Убиецът на хубавата Елена се разкая, вече съжалявал

Унищожил семейството си заради нелепа и човешка гордост
14
Убиецът на хубавата Елена се разкая, вече съжалявал
Снимка: Булфото, архив

"Съжалявам за унищоженото семейство. Съжалявам, смятам, че съм проявил нелепа и човешка гордост". Това разказа пред съда 65-годишният Венцеслав Василев, разстрелял с 5 куршума публично жена си - Елена Василева на 18 август м.г. в столичния квартал "Лагера".

Още по темата

Той призна вината си в емоционална реч и разказа пред съда за първата си среща с бъдещата му съпруга Елена през 2014 г., когато тя отишла да кандидатства за работа при него.

От думите на Василев се разбра, че той посегнал на живота й, защото тя искала да го лиши от бащинство на двете им дъщери.

Той изпаднал в шок, когато чул думите: "Ти нямаш деца" и тогава стрелял срещу нея, пише "24 часа".

В залата присъства майката на Елена, която от името на внуците си поиска от баща им общо 500 хил. лв. кръвнина за убийството на майка им. Прокурор Виктор Тарчев поиска доживотен затвор за Василев.

64-годишният търговец на хранителни добавки от години имал проблеми с жена си, като й посягал и я заплашвал, че ще я убие.

Заради постоянния тормоз, на Василев било забранено от съда да приближава на 100 метра жена си, но това не го спирало.

На 18 август той я застреля с пет куршума, докато Елена била в кафене с приятелка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
33
 
! Отговори
тоя кво чака преди 6 години
Моментално ДНК-тест!Това е трябвало да направи първо,а не да подскача и трепе!Ама ***,кво да го правиш!?
11
0
 
42
 
! Отговори
Бай Иван преди 6 години
Това оправдава всичко,да го пускат веднага ,даже обезщетение да му платим ,а хелзинкския комитет да го правят човек на годината ;) !!!
10
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази присъда от 13 години е все едно доживотна. Едва ли ще доживее за да излезне поне за година две на свобода. 65 и 13 значи трябва да излезне на 78 години. Които години за мъжете в Мутроландия са недостижими поради известни причини.
9
2
 
35
 
! Отговори
www преди 6 години
Това очаква всеки "мераклия", изоставил жена си и хукнал по руски "майсторки" на удоволствието! Мъже мислете, с по-умната глава!
8
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да, бе, разкайвал се! Просто видял колко е прекрасен животът зад решетките и за това изведнъж се сетил да се разкайва, че дано не го осъдят до живот. Вярва ли му някой? Май единственият за когото реално го е грижа е него самия.
7
0
 
39
 
! Отговори
леле преди 6 години
Да бе , съжалява ! Ама за това , че не я е свитнал тайно ! Някакъв нагъл ***, който ти съсипва живота и заплашва с още ! Като няма правосъдие има пистолети !
6
4
 
44
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
днк тест за бащинство на кого са двете деца
5
12
 
41
 
! Отговори
до 3 преди 6 години
До Анонимен3.ето за такива като теб е истанбулската конвенция,ако я приемат мачисти като теб лекичко ще сте в затвора,затова сега толкова квичите срещу нея,но с вас или без вас пак ще я гласуват,света върви напред,а неандерталците като теб да си стоят в пещерата,представям си как преди 100г.сексистите като теб са ревали защо жената трябва да работи,ама как така ще гласува,но сега са ни смешни,след още 100 г.ще ти се смеят и на теб и на всички *** като теб
4
4
 
46
 
! Отговори
ей,аман преди 6 години
*** народ,прости ***,щом е Елена е хубава,абе кога ще се научите да говорите,а не да повтаряте клишета,нещо собствено няма ли да измислите,всичките ви заглавия са все заучени фрази,скучни,смешни и банални,жалка история,процентите не са 80,а са 99,9
3
16
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Ти нямаш деца!" Тази май си е намерила майстора. Много тревопасни от женски пол си мислят, че децата са тяхна лична собственост, а мъжете са банкомати от които само да сучат. Нека помислят пак...
2
6
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе тоя още ли е жив? Докага ще го храниме? За съжаления нещо не е ли закъснял? Жената вече изгни. Приключвайте го щото утре ще гръмне някоя друга късметлиика. Този досега да беше изгнил ако беше онова време когато имаше държава и законите бяха железни.
1
5
 
49
 
! Отговори
Шопо преди 6 години
Трепайте го тоя за да не яде народен хляб в панделата !!!