Републиканците не се отказват, подкрепят си Тръмп

Нищо не се е променило в нашата подкрепа, уверяват от партията
11 окт 2016 07:56, Красимир Ангелов
13
Републиканците не се отказват, подкрепят си Тръмп
Снимка: БТА

Ръководството на Републиканската партия смята да продължи да подкрепя кандидатурата на Доналд Тръмп за Белия дом, въпреки станалите обществено достояние видеозаписи от 2005 г., съдържащи негови вулгарни изказвания за жените, съобщи CNN.

Още по темата
"През последните едно-две денонощия се разпространяваха много слухове, че ние вече не искаме да участваме в неговата кампания", заявил председателят на Националния комитет на Републиканската партия Райнс Прибъс.

"Нищо не се е променило в нашата подкрепа за официалния кандидат на партията за президентския пост, кампанията на Тръмп и Националният комитет на Републиканската партия действат в пълна координация и ще продължават да действат така", увери той, цитиран от Ройтерс.

Прибъс припомни, че в хода на телевизионните дебати Тримп "искрено се е извинил" на всички, които са могли да бъдат оскърбени от неговите думи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Отдавна изборите са се превърнали в избор на по-малкото зло, а не на по-добрия кандидат. И наистина в момвнта се не знае кой кой е в дългосрочен план.
10
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако изберат марионетката Клинтън нейната задачае война в Европа.
9
1
 
0
 
! Отговори
омерзен преди 7 години
Като се замисля, май женското управление на света е в устата на всички, дето се мислят за демократи, и на тези мъже, болни от мазохизъм. Сега разбирам, защо ИД привлича все повече млади мъже в редиците си, а светът се ислямизира с голяма скорост.
8
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ф 15, правилно мислиш, но си пропуснал феминизма, основното им оръжие. Как ще се справят републиканците с тази болест? Лечението е трудно, а болестта напредва. Сега ако жена стане президент там, не ми се мисли какво ще последва. Няма как мъжете да почнат да избиват жени (за да намалее броят им при гласуване) както при исляма, но пък могат да ги пребиват до припадък, което ще е само временно решение на нещата.
7
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Колкото и да са луди, *** и безмозъчни американците, все малко разум ще им е останало, за да не слагат никога жена да управлява, и то третата вече по военна мощ страна в света. Дори и един неграмотен китаец-мъж да сложат, пак ще е по-добре от жена-президент. Жените стават да управляват мъжете само в леглото до определена възраст, и то тези които стават. След като прехвърлят 50-те години, жените вече за никакъв х*й не стават. А, тази скоро ще гушне букета, и колкото по-скоро, толкова по-добре!
6
1
 
12
 
! Отговори
gtf преди 7 години
всеки нормален подкрепя тръмп
5
2
 
12
 
! Отговори
ф 15 преди 7 години
От цялата кампания се доказа отново ,че зад демократите стоят едно или две марксистки либерални лобисти свързани с ислямизма ......Създава се отровна атмосфера в която републиканците са с негатив на някакви *** ,а реално от ВСВ насам републиканците са тези дето запазиха планетата от комунистите,а сега я пазят и от ислямистите. Демократите са свого рода интернационал - абсолютни предатели и *** .Ненавиждащи народа,свободата ,историята .........Обратни ,малцинства и псевдо интелектуалци.
4
1
 
4
 
! Отговори
Лъжлив Съби преди 7 години
Смятам, че е време български журналист да се кандидатира за президент на САЩ, Русия и въобще да командва целия свят. Но да не се интересуват от дребнотемия, като как живеят наемните работници и пенсионери в собствената му държава. Като не са си пооткраднали, техен си проблем.
3
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За ужас на Кремъл, Тръмп е бита карта.
2
5
 
16
 
! Отговори
равносметка преди 7 години
Тръмп ще спечели защото обича Америка и иска да я направи отново велика след 8 г експерименти вътре и навън на Барак Обама ,който искаше да промени Америка,защото не я харесваше хич.Помните ли защо дойде Обама,за да промени всичко .Първите 4 години нападна щатските закони по места и наруши 10 пъти конституцията и ако беше друг да беше сменен .Получи нов мандат и промени Америка навън -по страхлива и слаба -загуби Сирия ,Крим ,довлече милиони мюсюлмани за да променят и те Европа.
1
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Толкова помия се изля срещу Тръмп, че взе да ми става симпатичен. Както и Путин.