36 часа преди самоубийството: Честър е щастлив!

Вдовицата му сподели видео и снимка с децата им
19 сеп 2017 22:11,
18
36 часа преди самоубийството: Честър е щастлив!
Източник: Reuters

Почти 2 месеца след трагичната загуба на фронтмена на Linkin Park Честър Бенингтън, светът все още тъгува.

Вдовицата на Бенингтън, Талинда Бентли, сподели семейно видео в Twitter, тъй като иска да изпрати важно послание на всички, които гледат.

"Следващият ми пост е най-личният, който някога съм публикувала. Показвам това, за да знаете, че депресията няма лице или настроение", пише Бентли, преди да публикува 40-секунден клип, който показва, че Бенингтън се смее и изглежда щастлив, докато вкусва желирани бонбони с децата си. 

"Така изглеждаше депресия за нас само 36 часа преди смъртта му. Той ни обичаше толкова много и ние го обичахме", споделя още тя.

Забавното видео доказва, че депресията и други състояния, засягащи психичното здраве, често са почти невъзможни да се идентифицират чрез поведението на човека и тази голяма болка, с която той се бори, често остава скрита зад привидно най-щастливите лица.

Талинда споделя и снимка на Честър по време на семейна почивка, която е направена няколко дни преди трагичното събитие на 20 юли. 

Видеото, споделено от Талинда Бентли, може да видите на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много добре сме запознати някои с исторорията му.Но след като е бил щастлив както казвате,защо се е самоубил?И то точно на рождения ден на Крис Корнел.Струва ми се,че зад тази депресия има нещо много по-дълбоко.
11
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всеки музиакант, който за слава и пари продава душата си на дявола, рано или късно има този край. Прочетете Фауст.
10
4
 
12
 
! Отговори
Меги преди 6 години
Защо не замълчите и не си затворите устата. Имайте уважение към Честър и след като не сте запознати с историята му не говорете глупости. Ако депресията беше като зъбобола нямаше да има фондации за справяне с това състояние. Честър беше щастлив- има 6 деца, прекрасна съпруга и група ( LINKIN PARK ) с които бяха като братя. Той беше добър, той бе душата на Linkin Park и многобройните фенове по цял свят го доказва. Така, че моля за поне малко уважение. #Fuckdepression #MakeChesterProud #RIPCnester
9
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А защо се е самоубил точно на рождения ден на Крис Корнел?Едва ли е съвпадение.Явно е заради него.
8
4
 
13
 
! Отговори
chazy преди 6 години
До всички коментирали, тъй като никой не е споменал - Честър е бил насилван 6 години от друг мъж като е бил още дете. Това е причината. Надали някой от вас би могъл да се справи с такъв вид депресия. Не говорете без да се информирате неловко е.
7
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
коя жена?
6
21
 
5
 
! Отговори
Вуйна ти Кутка преди 6 години
Играл е "Син кит" за тфа така.Малко жито,малко хмел...
5
17
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И с каква болка се е борил?Имал е до себе си любими деца,жена.Явно,не се е борил с нея,а се е поддал на дрогата...
4
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 4И аз съм изпадал в депресия.Не е толкова тежко да се измъкнеш повярвай ми.Важното е да полагаш усилия,да искаш и да търсиш начини.И да гледаш глобално на нещата.Да осъзнаеш,че всъщност депресията е липса на големи количества серотонин и допамин в мозъкът.Тоест има ги но нищо не ги кара да се отделят от местата където се съхраняват за да се свържат с рецепторите за щастие и радост.Когато разбереш как работи нещо веднага ти светва какво да правиш.Знанието е сила и удоволствие;)
3
6
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 2Депресията е жестоко, жестоко нещо. Много е трудно да се пребориш с нея, а тя за съжаление идва, точно когато парите дойдат при теб. Невероятно, но факт. Тогава виждаш, че те не са всичко и не ти дават нищо
2
23
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Милионер с доста красива жена млад здрав така изведнъж да изпадне в депресия от нищото... Нещо не е бил читав с главата.Линкин парк си бяха готини но почти всичките им парчета и клипчета бяха на доста депресантска тематика.Явно се е филмирал в много лош филм.
1
4
 
41
 
! Отговори
Надето преди 6 години
Страхотен глас имаше.Това поне остава след него.