IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec Megavselena.bg
BGONAIR Live

Бабината зимнина двойно по-евтина от купешката


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

22
76
преди 8 години
Харесвам 11 Не харесвам 1
Правим си домашна лютеница всяка година! Това в магазина няма нищо общо с това, което получаваме като краен продукт. Освен това, в процеса е заето цялото семейство и ни гарантира добро настроение, барбекю и вкусна зима. Никой не смята разхода, защото вкусът на домашната лютеница няма цена!
отговор Сигнализирай
21
Циганин
преди 8 години
Харесвам 2 Не харесвам 1
Ние не правим нищо в буркани за зимата ,но някой домат, чушка ,син домат ,слива .. си слагаме в пакетчета и във фризера и зимата са по-добри от тези в магазина които са доста безвкусни и само на вид изглеждат добре . От плодовете варим компот -сок и се пие ,а зеленчуците в готвентео .
отговор Сигнализирай
20
гост
преди 8 години
Харесвам 6 Не харесвам 4
Мързелът и консуматорското поведение и предтави на "модерния" Бай Ганио " български бавно но сигурно ви повреждат мозъците, като ви мързи купете си 'лютеница" направена от сгъстено китайско пюре с куп *** вътре, яжте си кремвришите и после като се разболеете а това ще стане да не ревете че лекарите са виновни и искат да ви уморят.Бай гани станал европеец хаха айде яжте си *** в пластмасови опаковки.пишете какви ли не глупости само от злоба и мързел и нищо конструктивно .
отговор Сигнализирай
19
киро омба6ията
преди 8 години
Харесвам 3 Не харесвам 1
имам 400 литра ракия и 2 тона кисели крастави4ки,6те праскам ком6ийката и тва е.народа полуде , е вижте мен
отговор Сигнализирай
18
Анонимен
преди 8 години
Харесвам 4 Не харесвам 13
Компот ?!?!?!?! = захарен сироп/шарбет/ + разварен плод без никакви витамини ! Отврат !В коя година живеете ? Сега целогодишно има плодове по пазари и магазини. Може да не са идеални, но при всички случаи е за предпочитане пред термично обработените.
отговор Сигнализирай
17
Един българин
преди 8 години
Харесвам 5 Не харесвам 2
До: номер 14Сбърках поради бързане: Исках да кажа че в домашната ракия нямаше МЕТИЛОВ алкохол. Само етилов. Макар че и в днешно време четем много новини за натровили се от ракия менте - която е именно такава, приготвена в любителски условия.Разбира се, едно време на село дядовците знаеха технологията и нямаше такива случаи някой млад и зелен отнесен от вихъра да направи подобна глупост.За ракията в магазина какво да ти кажа - хубавата е скъпа. Елементарно, Уотсън!
отговор Сигнализирай
16
Един българин
преди 8 години
Харесвам 4 Не харесвам 5
До: номер 14Абе вие сте били големи разбирачи тука бе!Ти варил ли си ракия на село та знаеш?Аз съм ходил на казана на село когато дядо ми караше грозде за да пекат ракия.Там по нашия край така се казваше - пекат, а не варят ракията.За пиене, пие се. Какво искаш да ти кажа? Етилов алкохол няма разбира се, което е най-важното. Изтакат го първо него. Като оставим това че мирише яко на джибри, рядко някой се занимава да я измерва, та съм виждал ракия достигаща до 55 - 60 градуса.
отговор Сигнализирай
15
Калпазанка
преди 8 години
Харесвам 3 Не харесвам 1
До 11Ял е много лютеница с модифицирано нишесте от магазина.С две думи ГМО-то не прощава .
отговор Сигнализирай
14
Анонимен
преди 8 години
Харесвам 8 Не харесвам 2
Да драги джурналисти, купуваш си сурувината и хоп тя сама се трансформира в компот, сладко или конфитюр - уникална логика, това изследване на пазара заслужава нобелова награда за икономика. Очаквам скоро статия за това колко по-евтино ще ни излезе да си направите смартфон, с части поръчани по интернет и собственоръчно написана операционна система.
отговор Сигнализирай
13
Един българин
преди 8 години
Харесвам 3 Не харесвам 4
Баба ми е умряла отдавна. Така че си купувам всичко от магазина.
отговор Сигнализирай
Новини