Путин категоричен: Ние в чужди избори не се месим!

Той обвини западната преса, че тя се меси в политиката на Русия
8 юли 2017 19:00,
70
Путин категоричен: Ние в чужди избори не се месим!
Снимка: Reuters

Останах с впечатлението, че Тръмп взе предвид аргументите на Русия, че не се е намесила в изборите в САЩ, каза руският президент Владимир Путин, цитиран от Ройтерс.

След първата среща с президента на САЩ Доналд Тръмп Путин изрази увереност, че са се създали предпоставки за подобряване на отношенията между Москва и Вашингтон.

Русия не възнамерява да се намесва в изборите в Германия, обяви Путин, цитиран от ТАСС.

Още по темата

"Казах ви, ние и в САЩ не се се намесвали, защо и тук да си създаваме проблеми", каза руският държавен глава пред журналисти на пресконференция след края на срещата на високо равнище на Г-20 в Хамбург.

Той обаче обвини западната преса, че тя постоянно се намесва във вътрешните работи на Русия. Москва се отнася към това спокойно, отсича Путин.

"Ако вие анализирате германската, френската или въобще всяка европейска преса, те постоянно се намесват в нашите вътрешни работи. Но тъй като ние сме уверени в себе си, нас това не ни притеснява", подчерта Путин.

"Ние имаме добри отношение с Федералната република, това е най-големият ни търговско-икономически партньор в Европа и един от водещите ни търговски партньори в света", заяви Путин.

Позицията на Вашингтон по уреждане на сирийската криза стана по-прагматична, каза руският президент.

Във връзка със Сирия на практика с всички мои събеседници обсъждахме този въпрос. Дали позицията на САЩ се е променила или не? Струва ме, че тя стана по-прагматична, отговори Путин на въпрос на ТАСС.

Интересите на народите на Русия и Украйна са едни и същи, но тези на политиците в Киев са различни, отбеляза той.

Руският президент, цитиран от ТАСС, каза още, че двете страни са заинтересовани да си сътрудничат и да си оказват съдействие за развитието на своите икономики. Само че политиците в Украйна са на мнение, че това може да се пренебрегне, и на "тях им остана само една стока, с която те успешно търгуват - русофобията", каза Путин.

Той обвини още управляващите в Киев, че водят политика на разделение между Русия и Украйна в преследване на тесните си интереси.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В коментарите по-долу петата колона на Москва демонстрира величието на руската култура с която е закърмена.
46
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Джуджето ако ти каже "добър ден" погледни дали е ден понеже може пак да лъже.Иначе руският народ се надига и скоро ще му ударят един чепат МАЙДАН на сред червеният площад.
45
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Русия винаги е лъгала, лъже и ще продължава да лъже.
44
12
 
4
 
! Отговори
намеса в мозъците преди 6 години
А вие другари русофили видяхте ли страхотния снимков фейк в руските медии? На оригиналната снимка са се събрали около празния стол на Тереза Мей Тръмп, Трюдо, Ердоган и представителят на СА на заден план е Меркел и коментират нещо. Руската пропаганда се е изхитрила да дорисува с фотошоп в празния стол на Мей отегчената фигура на Путин от който споменатите личности очакват благоволение и позволение за коментираното от тях. На всичкото отгоре на ревера на Меркел е добавена колорадска лентичка.
43
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 54Мъж и истински държавник!Колко да е мъж на високи токчета? И колко да е държавник, докарал най-големите катаклизми за Русия след края на Студената война?
42
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мъж и истински държавник!
41
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Според последните думи на Путин Украйна е нападнала Русия, а руснаци и украинци продължават да са братя само че лошото украинско ръководство не разрешава на двата народа да консумират обичта си. Путин угоднически забрави балалайката според която виновни за войната в Украйна са САЩ (дали $5 милиарда за Майдана) за да не дразни "страхотния" си колега Тръмп. Нуланд спомена в ООН че САЩ са дали $5 милиарда на Украйна за Чернобил, но каква е разликата между Чернобил и Майдана? За Путин няма такава.
40
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Джуджака уж е голям чекист ама го вкараха в обяснителен режим. Сега се обяснява като ученичка, но проблема му е, че освен ватата и руските *** никой не му вярва.
39
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много интересно как пресата във Франция и Германия се намесва във вътрешните работи на Русия. Тоя неудачник съвсем е изпифкал.
38
2
 
2
 
! Отговори
Гост+ преди 6 години
Путин защо се принизява да се обяснява? Ако не ги е хаквал съвсем не трябва да им обръща внимание. Ако ги е хакнал, при всички случаи е имало защо.
37
5
 
11
 
! Отговори
Забава преди 6 години
"Но тъй като ние сме уверени в себе си, нас това не ни притеснява", подчерта Путин."Е те точно това изречение ебавва мамата и бърка грубо и без вазелин в гъззА на краварската и евроатлантическата ***. Соросогнидите получават психокризи и пиккаят газ от подобни изявления на Путин.
36
8
 
3
 
! Отговори
АДВОКАТА преди 6 години
ЕСТЕСТВЕНО , ЧЕ "НЕ СЕ МЕСИТЕ" -----НЯМА ЯСНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА!!!ВСИЧКО Е В КРЪГА НА ПОДОЗРЕНИЯТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!/.....ЗА СЕГА РАЗБИРА СЕ..../
35
18
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В чужди избори не е месят, но пък за сметка на това вътрешните ги магерят, както си поискат.
34
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На Пинокио му порасна носа...
33
4
 
9
 
! Отговори
Нa мене 34 преди 6 години
aко a н у с a ми се рaзширявaше с един милиметър нa всеки проникнaл вътре бежaнски ,или ц и г a н с к и ***,сегa aнaлa щеше дa ми бъде кaто крaтерa нa вулкaнa Визувий!
32
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За пресата е вярно , европейката преса обича да коментира съзнателно живота в русия включително и този сайт, руската преса определено си се занимава с техни неща и незаинтересованост към политическите структури на другите държава без Украйна.Така че дотук има нещо вярно.Естествено чрез бизнеса ,може да се влияние на много определени личности които да променят нещата , но мен никой не ме информира за тези неща , така че е трудно да каже че задължително се използват тези лостове ,просто не зная
31
16
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Путин с обелени колене не е "се ла ви",а направо "де жа ву".
30
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е, Фашио Карлик е пообелил коленете при срещата с Психо Тръмпи, но.... се ла ви...
29
17
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До РУССКИЙ ОККУПАНТКрайният резултат от "преговорите" между Путин и Тръмп е край на Северен поток 2 и полски хъб с американска газ за Източна Европа.
28
21
 
6
 
! Отговори
дългият нос на Путин преди 6 години
Ако носа на Путин растеше с по 1 сантиметър на всяка изречена лъжа, досега да е станал по-голям от телевизионната кула в Останкино !