След принцеса Даяна - Хари продължава стъпките й

Ето какви инициативи подкрепи той
Обновена: 13 дек 2021 20:19 | 13 дек 2021 19:00, Петя Славова
11
След принцеса Даяна - Хари продължава стъпките й
БГНЕС

Принцеса Даяна е известна в целия свят като благородна и безкористна жена, която се бори неуморно за това, което смята за важно. Прозвището „Кралицата на сърцата“ не ѝ е дадено случайно – това е знак за всеобщо уважение към приноса на принцесата на Уелс за решаването на важни социални проблеми.

 
Дори Даяна вече да не е с нас, нейното наследство продължава да живее благодарение на децата, които израснаха също толкова свободомислещи. Очевиден пример е работата на принц Хари, който споделя много от благотворителните интереси на майка си.
 
Подобно на Даяна Спенсър, херцогът на Съсекс е много внимателен към проблема със СПИН. Преди време принцесата на Уелс направи много, за да разруши стереотипите за ХИВ-позитивните хора. Тя посещаваше болници, общува с пациенти и ги докосва, като по този начин показва, че обществените предразсъдъци не са оправдани. На свой ред принц Хари призовава съвременниците си да не забравят за кризата със СПИН, за да предотвратят повторение на историята, сега с COVID-19.
 
През 2019 г. принц Хари отдаде почит на Halo Trust, като посети разчистената зона на Хуамбо, Ангола. Даяна Спенсър направи същото преди повече от 20 години, малко преди смъртта си. Днес гражданите на Ангола все още живеят в минно поле. Ще отнеме много време и общи усилия на много държави, за да направят страната безопасна.
 
Още за инициативите, подкрепени от принц Хари ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като какъв? Като син на майка си и като мъж на жена си - оная седморазрядна застаряваща актриса, дето неистово желае да я възприемат като жертва на кралското смейство подобно на Даяна. Страшна реализация за Хари, няма що. Без да свети със собствена светлина. Вярно е, че Даяна отваря кралското семейство към хората в нужда, но е вярно и че е обичала светлината на прожекторите и че първа е изневерила в брака си. Вярно е също, че се омъжила, въпреки че не е била убедена в чувствата на Чарлз към нея.
6
0
 
2
 
! Отговори
Taню преди 2 години
Таня, бе хора, Таня! Адашката от средния вход, дето кога още стана кралица на сърцата ни (мъжете от Дружба-2)... ;)
5
2
 
0
 
! Отговори
Данчето преди 2 години
От Е-секс. Падала си по арабески.
4
0
 
8
 
! Отговори
Ади преди 2 години
ОПРАВЕТЕ ЗАГЛАВИЕТО НА СТАТИЯТА. ГРЯХ Е ДА ПИШЕТЕ ПОГРЕШНО ИМЕТО НА ПОЧИНАЛ ЧОВЕК
3
1
 
1
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
е,все пак не ще само по банкети и "светски събития"!..Требе да са имитира и "друга дейност" за оправдаване на дарените от поданиците милиони..
2
0
 
5
 
! Отговори
daweda преди 2 години
Даня бе! Данв от Тросково
1
0
 
11
 
! Отговори
sherlock преди 2 години
принцеса Даня(????!!!!)