20 знака, че той не търси сериозна връзка

Постоянно ви кара да му изпращате голи снимки
22
20 знака, че той не търси сериозна връзка
Снимка: Istock

Да изградите истинска, дълготрайна връзка, подплатена с доверие и хармония, не е лесно. Връзките в днешно време стават все по-динамични и непостоянни, защото самите ние сме такива – забързани в ежедневието си, вечно търсещи нещо по-добро, недоволни от това, което имаме, критични и осъдителни, твърде изискващи.

Когато сте готови да бъдете с някого, вие ще се постараете да му отдадете цялото си внимание и време. Ще направите всичко, за да разбере, че искате да развиете отношенията си. В същото време е възможно от отсрещната страна да получите поредица от смесени сигнали, които постоянно да ви объркват.

Смесените сигнали, които партньорът ви ви изпраща, могат ту да ви накарат да мислите, че той ви харесва или дори обича, ту да се почувствате отблъснати, неоценени, пренебрегнати.

Ако някой иска да бъде с вас наистина, той няма да ви изпраща смесени сигнали, от които да оставате с грешни впечатления. Трябва да обърнете внимание на всички червени флагове, защото ако партньорът ви изпраща смесени сигнали, това може да е сериозен признак, че няма намерение да се обвързва с вас в истинския смисъл.

Ето кои са смесените сигнали, които подсказват, че партньорът ви не търси връзка.

1. Не ви оставя да продължите напред с друга връзка, но самият той не иска да се обвърже с вас.

2. Пише ви съобщения, веднага след като сте публикували снимка в социалните мрежи.

3. Отговаря на вашите съобщения след часове или дни с глупаво извинение, например, че е бил зает.

4. През повечето време, в което сте заедно, той е погълнат от телефона си. Виждате, че отговаря на нечии съобщения, но на вашите не отговаря веднага.

5. Изпраща съобщения късно вечер, но не ви отговаря отново, след като вие реагирате на неговите съобщения.

6. Прави планове с вас, но скоро след това ги отменя под някакъв претекст. Плановете не са особено задълбочени, а се свеждат до някаква разходка, излизане вечер или пътуване през уикенда. Често нито един от тях не се случва.

7. Не се съобразява дали ще ви обиди с изказванията си.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още по темата: флиртлюбовинтимно
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
1
 
! Отговори
Дядо Стефчо преди 2 години
Първи знак. Умен е. Умните хора не искат да са магаре вързано за слива.
9
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
1. знак - *** ви отзад.2. знак - *** и съседката отзад.3 знак - и колежката в устата.4. знак - не го интересува че излизате на купон и се прибирате чак на сутринта....
8
4
 
3
 
! Отговори
Todd преди 2 години
Защо да е жестоко, от страна на младежа? Той все пак не е длъжен да се жени, щом е преценил, че не е в негов интерес. Все пак жена около 40 г. не е най-добрата партия за съпруга и евентуално майка.А тази дама сама е пропиляла 20 години (от 18 до 38) през които е можела да има дете. Никой не й е виновен, че е чакала до последния (евентуално) възможен момент...Ако е имала такова желание да стане майка е щяла да го направи приоритет 1 от доста по-ранна възраст.
7
0
 
0
 
! Отговори
от 13 преди 2 години
Звездичките означават Пантагрюел от Рабле....хихи
6
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами аз на моя вече 10 години откак му изневерявам, той започна първи.заедно сме само заради децата, спим в едно легло, ама като съквартиранти- просто лягаме и заспиваме!
5
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако в живота си се ръководите от такива писания, никога няма да прокопсате. 20 знака... това значи на практика да подозирате всеки и да късате с всеки.
4
0
 
8
 
! Отговори
Какви преди 2 години
20 знака ? Това се разбира моментално. И не ме интересува.
3
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тая статия вече сте я публикували, макар и малко по-различна, съвземете се! Иначе, още един знак: свършва, мълчаливо го избърсва в пердето, мълчаливо се облича и още по-мълчаливо си тръгва. Знакът е още по-ясен, ако на излизане мълчаливо подхвърли на пода някоя банкнота.
2
9
 
5
 
! Отговори
Православен преди 2 години
Един ми каза, че е женен и няма да напусне жена си заради мен :(
1
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Проблемът са бившите. Всеки има една бивша голяма любов и това пречи да се впусне в нова връзка и да обича. И за жените важи.