IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Пробутват ни парено сирене вместо кашкавал. Как да го познаем?


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

43
Бърдоквата
преди 5 години
Харесвам 8 Не харесвам 3
Всички, които намесват в сиренето и кашкавала комунизма, са си просто ***. Комунизъм и демокрация не се ядат, а истинските сирене и кашкавал стават за ядене.
отговор Сигнализирай
42
Анонимен
преди 5 години
Харесвам 18 Не харесвам 2
Добър ден,това е от 25 години.
отговор Сигнализирай
41
Koko Н
преди 5 години
Харесвам 8 Не харесвам 2
Два коментара ми изтриват.Искам просто да кажа,че купувам кашкавал с наименование "Кашкавал" от LIDL в Германия,който се държи,като кашкавал.Цената му е 3.99 EUR/kg..Някой питаше кой е истинският.
отговор Сигнализирай
40
Анонимен
преди 5 години
Харесвам 31 Не харесвам 2
Няма държава, няма стандарт, няма контрол, няма крави които да дават мляко как искате да произвеждат качествени продукти. Моята крава дава мляко и си правя сирене кашкавал и кисело мляко. Но не всеки може да има крава и трябва да яде имитации а едни мушеници да забогатяват на гърба им.
отговор Сигнализирай
39
Пешо
преди 5 години
Харесвам 17 Не харесвам 2
До Анонимен 41Чудя се как да ти го кажа по-меко, че си неграмотен!Изобщо имаш ли представа какво представлява споменатия от теб цвик? Или само дрънкаш това, което си чел и дори го "доразвиваш"? Цвикът като суровина в себе си на практика съдържа едно нищо, а ти дрънкаш за производство на някакви големи количества. И емулгираш... а знаеш ли какво означава това?Вземи се скрий някъде!
отговор Сигнализирай
38
Анонимен
преди 5 години
Харесвам 4 Не харесвам 8
С тия ментета (няма значение цената) от 10 то 30 лв. съм купувал и честно казано яжте си го, аз минах на моцарела и е по-полезна и по-евтина.
отговор Сигнализирай
37
Анонимен
преди 5 години
Харесвам 2 Не харесвам 13
"Къде преди ще ти продаван неизвестно какво като сирене,кашкавал или салам? Такова престъпление беше невъзможно."Пълни глупости. През 80-те мандрата в Елин Пелин правеше големи количеатва 'краве сирене' от цвик с емулгирана свинска мас и добавка на соев протеин. За другите не знам.
отговор Сигнализирай
36
Анонимен
преди 5 години
Харесвам 18 Не харесвам 19
Хайде, пенциите пак почнаха колко било хубаво по Тошово време с празните витрини по магазините.
отговор Сигнализирай
35
до 34 -До: 29 (До 27
преди 5 години
Харесвам 11 Не харесвам 2
Не си прав. Какво качество има сега ? Доматите,ябълки краставици и всичко друго е безвкусно. Къде преди ще ти продаван неизвестно какво като сирене,кашкавал или салам? Такова престъпление беше невъзможно. За техниката си прав,никой не го оспорва, но виж за качеството и количеството на продуктите не съм съгласен.
отговор Сигнализирай
34
Пешо
преди 5 години
Харесвам 26 Не харесвам 1
За зреене на кашкавал Витоша и Балкан по "Тошово време" според БДС времето е минимум 3 месеца, а за бялото саламурено сирене 45 дни!Този Присядащ не го знам на каква асоциация е председател, ама тази простотия за време на зреене на кашкавал по-малко от нормалното за сирене си е жива простотия!!!А за колко зрее сиренето според него? - седмица, две?!?"Разбирач" - пфу!
отговор Сигнализирай
Новини