Все повече републиканци смятат: Клинтън ще спечели в САЩ

41% залагат на Хилари Клинтън, 40% - на Доналд Тръмп
27 окт 2016 08:12, Елка Василева
35
Все повече републиканци смятат: Клинтън ще спечели в САЩ
Хилари Клинтън. Снимка: архив, Reuters

Все повече републиканци смятат, че кандидатката на Демократическата партия Хилари Клинтън е по-вероятно да спечели президентските избори от Доналд Тръмп, предаде Ройтерс.

Още по темата

Социологическо проучване на Ройтерс и института Ипсос, направено от 20 до 24 октомври, показва, че 41 процента от републиканците очакват Клинтън да победи на 8 ноември, а 40 процента залагат на Тръмп.

Тези резултати показват рязък спад в доверието от миналия месец, когато 58 на сто от републиканците казаха, че техният кандидат ще спечели, срещу 23 процента, които очакваха Клинтън да надделее.
 

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
4
 
! Отговори
Ако .., преди 7 години
2338Ако..,преди 3 часаКлинтън спечели изборите,това ще е поредното категорично доказателство,че американската нация заслужава истинската демокрация която е установена в САЩ.
24
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Колко са жалки русофилите. Какво ли не измислят, за да се самозалъгват че са прави.
23
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Tръмп е бита карта.
22
1
 
2
 
! Отговори
тоапа преди 7 години
До АнонименКато ти гледам написаното, басирам се, че ти вярва, че карикатура като Цецко Цачев може да стане президент на България.
21
3
 
6
 
! Отговори
Фишек преди 7 години
Следя предаването на Джими Фалън оттатък океана. В началото на кампанията за избори, много от коментарите под клипчетата в ютуб, бяха поддръжници на Килъри. Всички я възхваляваха и много ѝ се радваха. Интересно, че дори повечето от шоу-бизнеса също са ангажирани да казват на хората за кой да гласуват. Напоследък обаче, коментарите и доста от хората, сякаш "миракълъс" прогледнаха и започнаха да разбират, че Килъри не е техния човек и почнаха да хвалят Тръмп за изказванията му...
20
3
 
11
 
! Отговори
Ако.., преди 7 години
Клинтън спечели изборите,това ще е поредното категорично доказателство,че американската нация е агресивна,военолюбива и жадна за световно господство.Всичкото зло в света идва от тях.Вече няма точка в света,в която да не отвориха войни,за да наложат волята си.Те са сбирщина от жадни за богатсво европейци,нападнали континента още по времето на златната треска.След като избиха коренното население на континента,обърнаха очи към останалата част от човечеството.Сатанинска държава...
19
4
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
военно пром коплекс ще назначи следващия президент на сащсветьт ще гори при клинтьн мир няма да има
18
2
 
8
 
! Отговори
GORG преди 7 години
NADQVAM SE CHE TRUMP SHTE SPECHELI I CHE SHTE SE IZNESAT OT BULGARIA I BEZ TOVA NE PLASHTAT VUNNNNNNNN USA OT BG VUN
17
2
 
7
 
! Отговори
GORG преди 7 години
KAKVI SA TIQ GLUPOSTI PREDI DVA DENA GLEDAH PO EDNA FRENSKA TELEVIZIQ REPORTAG OSTANAH S VPECHATLENIE CHE POVECHE OT POLOVIN AMERACA NE HARESVA CLINTON KATO IMAIKI PREDVIT CHE TQ E BILA DURJAVEN SECRETAR PREZ 2009 TOVA SA PULNI GLUPOSTI IZMISLICI NA MEDIITE
16
3
 
11
 
! Отговори
6676767555 преди 7 години
Продължава медийната кампания срещу тръмп. Всички големи медии треперят да не вземе властта. Ако вярвате на тия, все едно вярвате на канал едно по времето на комунизма.
15
5
 
4
 
! Отговори
Азазел преди 7 години
"който и да спечели ще е добро шоу, искам да видя как клинтън ЗАБРАНЯВА на руснаците да се бият в сирия..."Напротив! Дори ще насърчи Путин да нагази колкото се може по-дълбоко в тресавището, наречено Сирия, а след това ще му гледа сеира.
14
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Американците се хора реалисти, те не строят въздушни кули като много други народи решили да надбягат авангарда на човечеството през горските пътеки. Съвсем очевидно е че ако не се случи нещо съвсем неочаквано като голям атентат например, Тръмп няма как да спечели. И всичко това се случва след управлението на Обама, най-слабия и страхлив във външно-политически план президент демократ (пък и изобщо президент) в американската история.
13
2
 
16
 
! Отговори
Хм преди 7 години
Каквото са решили Господарите-това ще стане!Изборния процес е една голяма измама-и там и у нас!
12
7
 
2
 
! Отговори
до 16 преди 7 години
А така шумкарите.
11
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
смятали... то това беше ясно от самото начало. няма начин карикатура като тръмп да спечели, това е все едно наш болен да спечели избори, каквито и да са те.
10
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До.лнопробна лъжа. Точно обратното, Тръмп набира скорост и вече води пред у.бийцата с близо 30℅
9
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма да спечели Клинтън.
8
3
 
23
 
! Отговори
Петров преди 7 години
Все повече републиканци смятат: Клинтън ще спечели в САЩ===================================================Като повториш едно нещо 1000 пъти може и да стане вярно.
7
2
 
23
 
! Отговори
в преди 7 години
Самозалъгването със социология продължава.
6
3
 
17
 
! Отговори
Шаран БГ преди 7 години
Няма страшно! Винаги печели по-агресивният, по-амбициозният, по-корумпираният..... С една дума по- лошият !! Да му мисли целия свят - при тая агресивна и военнолюбива дама, ще се пържим в атомни облаци.......