Страст в спалнята? Мъжете от тези зодии ще ви я дадат

Вижте кои са
10 юни 2022 22:00, Михаела Лазарова
8
Страст в спалнята? Мъжете от тези зодии ще ви я дадат
Снимка: Istock

Сексуалната съвместимост може да бъде трудна за намиране, въпреки че понякога не мислим така. Можем да имаме прекрасна платонична връзка с определен партньор, но в леглото нещо да не ни достига. Когато става въпрос за любов, секс и съвместимост, често обичаме да поглеждаме към звездната карта.

Да, в някаква степен зодиакалният знак, под който сме родени, влияе на това какви сме в интимен план. Въпреки това, винаги има няколко, които се отличават от останалите. Мъжете от кои зодиакални знаци са смятани за най-невероятните любовници, вижте в следващите редове.

Зодия Лъв

Мъжете родени под този зодиакален знак са известни като едни от най-сексуалните. Лъвът е пламенен, страстен любовник и обича да поема инициативата в спалнята. Той е готов да експериментира и да се раздава докрай, така че партньорката му да се почувства невероятно. Лъвът е уважителен партньор в леглото и взема предвид изискванията на своите любовници.

Зодия Скорпион

Скорпионът знае как да играе мистериозни игри дори в спалнята. Обича да има надмощие, но и да експериментира. Неслучайно е известен като най-сексуалният зодиакален знак. Неговите любовни похвати действат така, че партньорките им не само се предават, но определено са повече от задоволени. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Страхвспалнята преди 1 година
Пак за ретроградния Меркурий.
3
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всичко зависи от човека.
2
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Везни и дева? Абсурд!
1
3
 
14
 
! Отговори
ass преди 1 година
Лено4ка е роШава отзад .