Тейлър Суифт разкрива тайните си за красота

Тя извоюва правото си да бъде определяна като бюти икона
29 окт 2016 17:45, Криси Табачка
14
Тейлър Суифт разкрива тайните си за красота
Снимка: архив, Reuters

Тейлър Суифт успява винаги да запази челните места във всякакви класации за красота и стил.

Независимо дали я харесвате или я мразите, няма как да отречем, че певицата е извоювала правото си да бъде определяна като модна и бюти икона в цял свят.

Нейният емблематичен външен вид включва червено червило, котешка очна линия и платинено рус цвят в косата.

Ако и вие сте сред хората, които искат да знаят какво точно се крие зад перфектния външен вид на певицата, следващите тайни са за вас.

1. Когато се чудите, изберете червено

Тейлър често носи червено червило на сцената. Виждали сме я в същия нюанс и по време на плажни приключения, а върху Червения килим си е просто задължителен. Единственото място, на което сме виждали Тейлър Суифт без червено червило, е изходът от фитнеса. Урокът е много прост – няма място и време, в което този нюанс да не е подходящ.

Вижте останалите съвети на Тейлър Суифт в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
3
 
! Отговори
Лазо преди 7 години
Перфектна певица, идеално тяло, правилно и красиво лицеСветовна изпълнителка за 2016 - блестяща !
11
6
 
2
 
! Отговори
Сп???нс преди 7 години
Има сексапила на порцеланова кукла -- НУЛА . и точно така се гримира и сресва--- прекалено перфектно чак фалшивей
10
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тейлър е много красиво момиче, направо има изписано лице (и това не е само от грима). Не знам какво толкова я плюете, че и сравнявате с нашите певици. Има и хубави песни. Няма обаче онова излъчване на сексапил (а и изобщо каквото и да е било излъчване), които имат други известни жени на сцената - независимо дали певици или актриси, и което ги прави наистина звезди.
9
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"ама пее чудесно! за разлика от нашите певачки, които само знаят да показват голото си дупе"Ти за Ники Минаж, Иги Азалия и Ким Кардашиян чувал ли си? Защото тази мода тръгна от тях и в нея няма нищо българско. Не ви ли омръзна от 20 години простотията, че нашите певици не можели да пеят? Втръсна! И няма нищо общо с истината. Има една по-известна без глас - Андреа. Толкова. Някой слушал ли е на "живо" Бритни Спиърс и даже уж голямата певица Мадона?
8
9
 
2
 
! Отговори
Offfff преди 7 години
Bojeeee tochno puk Tq shte mi razkriva :d
7
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ех как искам да я пробвам тази Суифт.
6
1
 
11
 
! Отговори
ТЕЙЛЪР СУИФТ преди 7 години
НАЧЕЛО ВЪВ ВСИЧКИ КЪНТРИ КЛАСАЦИИ В САЩ!/--там не е с ПЛАТЕНО "ГЛАСУВАНЕ" ----А , СПОРЕД ПРОДАДЕНИТЕ ПЛОЧИ ,БАКЕ.../Българските певачки ...КОЛКО ПЛОЧИ ПРОДАВАТ НА ГОДИНА ..ХА,ХА,ХАААААААААААА.....?????ПРОДАВАТ --АМА САМО ДУПАРНИКА...!!!!!!.
5
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дрън Дрън та пляс! Сигурно си е платила за тази реклама!!!Нашата гала на 40 изглеждаше по-добре от нея която е на 25 години!!!То до 30 години всички бяхме бонбончета :D
4
5
 
12
 
! Отговори
Ха,ха,хаааааааа... преди 7 години
Може да е кльоща ...ама пее чудесно!/..за разлика от нашите певачки , които показват само голото си дупе../ЕДНА ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ КЪНТРИ ПЕВИЦИ на САЩ!
3
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
може да е оглавила само американските класации. за българските - изобщо няма шанс даже да влезе. какво й е хубавото на тази намазана кльоща
2
6
 
10
 
! Отговори
!? преди 7 години
Нали преди няколко години забраниха да се дават съвети как да прихванем анорексия за кратко време , защото тази само за това може да ни съветва.
1
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За красота или за художествена самодейност?Покажете една от тези жени без грим. Предлагате ни само маски. Намазана жена е същото като намазан мъж. В природата по-яркият пол е мъжкият. Правейки се ярки, биещи на очи, жените показват мъжкото в себе си. Вярно е, че много мъже харесват това, просто защото харесват себе си.