Последен зов за помощ: Мамо, той идва! Ще умра!

30-годишният Еди Джъстис е един от загиналите от клуба в Орландо
13 юни 2016 19:30,
94
Последен зов за помощ: Мамо, той идва! Ще умра!
Снимка: YouTube

30-годишният Еди Джъстис изпратил серия ужасяващи съобщения на майка си от тоалетната на клуба в Орландо, където бил затворен като заложник заедно с още няколко човека, информира BBC.

В гей клуб "Пулс" 29-годишният Омар Матийн уби 50 души и рани 53-ма.

Още по темата

Мамо, обичам те! Това е текстът на първото съобщение, което майката Мина получава от сина си в 2:06 през нощта. Следват серия от SMS-и, всяко по-ужасяващо от предишното: "В клуба има стрелба", "Заложник съм в тоалетната", "Звънни в полицията".

Мина веднага започва да пише на момчето си, но Еди дълго време не отговаря. Звъни на мобилния му, отново без успех. В 02:39 той най-сетне пише: "Той идва. Ще умра."

След като вече е уведомила полицията Мина пита Еди в коя тоалетна точно се намира и дали някой е ранен. "Да, много са", отговаря младият мъж. След това го пита дали стрелецът е в тоалетната при тях. В 2:50 получава отговор: "Той е страшилище".

Следващите часове Мина Джъстис прекарва в специалната зона за близки на пострадалите от клуб "Пулс". Лошото предчувствие не я напуска през цялото време.

В ранните часове в понеделник полицията й съобщава, че синът й Еди е мъртъв.

Между ужаса и отчаяната надежда живеят в последното денонощие десетки семейства в Орландо. Те все още не знаят каква е съдбата на близките им. Досега полицията съобщи имената едва на 15 от жертвите, които са били идентифицирани.

В клуба е имало близо 300 души.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
0
 
1
 
! Отговори
Smile преди 7 години
До АнонименЗащо не опиташ ти да пишеш при същите условия.Умник
59
1
 
1
 
! Отговори
72, преди 7 години
Едно време казваха: "Чукча писатель, чукча не читатель!"Хайде да си погледнеш телефона, едва ли всичките ти писания през него са образец на грамотността и правописа. А ако си и на зор, в смисъл някой се кани да ти хвърли един бой например и се запътва към теб запретвайки ръкави, едва ли ще ти е до спомените от часовете по език и литература. А тук става дума за нещо доста по-страшно от един кютек, и момъкът го е осъзнал. Дано никога не попаднеш в подобна ситуация!
58
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Изчетох повечето мнения и се чудя, някой от вас разбира ли английски? Който ми направи разбор на изречението I'm tell, I'm bathroom, ще му кажа евала. По всичко личи, че има изключително неграмотни хора и по английски език в Америка.
57
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ами стрелял в дискотека като не са им разрешили да си развяват правата по централните улици така е
56
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен с текущ номер 70Ех Саше, Саше! Лесно даваш определения и съдиш, но един ден и теб ще сложат на кантара и тогава опасявам се, че истината никак, ама никак няма да ти хареса...
55
26
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
не са загинали хора, а лезбийки има разлика...
54
7
 
5
 
! Отговори
:=) преди 7 години
боза
53
14
 
2
 
! Отговори
stalker преди 7 години
До мъшъкКолко оригинално. Дано и твоите деца да са педерастчета.
52
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 62Относно какво ли са викали цивилните жертви на американските бомби.Викали са: "Хамериканските гейове не искат да си родят деца, а да утрепят нашите."
51
12
 
13
 
! Отговори
Мнение преди 7 години
Да ,страшно е в Америка.Но защо ли целия свят иска да живее там?
50
8
 
15
 
! Отговори
да преди 7 години
започвате да се повтарятепри всяка трагедия секунди преди да се случи всеки в Америка вади телефон, таблет, лаптоп.. настолен компютър :)))) и започва да пише за чувствата си :)))) сменете репертоара
49
10
 
28
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 7 години
до 66Не ние правим разлика между децата, а вие дето ни пробутвате тази помия... Не загиват ли деца в Кения, Афганистан, Близкия изток! Що само са англосакските деца ви е жал, а за другите дума не обелвате!
48
9
 
9
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 7 години
Чакаме СМС от жената на френския полицай!Цяло лято ще ни пробутвате този нов жанр, то се е видяло...
47
28
 
12
 
! Отговори
Ник Ник преди 7 години
Слава за Омар Матин !Добре е очистил петдесет повредени мозъка.Аз съжалявам,че не е презаредил ,за да очисти останалите,който за напред ще са като гърмяни зайци и ще си вършат гнусотийте по най скрития и дискретен начин.
46
0
 
3
 
! Отговори
до 47 преди 7 години
Човекът загивал и объркал граматиката. Ясно е
45
5
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе народе! Какво ви става? Какви са тези коментари? Загинали са хора, нечий деца. А вие тук бълвате гротескна бълвоч! Ненормалнот... Лека им пръст.
44
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А какво ли са викали цивилните жертви на американската "демокрация" преди бомбите...
43
7
 
4
 
! Отговори
да преди 7 години
поредната театрална щатска драма каква драма.. айде постарайте се повече с тая постановка, че много смотано сте я измислили.. само саундтрак липсва :))))
42
5
 
10
 
! Отговори
Мдаааа преди 7 години
Религията на мира!
41
46
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Най вероятно така са плакали и викали съвсем малки деца в Сирия докато Путин ги бобмардираше с ракети от отровни химикали...ама за тях и дума не се обелва!Най вероятно така са плакали и много хора по света където Путинистите са отишли да ги "социализират" !