Бебо Халваджиян за катастрофата: Лежиш на пътя, умираш от болка

Емоционалният разказ трогна последователите на Бебо
Обновена: 30 авг 2019 12:25 | 30 авг 2019 12:21, Ивета Иванова
73
Бебо Халваджиян за катастрофата: Лежиш на пътя, умираш от болка
Снимка: Facebook

Синът на Маги Халваджиян - Бедрос Халваджиян, пострада при катастрофа с мотора си преди няколко дни и беше приет в "Пирогов". Той претърпя операция на крака и са му поставени пирони. Бебо посочи, че е много благодарен за подкрепата, която е получил от близките си, за грижите на лекарите и хората, които са му помогнали на пътя, когато е паднал от мотора. Ето какво написа той във Faceobook:

"1 секунда. 1 секунда невнимание, която може да промени живота ти. 1 секунда, която води до катастрофа, тежка фрактура, дълга операция, 7 дни лежане в болница и кой знае още колко месеци възстановяване. 1 секунда, а след нея времето спира. Лежиш безпомощно на пътя и умираш от болка и страх под жестоките лъчи на жаркото слънце. Колите те подминават и шофьорите закриват очите си, за да не те гледат. В следващата безкрайна секунда виждаш невъобразимата уплаха в очите на жена си, тичаща към теб. След още едно мигване и майка ти е там. Лежиш и чакаш спасение, под формата на подскачаща, раздрънкана линейка. Някак успяват да те вдигнат и пренесат в нея, но пътя до болницата е един от кошмарите, които би забравил.
 
Безкрайната вечер на топлия 20-ти август се лее бавно. Премествайки ме от кабинет в кабинет, по коридорите виждам роднини и приятели, които започват да се стичат заинтересовани за здравето ми, чакайки детайли за операцията. За нея няма да навлизам в детайли, няма да са красиви. А след нея... Започват дните на безумни мъки и болки и дискомфорта на хоспитализацията.
 
Ежедневието ми се свежда до това да успея да се изправя до седнало положение в леглото за поне 2 минути без главата ми да се пръсне от световъртеж и след това да извикам сестрата за обезболяващо. Толкова".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
1
 
4
 
! Отговори
Коко преди 4 години
Не е приятно когато друг ти го пречини но когато сам си го направиш нямаш оправдание признак на лошо възпитание ниска култура и чувство за безнаказаност но така възпитава и държавата във всички един аспект затова като питаш някой от по новото поколение за две три европейски столици те гледа като теле ама като го питаш за два три наркотика веднага ти казва
52
0
 
2
 
! Отговори
anonimen преди 4 години
До Аноним красист примитивен
51
1
 
8
 
! Отговори
Аноним преди 4 години
До АнонименПомията е задължителна . За да се усети че нещо не е било както трябва . Че е сгрешил и е поставил в опасност не само собствения си живот , за който явно не го е било много грижа а И Е ЗАСТРАШИЛ ЖИВОТА НА ОКОЛНИТЕ . Да не искаш да го хвалим и да да му се радваме . Нещо окуражително, като : Брат , оздравявай по бързо че знам една отсечка на х*** булевард, дето можеш да вдигнеш 250 с мотора . Нищо че там все се разхождат ня'кви достадни дъртацци .защо да го галим с перце ?
50
2
 
14
 
! Отговори
Пешеходец преди 4 години
А когато ТОЧНО преди катастрофата летя по пътя с пълна газ ЦЯЛА МИНУТА мислейки се за безсмъртен ? Тогава мина ли ти нещо през поетичната куфалница ? И как шофьорите минавали покрай тебе в поза идеална за снимка в Инстаграм .... и как си прикривали очите с ръка ??? Докато карат ли ве ? А тогава кой ти е викнал линейка ? Господ ? Не мога да съжалявам някой , карал като луд ... под жестоките лъчи на жаркото слънце . Добре че няма пострадали случайни хора .
49
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо хората сме толкова лоши? Пострадал човекът. Ще се оправи. А,защо трябва да изливате такава помия? Не знаем какво ни носи утрешния ден! Искаме да променим държавата. Е,как да стане! Как! Като вие в главите си носите лоши помисли#а от устите ви излизат грозни думи. Не трябва ли някак да сме по-добре? Не знам! Така си мисля. Каквото и да коментирате# е все тая. Може да ви олекне. Може би така говорите и у дома-на семейството си! Бъдете щастливи! На Бебо желая бързо да се оправи и да внимава!
48
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дебела глава-арменска,ама крака му явно лош материал от кръстоската.А на дървото има ли му нещо?
47
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Откакто мъжете не ходят в казармата, бая се изнижниха подрастващите. Какво се е разревал тоя, паднал от мотора и го оперирали, та го боляло - голяма рабата. Да не са му ампутирали крака, баси... Баща ми едно време си отряза 4-те пръста на лявата ръка без палеца заради невнимание при боравенето с дърводелска машина, сам си ги събра и с градския транспорт отиде да му ги шият (нямахме телефон през соц-а, та да извикаме), и окото му не мигна, камо ли да охне или сълза да пусне, а тоя се ***...
46
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Загубена държава , простаци как така не му пратихте ВИП линейка на бебчо ,срам !!! Да си беше седял в на Криско джипа и да му галиш игуанта нямаше да имаш проблеми. Бъдете съпричастни с ХАЙЛАЙФА провинциалисти *** 😄
45
3
 
15
 
! Отговори
Не, мерси! преди 4 години
Точно един Лебикян познавам от Русе. Просто нямам други познати арменци. Но този ми стига! Няма по подмолно, неблагодарно и злобно племе! Просто няма! И честно, май наистина разбирам турците защо са си решили проблемите с тях.
44
2
 
23
 
! Отговори
Мюмюн преди 4 години
Подарявам кон с каруца на Бебо.Екстри- удобна автомобилна седалка от Мерцедес,радио с акумулатор и кон,който не се разсейва и за секунда.Бебо ако се напие,коня ще го отведе у дома без проблеми!
43
2
 
32
 
! Отговори
112 преди 4 години
Публично се извиняваме на бебчо за раздрънканата линейка! Другия път ще му пратим чисто нова.
42
2
 
15
 
! Отговори
Ъъъъъъ преди 4 години
Сигурно е преял с халва и е вдигнал кръвната захар.
41
1
 
24
 
! Отговори
аз-ът преди 4 години
Панелната свлоч си показва истинското лице за пореден път в коментарите---Креми завий си котилото да не настине, смени му подлогата, вдигни му болния крак нависоко и недей да пишеш по форумите, от писане синчето ти няма да оздравее по бързо. Или я запали джипката и сгази някой гаден р_усофил, както беше обещала че да ти олекне.
40
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Който иска да се прави на състезател има си клубове и федерация за това. Да се запише за състезател, да тренира и състезава само на регламентираните за това места! Това, което е направил този е грубо нарушение на ППЗДП. А ще ни информирате ли дали полицията ще му отнеме свидетелството и МПС-то? С тези си изпълнения застрашава не само собствения си живот, но и на останалите участници в движението!
39
0
 
28
 
! Отговори
анон преди 4 години
Една секунда невнимание - цял живот мъртъв.
38
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Имах един учител по практика казваше се Бодикян, въпреки че бях много добър винаги ми пишеше четворка ( само на мен) защото съм турчин а аз сега търпя гробища в центъра на Истанбул на цяло тяхно поколение.
37
2
 
39
 
! Отговори
Хан Тервел преди 4 години
А можеше да се размисли цели 7 секунди преди фаталната 1 секунда и от 140км/ч. да се намали на 120 км/ч. И животът щеше да продължи по нормалному.Но когато човек е син на такива родители решава че или е свъхчовек или че е ( защо не)безсмъртен. Е не е нито еднотонито другото..
36
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
NA ARMENEZ NE POMAGAM NIKOGA.
35
4
 
51
 
! Отговори
! преди 4 години
Тоя *** ревльото! Счупил си крака и ода написал! Типичното мамино синче дет бачка при техните и сам едва ли някога ще постигне нещо! Мъже останаха ли в тая Държава прогнила. Жените станаха по мъже! Където и да погледнеш само лигочи и дрисльовци!Няма оправия
34
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Длугия път усучи масура по яко