След 3 г. издирване: Хванаха крадец в автомивка

Той работел там и бил случайно разпознат от клиент
15 юли 2017 08:30, Василия Пейчева
14
След 3 г. издирване: Хванаха крадец в автомивка
Снимка: pixabay.com

Близо 3 години продължило националното издирване на крадец на велосипед, докато най-накрая, на 10 юли полицаите го закопчали, докато преспокойно си работел на столична автомивка, пише "Монитор".

Мъжът е криминално проявен и в досието си има цели 14 присъди за престъпления от общ характер, основно заради посегателства над чуждо имущество, уточняват от Апелативна прокуратура – Пловдив.

36-годишният Тихомир Д. бил обявен за общодържавно издирване заради кражба на велосипед от междуетажна площадка в жилищна кооперация в Стара Загора.

Сигналът бил подаден на 11 април 2014 година. Дни по-късно мъжът "шитнал" плячката на свой познат и сменил квартирата си.

Кражбата била извършена в условията на опасен рецидив. Само година по-рано, през март 2013-а, Тихомир напуснал килията в старозагорския затвор, където изтърпял предходното си наказание.

Крадецът бил разпознат от привикван като свидетел заралия, който съвсем случайно закарал личния си автомобил да бъде измит на мивката в столицата. Човекът смятал, че крадецът отдавна вече е осъден и останал безкрайно изненадан като го видял да се разпорежда на свобода.

Мъжът е с мярка за неотклонение "задържане под стража" по определение на районния съд в Града на липите, оставането му в ареста обаче може да бъде обжалвано пред окръжния съд в 14 – дневен срок, което защитникът му вече е решил да направи.


14
Напиши коментар Коментари
14
2
 
45
 
! Отговори
Некъф луд преди 1 седмица
Брейййй голямо геройство са извършили полицаите, че чак да го тръбят по онлайн медиите. Крадец на колело! Те окрадоха от държавата милиарди, а те тръгнали със някакъв кокошкар да ни занимават :)
13
1
 
20
 
! Отговори
Самотен пенсионер преди 1 седмица
Повече няма да заключвам вратата, или още по-добре - ще я оставям открехната.
12
0
 
41
 
! Отговори
60 присъди преди 1 седмица
Шведи крадци с 60 присъди живеят в огромни къщи, други от същото племе живеят в къщи палати отнети по документи в полза на държавата ... опитните мафии цедят държавата и народа а честния народ ходи на работа за 600лв.
Държава цирк.
11
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
ПОРЕДНОТО доказателство ,че милиционерите ни се захващат на работа само когато трябва да ескортират автокрадец с патрулката срещу 300лв... или да охраняват наркопласьор докато се труди.

продължавам да търся причина изобщо да получават някакви заплати. ...
10
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Ха ха... аз като ви разправям, че родната полиция е една голяма комедия... уж го търселипод дърво и камък пък той си миел колите новФнос ...заедно със мафиотската трагична съдебна система направиха от държавата ни ТРАГИКОМЕДИЯ
9
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Смятай какво издирване е паднало...
8
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Гражданите сами ги разкриваме и намираме престъпницте, остава да започнем и сами да ги арестуваме, докато от МВР протестирта за пари ... това е България днес!
7
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
направо сме в шенген вече, всичко е чисто и на 6.
6
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Как е написано само, сякаш са хванали главата на мафията.
5
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Щеше да е новина, ако "Же суисъ протест + 20 заплати" го бяха намерили. А то както обикновенно ...
4
3
 
38
 
! Отговори
Хахахахах преди 1 седмица
Най -големият престъпник в хубавата ни държава!
3
3
 
63
 
! Отговори
ined преди 1 седмица
Крадците на милиони си живучкат спокойно и дори са в парламета, а полицията 3 години се занимава с кражба на велосипед - сигурно по случая за това време са изхарчили пари поне за един ТИР с велосипеди
2
4
 
69
 
! Отговори
бай уЙ преди 1 седмица
3 години уж го търсили, а човека си бачка, сменя си квартири и само благодарение на късмета, че човека си е мил колата в тази автомивка са го закопчали отново. Иначе родната полЮция ни пази и иска повече пари за заплати. На тези хрантутници и сегашните пари са им много. Его на вчера обявили един тъмен избягал преди 5 дни от ареста за издирване. Крили го, че е избягал цели 5 дни и сега молят гражданите за сигнал. Цялата полЮция трябва да бъде съкратена и уволнена и нови служители да има.
1
1
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Голямо издирване е паднало!За 3 години сигурно 300 милиционера са минали оттам да си мият колите...но им дреме на Х..кса