Перука "Тръмп" – хит за карнавалите в Австрия

Има недостиг, но търговци подстригват обикновени руси перуки
21 фев 2017 13:13,
6
Перука "Тръмп" – хит за карнавалите в Австрия
Снимка: архив, Reuters

Толкова много хора искат да се маскират като американския президент Доналд Тръмп през карнавалния сезон в Австрия, че перуките с характерната му прическа веднага се разпродават от магазините за костюми, съобщи Асошиейтед прес.

Някои предприемчиви собственици на такива магазини се стараят да запълнят недостига, като префасонират обикновени руси перуки. Една от тях - Мануела Планк, призна, че доста трудно се постига характерното за американския президент сресване на косата.

"Трябва много да се реше назад. В крайна сметка се получава", каза тя.

Магазинът на Планк е в гр. Пфафщатен, южно от Виена. Тя разказа, че преди са се търсели най-много древногръци одежди, дантели и надиплени дрехи в стил Рококо. Сега обаче Тръмп надделява на всичко това.

"Мисля, че това е, защото хората много говорят за него. А и защото всички го познават. Прическата му също е много характерна".

Маскирането като Доналд Тръмп има и предимството да не изисква много усилия.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: перукаприческаТръмп
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
5
 
1
 
! Отговори
Ентърпрайз!!! преди 7 години
Перуката на другия рептил-от Кремъл е много по-рядка и оскубана бре!Предишния кремълски рептил го подмениха през 2005 година!Кой го подмени ли??? Ами илюминатите-тези човеконенавистници бре!Във тубата има няколко филма в които жената на предишния РЕПТИЛ-казва се Людмила Путина обяснява надълго че мъжа и Владимир Путин е починал от рак на панкреаса-поне официално!Имаше го и във световната преса отразен този факт!Който чел-чел!А Тръмп е обикновен рептил-слуга на илюминатите и фалшив милиардер бре!
1
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Шембето на Тръмп не го ли продават