IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec Megavselena.bg
BGONAIR Live

Експерти: Българите не знаят да затварят компоти и консерви


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

328
Гошко
преди 14 години
Харесвам 14 Не харесвам 1
Кой?! Аз ли не знам?
отговор Сигнализирай
327
?
преди 14 години
Харесвам 7 Не харесвам 3
Като иска да ги смени тия старчета какво е направено те да бъдат заменени с по-млади хора излезнали сега от университета? Ако отговора е нищо тогава това е равно на разрушение
отговор Сигнализирай
326
Анонимен
преди 14 години
Харесвам 14 Не харесвам 8
Винаги от незапомнени времена си правиме компотите както казва доц. Луднева, защото това го пише в книгите и го знам от 50 год. Всички който се присмивате сте идиотчета присмехулковци за размихване на публиката и нямате нужда от интелекта да мислите.
отговор Сигнализирай
325
Прозт матрос
преди 14 години
Харесвам 0 Не харесвам 8
Чиче вземи прочети малко стандарти за съдържание на нитрати в зеленчуците. ;)
отговор Сигнализирай
324
Час по химия
преди 14 години
Харесвам 7 Не харесвам 2
Захарите може влизат във взаимодействие с алкохолите и да образуват тъй наречените гликозиди. От тях по-разпространени са амигдалинът, който се намира в костилките на костилковите овощни видове, линамаринът в семената на някои бобови и др. При разграждането на тези гликозиди се получва и циановодород (HCN), който е отровен, което трябва да се има в предвид при храненето
отговор Сигнализирай
323
чичо Гошо
преди 14 години
Харесвам 18 Не харесвам 6
И цял институт се е трудил за да измъдрят такава констатация????Дянката е прав за феодалните старчета.
отговор Сигнализирай
322
нико
преди 14 години
Харесвам 20 Не харесвам 1
Ние си затваряме всяка година 500-600 буркана Омния, ползваме капачки РОСИ и нямаме никакви проблеми, ако остане пък някой компот от миналата година става на ракийка.
отговор Сигнализирай
321
6kembe
преди 14 години
Харесвам 18 Не харесвам 1
А докато следваше у Софията яде на баба си компотите...
отговор Сигнализирай
320
Анонимен
преди 14 години
Харесвам 2 Не харесвам 3
Да, захарта е развъдник на много бактерии както и много други неща са развъдник на бактерии.
отговор Сигнализирай
319
Neon Knight
преди 14 години
Харесвам 16 Не харесвам 2
По-скудоумно "експертно" мнение на "учен" от БАН не бях срещал досега, честно! Едно е сигурно: въпросната пишман-експертка Луднева стана за смях и на кокошките на село. Като й видях името, се сетих за Чудомировата ***-Данка ... :-)
отговор Сигнализирай
Новини