Тръмп се перчи: Брилянтно използвам данъчната система!

Може и да не е плащал данъци, но пък инвестирал в какво ли не!
4 окт 2016 08:08,
7
Тръмп се перчи: Брилянтно използвам данъчната система!

След публикацията в New York Times показваща, че Доналд Тръмп е декларирал загуби в размер на 916 млн. долара в данъчната си декларация през 1995 г. и появилите се въпросни относно какви данъци е плащал, кандидатът на републиканците за президент се похвали, че е използвал данъчните закони на страната "брилянтно", съобщават АВС News и "Фокус".

Още по темата

"Аз успях да използвам данъчните закони на тази страна и моята бизнес проницателност да изляза от кашата в сферата на недвижимото имущество, вие бихте го нарекли депресия, като малцина са успели да направят същото като мен", каза Тръмп на предизборен митинг в Колорадо.

Тръмп подчерта, че "неговата работа е била минимализира цялостното данъчно бреме възможно най-много, което ми позволява да реинвестирам в квартали, в работници, в строителство на удивителни сгради, което подхранва забележителен растеж в общностите и винаги помага за осигуряването на заетост, и ние винаги трябва да помагаме на малкия бизнес".

"Аз законно използвах данъчните закони в моя полза и в полза на моята компания, моите инвеститори, и моите служители. Имам предвид, честно, брилянтно използвах тези закони", каза още той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тръмп е доказан мафиот ! Дружки с Геновезе и Лукезе, ако не бяха те и техните връзки Тръмп tower и Тръмп plaza нямаше да ги има .. по онова време , НИКОЙ без да си плати или да е част от тази мрежа неможеше да строи на тези места! Никой, дори и правителството трябваше да плаща на мафиата ! ... айде стига, не на мен тия! Г.Аден не.Щастник !
4
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Парите, които не е платил като данъци са реинвестирани в бизнеса, което е довело до нови работни места и стимулиране на местния бизнес. Това е 100 по- добре, отколкото да ги плати на държавата, където корумпирани чиновници да ги похарчат не винаги целесъобразно/ в най-добрия случай/ или да откраднат по голямата част.... Ама вие си псувайте богатите и на негово място сигурно щяхте да си платите данаците ама друг път....
3
1
 
6
 
! Отговори
God преди 7 години
Да използваш хилядите вратички за данъчни отстъпки в САЩ не е незаконно. Основна причина за това е високият размер на данъците върху доходите и печалбите. По тази причина богатите, които могат да си намерят добри счетоводители и данъчни адвокати не плащат нищо, а средната класа плаща всичко. Това е нагледен урок, че високите данъци водят до ниска събираемост и укриване или изнасяне на приходи (както направи Apple). Огромният външен дълг на САЩ доказва, че събраните данъците не им стигат за нищо.
2
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тръмп се перчи: Брилянтно използвам данъчната система!Също така смятам брилятно да използвам и ценния подарък от мистър Путин, 6 кутийки чай Путиски с полоний предназначен за Хилари.
1
7
 
8
 
! Отговори
BURZUM преди 7 години
Ами те данаците са за бедните ...капка по капка океан ....а богатите мизерници колкото и да им вземеш няма да напълни бюджета ...това е реалността...