20 постъпки, с които ще изложите партньора си

Не се напивайте и не споделяте интимни подробности от вашия живот
13 авг 2016 17:54, Теодора Драгоева
1
20 постъпки, с които ще изложите партньора си
Снимка: outnow.ch

Има 20 основни неща, които можете да направите в обществото, с които гарантирано ще злепоставите своя партньор.
Британската сексоложка Трейси Кокс разкрива кои са постъпките, с които можете да унижите или да поставите в неудобно положение половинката си, волно или неволно.

Ето и кои са тези смущаващи постъпки пред "зрители":

1. Да му/ѝ вдигнете скандал
Независимо дали вие сте този, който повишава тон или отговаряте гневно на партньорът си, след като той е предизвикал конфликт, със сигурност ще се почувствате зле пред хората.

2. Да издадете негова/нейна тайна
Никога не споделяйте тъмните тайни на половинката си с шефа му, с роднините или с приятелите му, особено пред него самия.

3. Да споделяте интимни подробности от вашия сексуален живот
Никого няма да впечатлите с подобни разкрития, най-много да накарате всички хора, а и партньора ви, да се почувстват неудобно.

4. Да проведете политическа тирада
Дори да имате крайна гледна точка по даден политически казус, не е редно да провеждате оживен дебат с хората пред неодобрителния поглед на половинката.

5. Да ругаете
Всеки човек понякога изпуска някоя груба, обидна дума, но гледайте да не го правите поред родителите, колегите и приятелите на половинката си. Никак няма да е смешно.

6. Да клюкарствате
Не обсъждайте близки хора на партньора си с негативни забележки пред него и пред други ваши общи познати. Може да си останете неразбрани, а любимият ви да се почувства зле от парливия ви език.

7. Да демонстрирате лоши маниери на масата
Говоренето с пълна уста, тракането с чинии, вилици и ножове и др. винаги изглеждат грозно на масата.

8. Да се напиете
Това е доста често срещан гаф, който със сигурност ще бъде болезнен за издържане от вашия трезвен партньор. Важи с особена сила за тези, които когато прекалят с алкохола, започват да се държат твърде освободено.

9. Да се държите твърде привързано
Не е хубаво да се карате с половинката си на обществено място, но не е добре и да мляскате и гушкате своя любим пред хората, особено ако той/тя се чувства неловко.

10. Да се облечете неподходящо
Ярките цветове, твърде стегнатите и прилепнали дрехи, демодираните тоалети или пошлите модели по очевидни причини ще накарат вашия партньор да се срамува от вида ви.

Още по темата четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари