Орландо Блум открито за сблъсъка със смъртта

Изповед от актьора
14 окт 2022 18:08, Ивета Иванова
4
Орландо Блум открито за сблъсъка със смъртта
Снимка: БГНЕС

Орландо Блум разказа, че е имал сблъсък със смъртта, когато е бил на 19 г.

След това, актьорът е преминал през труден период. Той паднал от прозорец и счупил гърба си като тийнейджър.
И призна, че тази контузия го е оставила с негативна нагласа.
 
"Когато бях на 19 г., аз паднах от прозорец от третия етаж и счупих гърба си. Бях голям късметлия, че оцелях след падането, защото гръбначният ми мозък беше просто непокътнат. През първите четири дни ми казваха, че може никога повече да не проходя. Това беше наистина започването на едно дълго и болезнено пътешествие за мен - да призная и разбера някои от шаблоните в живота ми, които доведоха до това да ми се случат многобройни инциденти. И кулминацията беше това да счупя гърба си, което беше преживяване, близко до смъртта", обяснява звездата във видео, споделено в Instagram профила на УНИЦЕФ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
за преди 1 година
тебе никога и нищо няма да има
3
0
 
0
 
! Отговори
малоумница преди 1 година
ти не си джуревката която 6е определя кои е звезди ангели ку4ета животни или 4овеци
2
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя па гОркия като не може да си съчини история как някой продецунт го е насилвал като тинейджър, гледай сега какво трябва да измисли, дано мънинко съживи заминалата си кариера. Кой беше тоя всъщност, Анакин от звездни войни ли?
1
1
 
0
 
! Отговори
DEADMAN преди 1 година
Еми то по принцип ако трябва да сме точни смъртта те дебни отвсякъде. Още щом се родиш над теб тегне смъртта... Никой не ти гарантира живота, но смъртта е гарантирана. Като заспиш то е завинаги, повече не съществуваш. Е поне като спиш вечер сънуваш и чувстваш и осъзнаваш, че си жив, а като умреш няма да можеш и това да правиш просто не съществуваш. Все едно е като преди да се родиш, не си съществувал... И като умреш те вкарват в ковчег и те заравят (е някой ги кремират) лепят некролози и тн...