя човек от нашата черга се съгласи и ни пусна. Отиваме на етажа не знаем коя стая е. Появи се една сестра, обяснихме, показа ни един звънец, каза там да звъннем, беше любезна. Звъннахме, и като излезе едно чудовище жена на около 50 явно я бяхме събудил, кой ви пусна вика, как може да идвате в 10 вечерта, марш оттук.
59
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Поредната мутра е на свобода.
58
8
 
26
 
! Отговори
Фактите преди 7 години
Лекарката е в болница с комоцио. Едва ли се е подредила така сама. Тя казва, че тоя пuкльо я е ударил. Свидетели казват същото.Фактите са си факти, а приятелите са си приятели, които първо са пристрастни, а второ - даже не са присъствали на случката.Съжалявам, но пuкльото трябва да си понесе последствията като мъж.
57
2
 
20
 
! Отговори
Случки преди 7 години
много. Вечерта синът ми с температура и болки в ухото. Давам му ефералган и капки в ухото, сутринта на лекар. Изгони ни, била съм му назначила лечение - да си го лекувам сама. Дядо ми - счупен крак, операция, появиха се усложнения. Коментар на лекар ,, Ама той е на 80, сърцето няма да издържи втора операция. " Почина от гноен перитонит, при аутопсията се оказа, че сърцето е здраво. Не казвам, че всички са некадърни, но за съжаление са мнозинство
56
17
 
13
 
! Отговори
адвокат преди 7 години
Дори треторазряден колега ще измъкне Митко от панделата! Лошото е че няма да стане полицай заради една ***! Държавата губи един млад човек готов да и служи, което е рядко в наше време!В практиката си съм виждал много зло! Но в това момче няма такова!
55
13
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Линейката е дошла в лошо време! Докторицата не си е допила още кафето с дежурната сестра! А някакъв катастрофирал и нахалните му близки са я безпокоили!СРАМОТА! Какво значи някакъв си човешки живот, нали е броила 40ст. за дълго със сметана!?
54
11
 
14
 
! Отговори
съдията преди 7 години
От едната страна имаме младеж с безупречно поведение в обществото до момента от добро бълг.семейство грижещ се за малката си сестричка след смърта на майка си и кандидат за работа като полицай. От другата страна имаме лекарка със съмнителна репутация и поведение!Мисля че случая е ясен! Невинен!
53
4
 
18
 
! Отговори
442 преди 7 години
Не бива да се посяга на човек! Има други начини да изразиш недоволството и/или правотата си.НО, нарочно с главни букви, нещо намирисва така поднесено ни.Така и не разбрах дали лекарката е ударена един или два пъти, според различните и разкази. Защо това се определя от медиите като побой/пребиване? Кой ударен с ръка човек се хоспитализира за 5 дни? Толкова лежи човек след смяна на тазобедрена става. Лекарката била пети ден на системи!!! Какво и вливат?Съчувствах на медика, но...
52
8
 
14
 
! Отговори
пазарджиклия преди 7 години
Към медиците Пз като си знаете какво представлява колежката не ви ли е срам да я защитавате!? И да искате наказание за това дете полусираче! Гнус! Долна държава!
51
5
 
9
 
! Отговори
мъдрец преди 7 години
Невинни бити няма!
50
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
LEKARKATA E NA SLUJHBA I SNAE- I da radoti I da ne raboti saplata shte VSEME
49
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Набии лекар спаси дете!
48
4
 
6
 
! Отговори
нормално преди 7 години
Кое ни е наред, че лекарите ни да са вред!?
47
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До медика, На вас кой ви плаща? Ние клиентите! Защо ни обиждате, псувате ?!
46
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ..." парцали мърляви".... Ха, ха, ха.... Това ви е нивото, на културата, на медиците.....
45
0
 
9
 
! Отговори
НЕбългарин преди 7 години
Представям си ако този беше от ромите как щяхте да го защитите както правите сега
44
7
 
18
 
! Отговори
ултра преди 7 години
Какъв лекар е този, който псува хората?И аз да бях, и аз щях да я шляпам тая ***!