Принцеса Шарлийн със щедра заплата от принц Албер

Тя договорила сумата, за да бъде до него на събития
13 май 2022 21:46, Теодора Драгоева
15
Принцеса Шарлийн със щедра заплата от принц Албер
БГНЕС

Принц Албер от Монако се е съгласил да плаща на проблемната си съпруга Шарлийн по 12,3 милиона долара годишно, за да се увери, че тя ще изпълнява ролята си на съпруга след като една година отсъстваше от кралските задължения, твърдят френските медии. Водещи френски медии съобщиха, че 64-годишният владетел на средиземноморското княжество, което се води за данъчен рай, прави всичко възможно, за да задържи 44-годишната принцеса Шарлийн до него на публични събития.

Наскоро Шарлийн се завърна на публичната сцена, след дълъг период на боледуване, включващ почти една година в родната й Южна Африка и след това месеци на лечение в Швейцария. Според френските вестници и списания, специализирани в новини за знаменитости, внезапното повторно появяване на Шарлийн през уикенда е приветствано от всички кралски наблюдатели.
 
„Но принцесата не се върна безплатно“, пише списание Voici. — "Тя накара съпруга си да подпише свръхповерителен договор. Условията включват Алберт да й плаща по 12 милиона евро на година“, твърди изданието.
 
Разкритията бяха последвани от публикация от друго списание - Paris Match Belgium, в която пише: „Принц Алберт ще плаща чиста сума на принцесата, така че тя да се появява до него на публични събития“. Събитията, на които Шарлийн ще е задължена да присъства по договор, включват Гран при F1 и благотворителния бал на Розата.
 
Кралският дворец в Монте Карло отказва да обсъжда конкретни финансови договорености, но княжеството плаща около 49,3 милиона долара годишно, за да покрие текущите разходи на институцията. Членовете на кралското семейство обаче не са служители на заплата, което означава, че Шарлийн ще разчита на Албер, който сам по себе си е милиардер, за да покрива  и нейните разходи.
 
Още за отношенията на кралската двойка  четете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
1
 
! Отговори
До Balkanac преди 1 година
Само тя да не вземе тя да му забие плесница между рогите, че е бивша плувкиня с рамене и мускули на мъж, а той изглежда доста мек и нежен... По евтино би му излязло да си признае и да си вземе някой (някоя), към когото има привличане.. Поданиците му са богати и либерални, щяха да го разберат :)
11
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Е, как няма да й е щедра заплатата - отдавна се говори, че тя е "от остров Лесбос" и е на договор при него само за камуфлаж и сурогатни наследници...Преди година договорът сигурно е изтекъл и тя си би шута в ЮАР за неопределено време.. Сега явно се връща на по-голяма заплата :)
10
5
 
3
 
! Отговори
Balkanac преди 1 година
А колко по-евтино и лесно ще му е да и забие една пестница между рогите................та да го слуша.
9
3
 
3
 
! Отговори
ЕДНА ЗАПЛАТА преди 1 година
Ще дари ли за Украйна-та? За на Зеленката новия джип хаха
8
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Heгpaмoтници, два пъти ви подсещат да си оправите правописа. Грамотните хора знаят как се пише заглавието. Никак не е за учудване, че публикувате преписани статии и откровени лъжи. пАри нЕма, дЕйставайте!
7
0
 
4
 
! Отговори
Haha преди 1 година
Айде бе ! Със или с ? Неграмотни *** и пасмина !!
6
1
 
5
 
! Отговори
12664 преди 1 година
Тя па една съпруга...хваната от гората - и фасон, и фасони, пфффф. Долу пред блока да бяха хванали една, по-хубава щеше да бъде.
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не им върви на Грималдовци
4
0
 
0
 
! Отговори
До 1 преди 1 година
Митутките нищо няма да кажат, защото целта им е като на Шарлийн, да крънкат пари от мъжете.
3
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не е налжница, но тия са извратени и явно не и понася живота в двора. По скоро и плащат да мълчи.
2
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Колко украински бежанци приютиха?
1
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
То отдавна е ясно, че тя е скъпо платена наложница, но освен това изглежда е и нещо като затворник в тази измислена държавици. Интересно, тия от "metoo" няма ли да кажат нещо по темата