Как да изразите любовта си към жена Овен?

Те са борбени и не се страхуват от предизвикателствата
Обновена: 22 авг 2017 11:05 | 22 авг 2017 10:30, Илияна Николова
6
Как да изразите любовта си към жена Овен?
Снимка: pexels

Те са борбени, не се страхуват от предизвикателствата и винаги постигат целите си. Жените родени под знака на зодия Овен, не биха приели нищо по-малко от това, което заслужават, особено в любовта. Вижте няколко начина, по които може да покажете вашата любов към жена Овен. 

Следвайте нейното темпо
 
Родените под знака на зодия Овен са хора на действието. Те могат да се събудят в 6:00 часа сутринта, готови да сграбчат деня с всичките му предизвикателства. Тъй като са нетърпеливи, няма да искат да ви изчакат.
 
Ето защо, за да впечатлите жена от тази зодия, трябва винаги да сте готови да отидете на джогинг, в планината, на море, защото тя иска да бъде в движение. Жената Овен няма време за губене!
 
Винаги бъдете честни с нея
 
Овните са директни, понякога болезнено за другите. Ще ви кажат какво си мислят, без да се съобразят с това, че могат да ви наранят. По този начин смятат, че могат да ви предпазят от грешни решения.
 
Но същата честност очакват и от другите, особено в любовта и особено жените. Просто бъдете готови да бъдете наравно открити с жена Овен, ако искате да спечелите любовта и вниманието ѝ.
 
Извинете се, ако вие сте виновни
 
По природа Овните са спокойни, до момента, в който не ги настъпите. Тогава се пригответе за ожесточена кавга. Жената Овен ще се бори с всички сили, за да докаже, че грешите. Ако попаднете в ситуация, в която вината е ваша, не се колебайте да поискате извинения. Също така е важно да се опитате да не повтаряте грешките си.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: Овенженазодиилюбов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
*** ела коча да ти го набие до звънците.И ваша.
3
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Наричай я "агънце". Да не вземеш да я наречеш "овца"!
2
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Както към всяка друга.
1
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да правиш любов с Жената Овен си е чиста содомия.