Почина по-малкият брат на Доналд Тръмп

Робърт Тръмп бе на 71 години
16 авг 2020 07:40, Красимир Ангелов
37
Почина по-малкият брат на Доналд Тръмп
Снимка: БГНЕС

Робърт Тръмп, по-малкият брат на президента на САЩ, е починал в събота вечерта в болница в Ню Йорк на 71-годишна възраст, съобщи самият Доналд Тръмп, цитиран от световните агенции.

Още по темата
"С тежест на сърцето споделям, че моят прекрасен брат Робърт спокойно почина тази нощ. Той не беше просто мой брат, той беше най-добрият ми приятел. Много ще ми липсва, но ще се срещнем отново. Паметта за него вечно ще живее в сърцето ми. Робърт, обичам те. Почивай в мир", гласи изявлението на 74-годишния Доналд Тръмп.

Той е посетил брат си в болницата в петък, след като от Белия дом съобщиха, че Робърт Тръмп е тежко болен.

По-младият Тръмп беше близък с брат си. През юни той заведе съдебно дело от името на семейството, за да спре публикуването на разобличаваща книга с автор на племенницата на президента Мери. Опитът му бе неуспешен.

Най-старият брат на президента, Фред Тръмп Джуниър, е страдал от алкохолизъм и през 1981 г. е починал на 43-годишна възраст. Живи са двете сестри на президента - Елизабет Тръмп Грау и Мариан Тръмп Бари, която е федерален апелативен съдия в пенсия.

Робърт Тръмп започва кариерата си на Уолстрийт в сферата на корпоративните финанси. Впоследствие се включва в семейния бизнес и управлява холдинги за недвижими имоти като главен изпълнителен директор на "Тръмп организейшън", припомня БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Все отбор юнаци - мошеници с класа.
27
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 15"То като му гледам на Доналд червендалестата физиономия, имам чувството че и той си пийва яко!"Грешиш много! И капка не лизва! Знае че гена им е предразположен към алкохолизъм и е взел мерки. Предполагам знаеш че алкохолик и пияница са две различни категории?
26
0
 
4
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
До Богомилгрешиш!..Първия ми цитат е от " Еклисиаст",която е една от ЕВРЕЙСКИТЕ книги в Писанията!Второ:-Последователите на Исус никак не са могли да бъдат разпънати!..Единствениото "спасение" за Кликата е да обяват Християнството за Официална религия и така да го подчинят.И друго:-Проповедите на Исус изобщо не "подтикват към подчинение"!!..Те се отнасят както за "подтиснатите",така и за ПОДТИСКАЩИТЕ!..Това е много важно!Но тия последните се правят че не се отнасят до тях "препоръките" Му.
25
4
 
4
 
! Отговори
сокол преди 3 години
Короната не подбира...Доналдчо се замисли...Бързо минава времето,неусетно дори.Руши планове на смъртните с лек полъх на вятъра.Няма страшно.
24
2
 
5
 
! Отговори
Богомил преди 3 години
До ПроСоТоТова дето го цитираш си е чиста християнска пропаганда. Именно заради тази философия заложена като основа на християнството римските държавници разрешават разпространението на християнството в земите на римската империя . ... Иначе всички са щели да си отидат разпънати като водача си.Обаче християнството , което основно било за простолюдието учело, че не трябва да се гледа богатството на господаря , нито парите му а САМО СМИРЕНО ДА СЕ СЛУГУВА ... и че живота в мизерия е благодетел.
23
4
 
5
 
! Отговори
Мелания - президент преди 3 години
А ми те дъъртаците на тия години мрът като мухи. От старост. Тръмп да не се мисли за безсмъртен ? Ще го окъпе Мелания... ще остави прозореца отворен и дядо ви Trump the Middle ще отиде при двамата си братя , там на небето. Мелания тогава ще се кандидатира за президент в памет на починалия си съпруг и ще стане най-младата жена президент на САЩ с половината Тръмпово богатство за компенсация като част от брачния договор и синът и като министър на Образованието .Мелания Тръмп- президент.
22
0
 
6
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
до Анонимен,който репликира "Мечо Пух":-"СУЕТА НА СУЕТИТЕ,казва Проповедника.Всичко е суета и гонене на вятъра.."..и още:-"То хубаво,чорбаджи Стамо,но нали знаеш-един е гроба и за бедняка,и за болярина.Как ще наблъскаш в него всичко,което си окрал от сиромасите?!"../от филма "Хитър Петър"/...и др.Та:-Смисъла на живота НЕ е в КОНСУМАЦИЯТА,особено безогледната и нагла лакомия!ВСИЧКИ НИЕ сме ГОСТИ на тая Земя и ТРЯБВА да се отнасяме скромно и почтено към Живота,който ни е ПОДАРЕН!..за време
21
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тръмп е много по-добър президент на САЩ.......................отколкото щеше да бъде рептилката, дъртата вещица и военопрестъпничка Килъри Клинтън!!!
20
0
 
4
 
! Отговори
Кумка преди 3 години
Човек и добре да живее умира 125
19
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
do 15тези твои дани са от преди 25-30г.съветвам та да гледаш дани от по скоро примерно след 2005-2010г. и от различни източници!
18
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До #19Не им се впечатлявай много. И аз познавах много близки роднини, които пиеха всеки ден литри. Уж нищо им нямаше, а умряха внезапно от раз на по 62- 63.
17
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 17Любопитен факт бе.тебе интересува ли те въобще нещо освен собственият ти миризлив гъс?
16
2
 
4
 
! Отговори
ПЪРВАТА ЖЕРТВА ПАДНА преди 3 години
СЛЕДВАЩАТА СТЪПКА ЩЕ Е МНОГО ВАЖНА ,ЗА РЕШЕНИЕТО КОРОНАВИРУС ГЛОБАЛИЗАЦИЯ И АНТИГЛОБАЛИЗАИЯ!
15
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 16Познавам хора, които последните 20 години пият по кило концентрат на ден и вече са на по 55 години. Пушенето отделно.
14
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да почине човек от алкохолизъм на 43 години е лоша работа.Нищо не казват за сегашния случай, от какво е починал?Не знам защо, но в главата ми автоматически изниква "диагноза" (явно от медийната кампания): Починал от коронавирус, придружаващо заболяване - алкохолизъм! Сигурно щяха да го обявят така, ако не беше брат на Доналд Тръмп.То като му гледам на Доналд червендалестата физиономия, имам чувството че и той си пийва яко! Прилича ми на Елцин!
13
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 14Пишеш в гугълlife expectancy by countriesи виждашUnited states - male - 76.3Russia - male - 66.9
12
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
do 11средния руснак жинее около 72г.средниа американец живее около 76г.за обща информация ако нетие извесно
11
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бог да го прости!
10
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 371 години малко ли е?С 7 години повече от средния руснак.
9
1
 
3
 
! Отговори
Цонко преди 3 години
Що па трябва да се изакате навсякъде рано сутрин