Принцеса на пълен работен ден: Южени

Тя е по-малката от двете дъщери на херцозите на Йорк Андрю и Сара
2 юни 2018 15:00, Екип на Tialoto.bg
8
Принцеса на пълен работен ден: Южени
Източник: Reuters

Британската принцеса Южени се сгоди за дългогодишния си приятел Джак Бруксбанк, а на 31 октомври се очаква да бъде тяхната сватба. 28-годишната внучка на кралица Елизабет Втора е девета поред за наследяване на британския престол. Южени е по-малката от двете дъщери на херцозите на Йорк Андрю и Сара.

Оказва се, че Южени не разчита на кралското си потекло, а сама изкарва прехраната си и гради добра кариера в областта на изкуството. Братовчедката на Уилям и Хари вече трета година работи в лондонския клон на известната художествена галерия Hauser & Wirth. Тя започва работа там като асистент, а през миналата година вече зае поста на директор на галерията.

Южени работи на пълен работен ден и никой не се съобразява с нейния кралски статус и задължения в рамките на кралското семейство. Заплатата ѝ остава в тайна, но пък и тя едва ли изпитва финансови затруднения, тъй като управлява фонд, създаден за нея от Елизабет, който се оценява на 3,6 милиона паунда.

Южени се слави като една от най-щурите в кралското семейство и често е нарушавала протокола. Но всичко се е променило към по-добро, след като постъпила на работа в галерията и времето за забавления станало много по-малко.

В един момент тя излизаше с Ото Брокуей, племенник на Ричард Брансън. Ото е определян от булевардните издания като непоправим почитател на партитата и нощния живот и в този период с Южени си приличали като две капки вода, за ужас на кралския двор. Аферата им обаче приключи бързо и през 2010 година принцесата започва да излиза с Джак, с когото ще се женят през октомври. 

Сватбата ще се състои в параклиса "Св. Георги", където се венчаха Хари и Меган.

Южени е един от малкото представители на кралското семейство, на когото е позволено да има профил в социалните мрежи. Принцесата има акаунт в Instagram, но определено не е много активна там.

Още новини за звезди четете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: работигалерияпринцеса
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тя и царицата така с мъка изкарва прехраната си. По цял ден подписва картички от което се поти като състезателен кон.
6
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен"Айде пак приказки за малки деца."---Да, бе! Ама, този път обратното: От принцеса станала на Пепеляшка, с пот на челото "сама изкарва прехраната си" ...Абе, сайтове ...
5
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Как пък един принц или принцеса не работи нещо обикновено като учител, счетоводител, медицинска сестра... не, всички до един са все големи директори. Е, не можете да ме убедите, че всичките принцове и принцеси са чак такива гении, че още на 25 години със собствени усилия да са се издигнали до постове си.
4
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
..." сама" изкарва прехраната си...но управлява фонд, създаден за нея от Елизабет, който се оценява на 3,6 милиона паунда."Работи" в лондонския клон на известната художествена галерия Hauser & Wirth,за да симулира някаква активност.Ако наистина искаше да е полезна на обществото щеше да работи като лекар,инженер,архитект.Обаче нали е принцеса....
3
4
 
11
 
! Отговори
Burzum преди 5 години
Цар Тиквун е свободен ***....що са мешаш с простолюбието...
2
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Их, каква важна новина! Сън не ме хващаше от притеснение, че не знаеш, че имало принцеса, която за разнообразие си играе на простосмъртна и ходи на работа. Ама иначе не е привилегирована, нееее, само за 3 години станала от асистент на директор. Мдаааа, сега повярвахме, че го е постигнала сама.
1
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Долу монархията, да живее Републиката и Император Наполеон!