IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec Megavselena.bg
BGONAIR Live

Лигава германка друг път


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

121
Хичо
преди 15 години
Харесвам 0 Не харесвам 1
Явно имаш проблем с подбора на заведения или малко си ходил на подходящи места. Има и доста добри попадения, стига да знаеш как да търсиш или да ти подскаже някой. А и винаги можеш да попиташ панираните хапки полуфабрикати ли са и пържените картофи дали са от бланшираните. Освен това има голямо значение къде какво си поръчваш. Ако в кебапчийница си поръчаш пица, а в рибен ресторант - агнешко например, почти сигурно ше има неприятна изненада.
отговор Сигнализирай
120
Sori
преди 15 години
Харесвам 0 Не харесвам 1
Ама за Белград не съм съгласен ................. по добро обслужване от там не съм виждал. Не е само мое мнение. Ходя в този град доста често и до сега не съ,м имал един неприятен случай.
отговор Сигнализирай
119
Анонимен
преди 15 години
Харесвам 0 Не харесвам 1
114,ти явно не си с акъла си.Какви капами,какви глупости бе луд?Миналата седмица бях в Банско(за пръв път от 10години).В Молеровият ресторант до полицията.Пълни ла****.Направо си останах гладен.Да не говорим че за такива като теб това е като 5 звездно място а то си е пълна ***.И трябва да се отбележи че това е една от най-добрите механи.Смятайте в другите какво е....УЖАС!
отговор Сигнализирай
118
КОНФЕКЦИЯ
преди 15 години
Харесвам 0 Не харесвам 1
117, думата ПРОФЕСИНАЛИЗЪМ в туристическия бранш спокойно може да се замени с МАГИЯ, ВИРТУОЗНОСТ и вероятно още някоя подобна! Лошото е, че И този бизнес, почти изцяло е завладян от мутри. Квалифициран специалист - готвач, сервитьор, барман няма да им слугува за 300-400 лева и да му прибират и бакшиша накрая - ХОРАТА БЯГАТ НАВЪН!
отговор Сигнализирай
117
a
преди 15 години
Харесвам 0 Не харесвам 1
kato ne vi haresva obslujvaneto - idete v garciq ili germaniq. za takiva ceni - takowa obslujvane
отговор Сигнализирай
116
пешо
преди 15 години
Харесвам 0 Не харесвам 1
чудно в какви дупки ходят повече пишещи, защото аз проблеми с обсужването нямам.автора следващия път като ходи към Слънчев Бряг му препоръчвам да посети Джани, Ирис или Кондор - вкусна и прясна храна, а и обслужването е нормално.
отговор Сигнализирай
115
turkinq
преди 15 години
Харесвам 0 Не харесвам 1
elate v tr na kurs po servitxorstovplakavate s e4e ne voi ostavqt bakshishi az nqkolko pati i smetakta ne sam platila za takova obslujvane te trqbva d ami plastat
отговор Сигнализирай
114
До А
преди 15 години
Харесвам 0 Не харесвам 1
Ти явно нямаш идея какво означава думата ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ. Заплатата няма нищо общо - има сервитьори, които и по-малко получават. Затова аз почти винаги оставям бакшиши. Ако наистина работиш по 12 часа, само от бакшишите може да докараш по хилядарка на месец. Ето, за това трябва да се усмихваш.Във Виена, в кръчма средна ръка 15 човека си поръчахме различни неща за ядене и пиене и храната дойде едновременно за всчики. Нищо не беше объркано, въпреки разваления ни немски.
отговор Сигнализирай
113
BG Unak
преди 15 години
Харесвам 0 Не харесвам 1
Ako se poplachi balgarin shte kajat che e niakoi"seliani";germanec "liglio";anglichanin "smotaniak" i tn.Zabelejka niama da si vzemem.Kachestvoto na obslujvane zapochva ot sobstvenika na zavedenieto i svarshva do servitiora koito ima priak kontakt s klienta.Nemoje da si sobstvenik na restorani da ne si v zavedenieto da sledish rabotata na slujitelite i da si na kasata a,da si slojil upravitel niakakav si shmatarok s muskoli koito nerazbira ot nishto a,ti s niakoia "kikimora" v niakoi kafe se....
отговор Сигнализирай
112
КОНФЕКЦИЯ
преди 15 години
Харесвам 0 Не харесвам 1
Независимо от категорията и вида на заведението, или местоположението му - МАНДЖАТА е почти една и съща. Е, верно, че наименованията на ястията в менюто са различни, ама масово се ползват полуфабрикати - пилешки хапки, ноазети, крокети .... панираното сирене прилича по-скоро на бухтичка с пълнеж от сирене и т.н. Набляга се повече на кичозно-лъскава обстановка, отколкото на КАЧЕСТВЕНО обслужване в заведение за ХРАНЕНЕ. Не се дават добри заплати на персонала и ПРОФЕСИОНАЛИСТИТЕ са малко
отговор Сигнализирай
Новини