Хороскоп: Какво ни очаква в любовта тази седмица

Телецът ще има нова тръпка, а Козирогът да не се доверява!
Обновена: 19 фев 2018 21:28 | 19 фев 2018 20:00,
1
Хороскоп: Какво ни очаква в любовта тази седмица
Снимка: Instagram

Овен

Импулсивни сте и често прибързани, но през тази седмица някак си сте „в безопасност“. По друг начин казано, каквато и глупост да сътворите последствията няма да са много сериозни. Даже нахалното ви поведение ще предизвика по-скоро усмивка, отколкото недоволство.

Може да си направите някои експерименти на любовния фронт, да флиртувате, да си насрочвате срещи, дори и ако вече си имате гадже. Засиленият ви интерес към романтични преживявания няма да е съпроводен с бурна реакция. Шансът на необвързаните да попаднат на подходящия човек не е за пренебрегване, но колко ще продължи връзката е съвсем друг въпрос.

Телец

Обикновено се разбирате с всички и е доста трудно да ви извадят от равновесие. През тази седмица ще сте още по-дружелюбни и общителни. Не търсете любовта твърде далече, тя е накъде около вас. Огледайте се, обърнете внимание на хората от обичайното си обкръжение. Ще откриете у тях привлекателни качества, които ще ви подтикнат да намалите дистанцията. Направете го, няма да съжалявате.

Онези, които вече си имат приятел/ка ще са по-пасивни. Те се чувстват достатъчно сигурни във връзката си и вниманието им ще е насочено по-скоро към ежедневните задължения. Но не пропускайте почивните дни. Организирайте си някакво парти, емоциите ще са незабравими.

Близнаци

За представителите на вашия знак, поддържащи постоянни романтични отношения предстои една прекрасна седмица. Направете така, че да не сте непрекъснато заедно с гаджето си. Насрочвайте си срещите през ден, през два дни. Ще установите нещо интересно, а именно, че откривате нови качества у любимия човек, че постъпки, които преди време да ви издразвали, сега не ви правят впечатление. Връзката ви ще стане много по-хармонична от преди.

За необвързаните е много важно да мислят позитивно, да възприемат събитията с усмивка. Едно от условията за намиране на „сродната ви душа“ е да изхвърлите мрачните мисли от главата си. Скрийте „сърдития“ Близнак, нека само „добрият“ да се запознава с нови хора.

Още по темата може да прочетете в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
от хороскопа нищо хубаво!