Блинкен: Победа на Путин в Украйна ще задълбочи хуманитарната криза

Той призова Русия незабавно да прекрати инвазията си
95
Блинкен: Победа на Путин в Украйна ще задълбочи хуманитарната криза
Снимка: БГНЕС

Ако руският президент Владимир Путин постигне целта си да свали правителството в Киев, хуманитарната криза и кризата с правата на човека в Украйна "само ще се влошат", предупреди държавният секретар на САЩ Антъни Блинкен.

"Ако президентът Путин успее да постигне заявената си цел да свали демократично избраното правителство на Украйна, кризите с човешките права и хуманитарните кризи само ще се влошат", заяви Блинкен във видеообръщение към Съвета на ООН по правата на човека.

Той призова Русия да прекрати безусловно военната операция в Украйна и незабавно да изтегли войските си от украинска територия.

"Трябва да изпратим силно и единно послание: Президентът Путин трябва безусловно да спре тази непровокирана атака и незабавно да изтегли руските сили от Украйна", заяви Антъни Блинкен, цитиран от БГНЕС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
0
 
2
 
! Отговори
Втори етап преди 2 години
Не ни умориха с Ковида, сега ще пробват с глад.
69
0
 
5
 
! Отговори
Врагът е Китай! преди 2 години
Блинкен, заради вас стана всичко! Защо ви трябваше Украйна? За да ударите Русия, да поставите марионетно правителство и отам да дразните великия дракон!
68
0
 
3
 
! Отговори
Щирлиц преди 2 години
Хуманитарната криза в Сирия,Ирак и Афганистан?Да,съгласен съм с Байдрън.
67
0
 
4
 
! Отговори
fact преди 2 години
мен повече ме интересува кой ше плати въглеродните емисии?се па, климатични промени са, требва бай пън да е доволен.
66
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нали това искахте
65
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ама защо говорите вече за победа на руснаците?! Хуманитарна криза ще има не само в Украйна, но и в цялла Европа. Пшеницата хора, пшеницата! Ще има недостиг на пшеница!Украйна е разорена, добив на пшеница не знам дали ще има. Русия ще спре износа за да изхрани населението си, а Канада е далече! Ще ручаме жабетата! Всички!
64
1
 
15
 
! Отговори
Асан преди 2 години
И 30 години геноцид от планът Ранът :)))
63
1
 
15
 
! Отговори
Асан преди 2 години
У нас е 15 години хуманитарна криза Е врогейски съюз :)))
62
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Путин не трябва да ви чува вас а да продължава защото вие след 2рата Св война сте утре пали между 13 и 15 млн души по света и колко правителства унищожихте защото ви казвате че сте полицая на света и на всяка де Буш заплашва ше че койта не с тях ще му се случи нещо 60 правителства сте снели за 8 десетилетия.
61
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Така ли ще ни пазите бе, смешници. Като се молите на колене на Путин да спре. Идете в Москва да молите коленопреклонно. Той ви даде всичко за да се намесите в Украйна навреме. За толкова време можехте да влезете в Украйна по покана на правителството на Украйна. Байдън съобщаваше и знаеше за атаката, Путин отричаше, отново отричаше. Тогава трябваше да влезете по покана на Украйна и да предотвратите войната, преди да е започнала.
60
2
 
17
 
! Отговори
Речникът 2 том преди 2 години
Тия англосаксонци имат дума-пaрaзит в репертоара си. "Ясно". 2 800 000 силни и "ясни" послания изпратиха в последната година. Като латерни. Направете едно послание с картинки, пратете го на адресата и после се запитайте вие дали сте разбрали силното и "Ясно" послание на отсрещната страна, което идва в отговор на вашите "ясни" послания.
59
1
 
6
 
! Отговори
Речникът преди 2 години
Тия англосаксонци имат дума-*** в репертоара си. "Ясно". 2 800 000 силни и "ясни" послания изпратиха в последната година. Като латерни. Направете едно послание с картинки, пратете го на адресата и после се запитайте вие дали сте разбрали силното и "Ясно" послание на отсрещната страна, което идва в отговор на вашите "ясни" послания.
58
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Цирковете на НАТО май свършиха.
57
22
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бомбардировачите на САЩ трябваше да изпепелят колоната на врага на украинска територия.
56
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Украинците напразно се биха. НАТО ги предаде и излъга.
55
3
 
27
 
! Отговори
Браво Путин преди 2 години
Това изказване подсказва, че Путин напредва и сащ губят контрол в Украйна !!
54
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
НЯМА ПОБЕДА. ЗАЩОТО ПОБЕДАТА НЕ Е УБИЙСТВО ДИКТАТОРСТВО РАЗРУШЕНИЕ! ПОБЕДАТА Е НА ТОЗИ КОЙТО НОСИ И ДАВА ЛЮБОВ!УКРАЙНА С ТЕБ СМЕ! ИЗЛЕКУВАЙТЕ СВЕТЪТ ! СПРЕТЕ ВОЙНАТА! ЛЮБОВ И МИР ЗА ВСИЧКИ НА ЗЕМЯТА ТОВА Е БОЖИЯТ ПЛАН И ЩЕ БЪДЕ!https://youtube/watch?v=BWf-eARnf6U
53
20
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
С послания срещу терористи и фашисти не става.Трябва си война.Путим това иска.Смърт за путинистите.
52
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Американците са най-мръсната нация, всеки да погледне на колко места са бомбандирали тези гадове, дори в Сърбия като бяха имаше и тук щети. Кой пусна преди повече от 70 г. ядрени бомби, винаги те са във конфликтите. Палячото на Украйна се подхлъзна и заигра по тяхната ***, но сега народа страда. Тъпите ЕС не се усещат, че и те са въвлечени и ще отслабват с всеки ден. САЩ никого не защитават, те гонят само печалби. От санкциите не губи само Путин, а и цяла Европа, мечтата на САЩ с един удар
51
4
 
25
 
! Отговори
Ночной охотник преди 2 години
За тази война ще се правят филми, песни и ще се изучава във военните школи. Как се завзема 44 млн 600 хил кв метра европейска държава за броени дни с минимални жертви от двете страни. Тази операция е планирана от генерали с които Запада не разполага. На САЩ им трябваха 3 седмици да стигнст Багдад. А сега вижте за по малко от седмица какво става. Просто Русия има опит в завладяване на цели голени държави. Докато САЩ си ги купуват. Усещате ли разликата. И двата метода работят но с единия метод май