Убиецът на Виола ще се сдобие с още едно обвинение

Той опита да умъртви и свой съкилийник с химикалка
Обновена: 5 окт 2017 07:46 | 5 окт 2017 07:42,
14
Убиецът на Виола ще се сдобие с още едно обвинение
Снимка: Архив, Булфото

С обвинение и за опит за убийство ще се сдобие до дни Стефан Станев, обвинен за убийството на студентката Виола Николова. 

Той ще бъде подведен под отговорност и за опит да умъртви свой съкилийник, съобщи новият районен прокурор на София Радослав Димов пред "24 часа".

Той обясни, че във вторник делото срещу Станев за нападение на негов съкилийник с химикалка е било изпратено в Софийска градска прокуратура с мнение да се  преквалифицира от нанасяне на средна телесна повреда в опит за убийство.

Димов обясни, че след случая със Станев, срещу когото имаше 32 жалби от семейството на бивщата му съпруга, които са били прекратени, от Софийска районна прокуратура са променили правилата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
1
 
! Отговори
Теди преди 6 години
Пиша макар че този Стефан Станев не ме засяга- нито го защитавам ,нито го нападам ..Детето ти ще ти плаща греховете. Моли се на Господ да ти прости ,защото си извършил ужасен грях- убил си човек -Виола ,междудругото Виола означава теменужка не цигулка на латински.
9
0
 
2
 
! Отговори
Славянин преди 6 години
Тоя е чист турчин погледнете му чертитет на лицето абсолютен ***.
8
1
 
1
 
! Отговори
щирлиц преди 6 години
стига "29 годишна студентка-първо висше,редовно обучение",била е красива и вървежна,сама си е избирала си е *** за мъже,но живота не е само рози красиви пози.лоши момчета лош край!
7
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен номер Х преди 6 години
До Анонимен 5:===="И защо не се съобщава етносът и религията на убиеца?"====Напротив. Фактът, че се дава името - СТЕФАН СТАНЕВ е абсолютно достатъчен за да станат ясно и етносът, и религията на убиецът! Когато обаче убиецът, в масовия случай, е турчин или турски (алкохолна напитка с три букви), се използват политкоректните заместители "мъж", "млад мъж" или "младеж", точно с цел да се прикрият етноса и религията!
6
28
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Горкия човек. Той не е убиец. Болен е. Вкарайте го в психиатрията и го лекувайте. Има нужда от помощ. Бял, християнин. Ако беше някой Мюмюн да гние в затвора.
5
0
 
31
 
! Отговори
Джекил преди 6 години
Стара новина. Дано и на този да му пуснат малко пара от парното в килията както направиха с колегата му пък барем получи инфаркт и спаси нас данъкоплатците цял живот да хрантурим този социопат.
4
0
 
29
 
! Отговори
OMG_Lucker преди 6 години
Тоя май е гледал филмите за Джон Уик и се е "вдъхновил". Уви, въобще не наподобява на едноименния герой, а е жалък тип, който е бил способен да убие единствено млада жена.Бог да я прости милата.
3
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе физиономията на този човек излъчва някакво арогантно спокойствие. Точно като някакъв герой от американски хорър или трилър е, но във всеки случай не изглежда глупав.
2
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И какви са новите правила? Колко жалби трябва да има, за да се размърдат прокурори и съдии? 50? 100? Или направо чакат убийството, както в случая
1
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе казвам ви - в България трябва някой ДА УМРЕ, за да започне да се случва нещо по правилата.