Ударно произвеждат маски в Китай, по 8 милиона на ден

В Ухан вече са изпратени повече от 14 хиляди защитни облекла
11
Ударно произвеждат маски в Китай, по 8 милиона на ден
Снимка: БГНЕС

Трийсет китайски предприятия произвеждат общо 8 милиона медицински маски на ден, взимайки предвид потребностите на населението на фона на разпространяването от новия коронавирус 2019-nCoV, предизвикващ пневмония, предаде ТАСС.

Още по темата


Данните са на китайското министерството на промишлеността и информационните технологии.

В Ухан - града, откъдето пламна болестта - вече са изпратени повече от 14 хиляди броя защитни облекла и над 110 хиляди чифта медицински ръкавици.

Министерството на търговията на Китай съобщи днес, че в Ухан и съседните райони има достатъчно големи запаси от стоки от първа необходимост.

По последни данни новата пневмония е взела 41 жертви, а заразените вече са 1372. 39 души, разболели се от пневмония, са били излекувани и изписани от болница.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: Китаймаски
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Продавам маски, само на лични. Мога да организирам едно контейнерче за Китай ... пишете на лични, само днес купи 5 маски и вземи 6Хахаха паника трябва са има
6
1
 
7
 
! Отговори
пецата преди 4 години
2003та беше същото със sars вируса , всичко беше само медийна паника, ако искате напишете в гугл sars 2003 и ще видите същите кадри, тогава пак карантини и бяха умряли 500 човека и все старци и бездомни, сега е същото
5
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В Китай е страшно!!!!!16 града с населеление около 46 милиона се намират под строга карантина!Около 3 Милиона заразени, числото на жертвите от вируса е достигнало над 90 000 и продължава да расте.Няма лекарства за лечение от вируса до момента!Твитера е пълен със сърцераздерателни видео кадри.Достатъчно е да напишете China WuhanКойто знае англиски...Ужас!Този път май няма майтап!
4
3
 
3
 
! Отговори
Баровеца-СФ преди 4 години
Подкрепям мнението на 3ти! Мисля и аз ,че за нещастие са изпуснали създаден вирус !
3
4
 
15
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
ТЕЗИ ОТ СНИМКАТА СА МНОГО НАЗАД С МАТЕРИАЛА, СЕГА ВЕЧЕ Е МОДЕРНО НЕ САМО МАСКА, НО И ШНОРХЕЛ ЗА ОЧИТЕ!!!
2
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Явно китайците са изпуснали нещо от лабораторията в града, която била с ниво на биобзопастност 4. Иначе няма какво да правят военните там.
1
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За една седмица строят болница.