Влезте в новия дом на Джоли, Брад го няма тук

Актрисата се изнесе под наем в луксозна къща
11 окт 2016 15:52, Екип на Tialoto.bg
6
Влезте в новия дом на Джоли, Брад го няма тук
Снимка: Variety.com

След като шокира света с молбата си за развод, Анджелина Джоли реши да се изнесе от дома, в който живя с Брад Пит. Драмата Бранджелина изглежда тепърва започва, а както е видно сюжетът ѝ напомня скорошния развод на Джони Деп и Амбър Хърд.

Дали мистър и мисис Смит ще се избият или ще съберат частиците на разбитите си сърца, предстои да разберем.

Информацията за местенето на Анджелина в друга къща се съобщава от Variety, като по данни на изданието лейди Крофт плаща наем от 30 хиляди долара месечно. Тя ще живее в дома на 51-годишният режисьор на сагата „Х-мен”, Браян Сингър.

Браян продал къщата през 2007 г. на актрисата Денис Ричардс, която впоследствие подслонила Джоли срещу скромната рента. На всичкото отгоре домът е изваден на пазара и ако се намери кой да плати 7 милиона долара, Анджелина ще трябва да си търси нов дом до развода с Брад Пит.

Луксозната къща, в която е отседнала почернената Джоли, се намира в Хидан Хилс, щата Калифорния.

В района живеят певицата Майли Сайръс, изпълнителката Джесика Симпсън, красивата Дженифър Лопес и много други знаменитости, сред които 19-годишната Кайл Дженър, полусестра на наскоро обраната Ким Кардашиян.

С такива съседи мъката от раздялата би била по-лека, а като се има предвид колко е вълнуващ интериора на новото жилище, разводът изглежда ще мине по-леко.
Къщата на 45-годишната Денис Ричардс, в която е отседнала Джоли, разполага с 6 спални, 6 бани, чудно фоайе, всекидневна като от нощен бар, огромна кухня, чудесна трапезария, винарски салон, салон за красота, външна кухня с луксозна беседка и басейн с изкуствен водопад.

Домът е разгърнат върху 760 кв.м площ и се придържа към съвременния интериорен стил, като в него прозират елементи на злокобност и кич. Подовите настилки са от тиково дърво и мрамор, някои камини са облицовани в оникс.

Вижте новото "гнездо" на Анджлина Джоли в нашата галерия тук

Подготви: Александър Градинаров

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
До 1 преди 7 години
Май и на теб трябва да ти връчат Нобелова награда. :D:D:D
5
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бедни хора , та се чудят къде да се поместят под наем ! "Дядовата ръкавичка" е този дом за нещастните хора ! Че и изоставени от единия родител ! Дали ще оцелеят толкова много деца без грижите на баща си , само с майчина закрила ! Горката майка - дано не се поболее от несгоди и лишения ! Ние с милионите/милиардите/ сме се добре подсигурили за екстремни ситуации , като този например ! Нали ?! Е , който , както се уреди на този свят - няма значение начина по който ! СВЕТЪТ Е НЕАДЕКВАТЕН ЗА ЧОВЕКА!
4
0
 
4
 
! Отговори
Таня преди 7 години
ама дяцата са 6 - къде ще се поберат всички с майката, ще делят стаи ли
3
1
 
8
 
! Отговори
мда преди 7 години
Много пъти съм разглеждал къщи и имения на богати и известни на картинки, но рядко наистина са ми допадали това къще ми се нрави доста :)
2
0
 
5
 
! Отговори
ох преди 7 години
До интересно ми еНоминацията и не беше за актьорско майсторство, а за хуманитарната и дейност
1
3
 
4
 
! Отговори
интересно ми е преди 7 години
защо беше получила номинация за Нобелова награда - след като дори не е добра актриса... дори малко добра?