IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Ол инклузив по български: Неизяденото днес кюфте - карначе утре!


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

102
Анонимен
преди 6 години
Харесвам 16 Не харесвам 18
Забравих да добавя безвкусни лозови сърмички, дзадзики /млечна салата/, сувлаки /сухи шишчета/, чушки с оеиз и мусака. Все уникални неща, каквито тук може би няма, ама нали са гръцки.... Друго си е. Пък като им дадат пъпеш и кажат, че бил от заведението /разбирай някакво кръчме с пет маси/ направо се разтапят. Соеи, ама в българските ресторанти кухнята е в пъти по-разнообразна и вкусна.
отговор Сигнализирай
101
Анонимен
преди 6 години
Харесвам 11 Не харесвам 21
А като почне прехласването по прословутата гръцка кухня.... Навсякъде еднакво и елементарно меню. Всички българи ядат гръцка салата, пържени тиквички, пържени калмари полуфабрикат /на шайби или пълнени/, пържени скариди /естествено замразени, дори и да пише, че са пресни/, накаква дребна пържена риба, ципура или лаврак на скара /повечето пъти замразени/ и черни миди /, последните със сигурност черноморски/. Голямо прехласване. А и пържени картофи. Слагат се на всичко.
отговор Сигнализирай
100
Анонимен
преди 6 години
Харесвам 12 Не харесвам 14
То, това не е само тук. Да не мислите, че турците изхвърлят храната или пък гърците. Никъде не се изхвърля, а се преработва по подходящ начин. Тия майонезни салати дето ги има например на предното хранене са били пресни. Постните ястия се правят с месо. Неизяденото месо на някакакъв вид кебап. За супите и крем супите едно към едно. И не е до друго, просто хората не са свикнали дахвърлят тонове храна. Никой няма да го направи колкото и скъп ол инкл. да предлага
отговор Сигнализирай
99
Анонимен
преди 6 години
Харесвам 34 Не харесвам 2
Например работя от 4 години в заведение,ако искате вярвайте нито една проверка не е дошла,никаква и за нищо, кухнята е ***, на никой не му прави впечатление,нито на шеф,нито на готвач,въпроса е да пада печалба, какъвто работодателя такава и кухнята,такава и хигиената, въпрос на възпитание.
отговор Сигнализирай
98
Анонимен
преди 6 години
Харесвам 25 Не харесвам 2
Е да има и работодатели, които ти нареждат като остане айрян в чашите да не се хвърля а да го изсипваш в новия,но има места и с качествена кухня, всичко зависи от шефовете, това е истината,по скоро контролните органи не си вършат работата,а прибират само рушвети и си отиват,как всичко да ни е наред.
отговор Сигнализирай
97
Анонимен
преди 6 години
Харесвам 16 Не харесвам 13
Типично по български,пак спекулации, че да накарате народа да хрантути гърците, затова всичко за ядене е внос, никой не милее за нашето си, няма по хубаво от българското,може някъде да правят така,някой алчен и стиснат работодател,но имаме и места с много хубав олинклузив.
отговор Сигнализирай
96
Ния
преди 6 години
Харесвам 20 Не харесвам 31
Двуличие, вие у дома все едно не готвите храна в събота и неделя за цялата седмица.
отговор Сигнализирай
95
50/50
преди 6 години
Харесвам 27 Не харесвам 4
и така и не баш миналата година на златните за 130 лв на човек на ден ол инклузива беше Супер ! преди 2 години в Китен не беше лошо,но ги хващах двойно готвените манджи и в Гърция сме били на гадно ядене и то двойно по-скъпо от Бг
отговор Сигнализирай
94
Анонимен
преди 6 години
Харесвам 14 Не харесвам 2
До Убил маикя си с колБоже господи, много мъка има на тоя свят
отговор Сигнализирай
93
Анонимен
преди 6 години
Харесвам 33 Не харесвам 6
Решил съм да не стъпвам по нашето Черноморие, след като се нагледах на идиотии там и ми писна да ме правят на ***.Ще почакам още няколко години да фалират да сринат бетона и и ако се появи читав хотел с читав персонал, ще ида да видя така ли е.До тогава ако ще и ***-на да превръщат в наденици, да си ги ядат те, дано пукнат дано.След като мутри овлядяха черноморието ни, какво друго да очакваме?
отговор Сигнализирай
Новини