Тръмп: Политиката на САЩ ще осигурява стабилност, а не хаос

Ще си партнира с всяка държава, готова да се бори с ИД
Обновена: 2 дек 2016 09:15 | 2 дек 2016 08:02,
15
Тръмп: Политиката на САЩ ще осигурява стабилност, а не хаос
Снимка: БТА

След встъпването в длъжност на новата администрация през януари, САЩ ще са готови да си партнират с всяка държава, която иска да помогне за разгромяването на групировката "Ислямска държава" и радикалния ислямски тероризъм. Това заяви новоизбраният президент на САЩ Доналд Тръмп на среща със свои привърженици в Синсинати, щата Охайо, предаде ТАСС.

"Ще сключим партньорски отношения с всяка нация, която е готова да се присъедини към нас в усилията да нанася поражение на ИД и радикалния ислямски тероризъм. Ние ще унищожим ИД", увери Тръмп.

Той освен това обеща, че САЩ ще престанат да се стремят към смяна на чуждестранни режими и че американската външна политика ще има за цел да осигурява стабилност, а не да сее хаос.

"Най-после ще водим нова външна политика, която взема предвид миналите грешки. Ще престанем да се стремим към сваляне на режими и правителства. Целта ни е стабилността, а не хаосът", заяви Тръмп.

По думите му новото правителство на САЩ ще се стреми в отношенията си с другите държави към общи интереси, където това е възможно, и към "нова ера на мир, разбирателство и добра воля".

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
брей какъв пацифист.жалко че проихожда от държава на която приоритетите да граби света.КАК ДА МУ ПОВЯРВАШ
10
1
 
5
 
! Отговори
Опааа преди 7 години
Право в целта! Признание, че се месят навсякъде, където им скимне! Сега трябва и публично да кажат и за Украйна, например!
9
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много станаха тия дето громят ИД. Само не знам какво ще правят след като разгромят ИД. Много нищожни цели поставя Тръмп пред САЩ.
8
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Браво,Тръмпи!Само така!А какви плюнки бяха само!
7
0
 
9
 
! Отговори
Кукловодът преди 7 години
Е лошо ли ще е ако е така ? Истината е че има много неща за оправяне и това може да се направи с много инвестиции . Пари които след това могат да се върнат с мноооого големи печалби . Само се замислете Северна африка и Близкият изток . Ако тръгнат да се изграждат наново . Ако се строят Атомни електроцентрали и прочие . Колко пара ще се вложи и колко пара ще генерира това с годините . Това е бъдещето ,, да се гради а не да се руши . Само си викам дано да стане . ще му стискам палци на Тръмп
6
0
 
5
 
! Отговори
хх преди 7 години
А не съм съгласен *** Обама излъга за всичките си предизборни обещания първо че ще закрие базата Гуантанамо второ ще изтегли войските от Афганистан и Ирак таратанци даже увеличиха контингента пък чак му дадоха нобелова награда за мир смях голям
5
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не се сещам някой президент на САЩ да е обещавал толкова много ,накрая Тръмп ще излеза като президента изпълнил най-малко от обещаното
4
5
 
8
 
! Отговори
ПУТИН преди 7 години
Абе Тръмпи, я си се пребори сам с ИД че си е ваше творение. И си обирай крушите от Сирия като знак на добра воля за преговори.
3
1
 
17
 
! Отговори
А,дано! преди 7 години
Това е нещо което едва ли ще се хареса на много от силните на деня,явно ще имаш доста проблеми със сигурноста!Но какво да се прави,най после да има човек който да има желани да има мир,а не война.От твоите уста в божиите уши!
2
0
 
12
 
! Отговори
Ут къдя нъ къдя преди 7 години
Факт е, че това обещание е след, а не предизборно! Да видим!
1
0
 
24
 
! Отговори
НИЕ преди 7 години
Ще запомним това обещание!