Излизате с бивше гадже на приятелка. Какви са опасностите?

Бъдете готови за поне четири неприятни неща
Обновена: 19 май 2019 22:55 | 19 май 2019 21:53, Теодора Драгоева
10
Излизате с бивше гадже на приятелка. Какви са опасностите?
Снимка: pexels.com

Въпреки че в света има почти осем милиарда души, понякога се случва така, че дадена жена се влюбва точно в ексгаджето на най-близката си приятелка. Ако попаднете в този сценарий, добре е да имате някои неща предвид. Без значение преди колко време вашата приятелка и настоящият ви любим са скъсали – ситуацията между вас тримата в началото ще е конфузна.

Вашето приятелство може да е много стабилно, но тази нова любов ще го разтърси и е възможно да го развали завинаги.

Единственият начин да разберете как се чувства вашата приятелка от факта, че излизате с ексгаджето ѝ е да проведете открит, честен разговор с нея. Ето и какви са възможните последствия и как да се изправите пред тях, така че да си спестите драмата:

1. Приемете, че има шанс да загубите приятелката си

В един съвършен свят вие бихте могли да запазите приятелството си с тази жена, въпреки че сте се влюбили в нейния експартньор. Но за съжаление, може да се окаже твърде трудно за нея да остане в живота ви и да гледа как любовта ви с нейния бивш процъфтява. Първото нещо, което трябва да обмислите е, дали си струва рискът да изгубите това приятелство заради новата си връзка.

2. Обърнете внимание на това какви са сегашните отношения на вашата приятелка и настоящото ви гадже

Ако вашата приятелка е скъсала със сегашното ви гадже с добри чувства и към днешна дата те все още са в приятелски отношения, това може би означава, че тя отдавна няма интерес към този човек. Ако обаче помежду им е имало драма и двамата все още са в обтегнати или в никакви отношения, особено ако е имало ситуация на изневяра, то имайте предвид, че ходите по тънък лед. Ако вашата приятелка е била силно наранена от раздялата си с вашия нов любим, то вие със сигурност ще поставите вашето приятелство под натиск. Приятелката ви няма да е щастлива от факта, че излизате с човек, който ѝ е причинил емоционално страдание.

Вижте още по темата в Tialoto.bg


10
Още по темата: приятелвръзкигадже
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Бившият си остава бивш - не разбирам жените, които правят драми, че бившето гадже отишло при тяхна приятелка. Ами, че ще я почерпя, че ме е отървала - да ходи да си троши главата.
8
1
 
1
 
! Отговори
hit&run преди 10 месеца
Опасности винаги има, но тук нещата отиват към тройка или женски бой, което и в двата случая е доста забавно.
7
0
 
3
 
! Отговори
Shark преди 10 месеца
До хахахааа. Тоест била е на всяка манджа мерудия. Не харесвам такива, които се бъркат навсякъде уж добронамерено и с цел да помогнат. За мен са сеирджии и стоя по-далеч от подобни индивиди.
6
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Има опасност от трипер.
5
2
 
4
 
! Отговори
Лунгур преди 10 месеца
Сбъркани феминистки.Не ставате нито да давате "съвети".Нито за каквото и да било.
4
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
По-добре не влизайте в такива комбинации. Ще загубите или приятелката, или ще трябва да се откажете от новото гадже. И в двата случая няма да се чувствате добре.
Момчета колкото щеш, забрави тези, с които приятелката ти е имала вземане-даване.
3
4
 
6
 
! Отговори
хахахааа преди 10 месеца
Имах състудентка, която доста често сменяше гаджетата си и с повечето от тях оставаше в добри отношения. Имаше склонност да ги запознава с други момичета или от нашия випуск, или някакви други нейни приятелки. И изобщо, когато чуе, че някое момче или момиче е без гадже, веднага започваше да прави планове с коя/кого да запознае това лице.
Беше малко "вее, не премита", но в замяна на това беше весела и готова винаги да услужи или да се намеси в някоя разправия, за да защити този, който е прав.
2
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Нищо страшно няма. При нас се получи. Перфектна тройка. От скоро живеем и в едно жилище а изживяванията ни са толкова вълнуващи. Обичаме те Влади и аз и Маги!!!!!
1
4
 
3
 
! Отговори
Фашистки-внук...... преди 10 месеца
Фашистки,....

И, фашисти,......

Търсете- се ......