Меган Маркъл говори за модните си избори в кралския двор

Малко преди да го напусне започнала да носи по-цветни дрехи
20 дек 2022 18:57, Дарена Найденова
10
Меган Маркъл говори за модните си избори в кралския двор
Getty

Меган Маркъл е била решена да напусне кралското семейство със стил и цвят! 

По време на епизод от документалния филм „Хари и Меган“, който е достъпен в Netflix, бившата актриса си спомня за последните си кралски ангажименти през март 2020 година. След това тя и принц Хари официално напуснаха короната и Лондон, премествайки се в Америка, където да започнат своя нов живот. Преди обаче официално да изостави кралския си статут, Меган е искала да направи впечатление за историята.
 
По думите ѝ, едва в последната ѝ седмица като член на короната е имала възможност да носи нещо цветно. „Не съм искала да привличам вниманието или да нарушавам статуквото, така че се опитвах да се впиша“, разказва тя за по-едноцветните и бледи тоалети, които носеше като херцогиня. В гардероба ѝ често виждахме бежови, черни, бели и други неутрални цветове, за да може кралският протокол за по-елегантна и семпла визия да бъде спазен.
 
„Но в последната си седмица носех цветове. Казах си, че е време да заприличам на дъга“, спомня си Маркъл. Принц Хари допълва, че това е бил техният шанс да излязат от кралското семейство подобаващо и запомнящо се.

Документалният филм на Меган Маркъл и принц Хари в Netflix – любов срещу дулото на медийния пистолет

След нападките на Меган Маркъл – защитават Кейт Мидълтън

Реакцията на принц Уилям за филма на принц Хари и Меган Маркъл: „Жалък филм“

През март 2020 година Меган наистина направи огромно впечатление с избора си на тоалети, в които се включваха синя рокля от Виктория Бекъм, която бе избрана за наградите Endeavour на 5 март. Моделът е част от една от най-забележителните снимки на Меган и Хари, направена на фона на дъжда. Двамата са под един чадър, а зад тях блесва светкавица на фотоапарат точно в момента, в който друг фотограф ги снима отпред.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
Ужас! преди 1 година
Шок и ужас!
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пак лъже. И в Калифорния носи същите "убити" цветове. Домът им също е обзаведен в тази цветова гама - изглежда, че такъв й е вкусът. И нарцисът забравя, че интернет е запечатал облеклото й, докато е била част от кралското семейтво - пълно е с тоалети в ярки цветове.