Орлин Горанов: Ходиш обкръжен с "горили", защо?

Певецът с първата си изява на Мъдрец във "Фермата"
12 сеп 2019 09:10, Александър Попов
12
Орлин Горанов: Ходиш обкръжен с "горили", защо?
Снимка: Фермата

Поп легендата Орлин Горанов остана очарован от посрещането в отбора на чорбаджиите във "Фермата: Нов свят". Той получи така жадуваното кафе в комбинация с пресни плодове и сериозен разговор за смисъла на разделението между бедни и богати.

"Защо да не седнете на една маса с водопроводчика, с месаря? Сега всеки гледа да се изолира в някакъв извънземен квартал или ходи обграден с някакви горили до него. От какво се пазиш, бе, човек? Седни с тези хора, защото ще дойде момента, в който ще имаш нужда от тях. Богатият ако няма приказка с онзи, който му върти бизнеса, какво правим? Най-голямата битка е с онзи в огледалото, с егото. Тя продължава цял живот!", заключи философски певецът.

В сезон пет на шоуто Орлин Горанов влиза със специалния статут на Мъдреца.

Той единствен ще има право да минава от двете страни на стената, разделяща стопанствата на сиромасите и чорбаджиите. Изпълнителят на "Светът е за двама" си тръгна вдъхновен и от посещението при бедните, които въпреки липсата на храна и покрив над главата, показаха бодър дух и сплотеност.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: Орлин ГорановФермата
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Според мен тази картина ясно показва, за много по-лошо разделение от това на сиромаси и на чорбаджии.Разделението е в главата и морала. Виждам млади хора, с успешна кариера, който отказват,, да си купят скъпи вещи, не заради нещо друго, а се страхуват, че ще подкрепят културата на анаболни претъпни първенюта ...
8
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"ходи обграден с някакви горили до него. От какво се пазиш, бе, човек?"От хората, от който е взел пари, за да плати на хората, който го пазят от хората, от който е взел пари, за да го пазят ... ОООООО Виждам за какво говори!Ами - БеГе Идеалец! Ес класата, мутрягите, мускули, къ със златни орнаменти, джймисън в чалготека, айфоня ... Обще взето изчерпахме темата.
7
0
 
15
 
! Отговори
Дебили преди 4 години
Всичките празноглави фенове на Фермата трябва да ги натикат в някоя лаборатория и да ги ползват за експерименти, защото са по-*** и от маймуните в зоопарка. Предходния главен герой беше неграмотният селянин Динко, който едно изречение не може да напише на родния си език, а сегашният герой - Иван Милиното, също неграмотен ***, без завършено средно образование, който също така е бил арестуван два пъти - за разпространение на наркотици в Банско и за стрелба с пистолет в Приморско.
6
0
 
22
 
! Отговори
Georgia Guidestones преди 4 години
Смятай, щом и певците почнаха да се безпокоят от "ДРАСТИЧНО УВЕЛИЧАВАЩИЯ СЕ БРОЙ НА АНАБОЛНИ БАТКИ В БЪЛГАРИЯ". До къде я докарахме драги зрители???Една истинска история. Батко ми е дървар и ходи с камион да сече и цепи дърва в гората. Прави го цял живот. Веднъж един културист решил да дойде с него. Батко ми взима дървото и го хвърля в камиона. Културиста взима дървото и не може да го хвърли в камиона. Културиста е три пъти по-едър от батко ми.ЕВТИНИ ХИМИИ. ДИГНЕТЕ ЦЕНИТЕ
5
1
 
22
 
! Отговори
... преди 4 години
Епа толкоз им стигна акъла на Иван и Андрей! Значи тоя сезон още в началото не е добре! Миналия сезон и той не беше кой знае колко добре, *** поне се твърдеше, че сме обединили българите дето са навън и тия дето сме останали тук! Което си е лъжа де, *** тоя сезон е още по зле! Щото се твърди, че бедните са бедни щото ги мързяло а богатите били богати щото са спестявали от закуски и работели 25 часа и затова били богати! Та сега накрая явно ще ги обединим бедни и богати! Еми ко повече може да се ка
4
1
 
19
 
! Отговори
Georgia Guidestones преди 4 години
и до него на масата кой стои? това предаване е огледало на бг действителността - "анаболни батки".от тия химии мозъците им станали като мишки, а телата им отвратително грозни. върнахме се отново в мутренските времена.
3
0
 
18
 
! Отговори
House M.D. преди 4 години
Саше, Орлин Горанов няма нищо общо със свещениците, а е оперен и естраден певец.
2
32
 
18
 
! Отговори
Malian преди 4 години
Този "мъдрец" без пари ли е останал, че обиколи всички реалити шоута?Да не говорим за това, че беше вечният гост в Комиците. Един добър певец се превърна в клоун.
1
8
 
43
 
! Отговори
Тъпооо преди 4 години
изчерпано предаване...