Eмили Ратайковски: Наболите косми са секси

Звездата се снима за Harper’s Bazaar
12 авг 2019 17:07, Иванка Гъркова
35
Eмили Ратайковски: Наболите косми са секси
Harper’s Bazaar

"Не казвам, че всяка от нас трябва да не се бръсне, за да бъде секси". Това заявява Емили Ратайковски пред Harper’s Bazaar. Списанието публикува откровенията на модела в най-новия си брой. 

"Опитвам се да покажа, че жените трябва да имаме възможност да избираме как да представяме себе си и какво да носим – независимо дали е с бурка, или с бикини", споделя красавицата, която се е снимала с обрасли мишници и черно бельо за изданието. 
 
Ратайковски сподели провокативния кадър в Instagram, придружен от цитата: "Дайте възможността на жените да бъдат такива, каквито искат да бъдат и толкова многостранни, колкото могат". 
 
По думите на модела жената трябва да има право на избор – как да се облича, дали да се бръсне или не, какво да публикува в социалните мрежи. 
 
Емили посочва, че от малка се смята за активистка и защитничка правата на жените. 
 
"Когато бях арестувана, в медиите се коментира не фактът, че съм протестирала, а това, че не носех сутиен под потника си. Не можех да повярвам, че жените, които стояха рамо до рамо с мен на протеста, предпочетоха да критикуват избора ми за облекло тогава", пише Ратайковски.
 
Според звездата, тя обича да изразява сексуалността си чрез хубаво бельо, грим. По думите ѝ, тя се чувства еднакво секси както епилирана, така и с наболи косми. 

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ху дъ фъкк ис Емили, че току ни подхвърлите "новина" за нейните косми!? Странен избор! Моите косми са по-секси, собено когато гъделичкат горната устна на някоя авторка на подобни статии.
28
0
 
9
 
! Отговори
shitkata преди 4 години
Но за един пост тя взема колкотото вие за половин година и и дреме на косматата мишница , а вие одете да се брензате :):)
27
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мъжете ни се епилират, жените ни пускат бради...
26
0
 
11
 
! Отговори
shitkata преди 4 години
У БГ , дори и мъжете се брендзат - ке изпаднат у шок кифлите и батките :):)
25
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ами въобще не изглежда добре, даже отблъсква
24
3
 
12
 
! Отговори
Сандо преди 4 години
като Рамбо съм - колко по гъста джунглата толкова повече се кефя и крия там!.... гладките пистарки са ми писнали
23
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А на мен ми миришат чорапите без да са окосмени...
22
2
 
12
 
! Отговори
НУЖНИКЪ преди 4 години
Най-добре е силно окосмени жени с много изрязани бикини. Това е естетика.
21
3
 
15
 
! Отговори
Обзор на новините преди 4 години
Мирише ви мозъка. Миризмата няма общо с космите а с пропускане на дневния душ
20
0
 
13
 
! Отговори
Anonimna преди 4 години
Хигиената няма нищо общо с космите. И с косми можеш да се къпеш добре.вьпрос на вкус. И аз някои път ги забравям като знам че няма да се виждам с гаджето.То боли докато ги махаш после сърби като никнат.Позволявам си да ги забравя понякога.
19
1
 
11
 
! Отговори
БРАДАТА ЖЕНА преди 4 години
Обожавам рунтави крака!
18
1
 
17
 
! Отговори
А бе, преди 4 години
Ратай'КАТА ако иска като Йети да си пусне космарлаци навсякъде.Няма нужда да се опитва да казва каквото и да било и на когото и да било.Звезделеещите се откачалки много обичат да дават съвети които никой не им иска,а списанията и сайтчета ги публикуват с охота защото се хранят от глупостта им.
17
4
 
7
 
! Отговори
Шопо преди 4 години
Па да ! Като вуняса къделята !!!
16
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всичко може да бъде секси, но когато се натрапва и насила налага, в повечето случаи е отблъскващо.
15
2
 
13
 
! Отговори
Шапка под мишниците преди 4 години
Окосмяването там лятото върши същата работа - топли.Няма как тия с космаляци под мишниците да не са по-потни и да не мЕришат повече. От друга страна естествената миризма на човешкото тяло, женско или мъжко, е най-силният афродизиак. Поне първия ден. Вкисналата пот на втория, обаче - не е.А най-гадно идва всиснала пот на ден-два прикрита с тоалетна вода.
14
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
стига бeбeшки работи - една хубава интимна причecка е най-ceкси
13
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мизерно е,и мирише.
12
7
 
11
 
! Отговори
Ратайчето, преди 4 години
го взимам и с косми в ушите и носа. Лично ще му ги скубя косъм по косъм!:))))))))Иначе за интимната прическа на жената - ами не бива да е избръсната. Жена е все пак, не дете. Хубаво е да има поддържано окосмяване - дали триъгълник, дали една линия отгоре, дали нещо друго. Но избръснато окрай-докрай - не е секси.
11
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като се знае как си вади хляба тази кака,най-много ще скандализира ако си пусне..............................снимки облечена!
10
8
 
11
 
! Отговори
Мъжовец преди 4 години
Който говори, че може да се поддържа същата хигиена на свивките на човешкото тяло, независимо от окосмяването, значи просто не е сравнявал едното с другото. Много по-лесно се мие и поддържа гола кожа или такава с 1 см. косъм. Не зависимо дали иде реч за подмишници или чатала. И да се къпеше по два пъти на ден все тая.Пълно обезкосмяване за мъж не е нормално. Ама и космаляци по пет сантима между краката или под мишниците? Някаква златна среда там е решението.