Седмичен любовен хороскоп за 25 – 31 януари

Пълнолунието в знака на Лъва прави любовта драматична
25 яну 2021 10:47, Михаела Лазарова
1
Седмичен любовен хороскоп за 25 – 31 януари
Снимка: Istock

В последната седмица на януари е възможно да имаме непостоянно поведение, а това ще се дължи на напрегнатия квадрат между Слънцето и Уран. Пълнолунието в знака на Лъв може да направи любовта и малко драматична. Може да споделяме истини, но и ще се чувстваме по-романтично настроени. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Дори и да няма предпоставки за любовни драми, то вие ще сте тези, които сами ще ги създадете. Пълнолунието ще окаже влияние върху вашия сектор на романтиката, но и ще ви направи по-емоционални. Но това лунно събитие ще събуди и страстта и в любовта може да ви се случат много неща, които желаете. Внимавайте с думите и действията, особено ако отскоро се срещате с някого.

Телец

Телците, които скоро са се запознали с някого, може да се замислят дали наистина вибрират на едно и също ниво с този човек. Също така е възможно, ако имате нова връзка или се срещата на този етап с някого, да си дадете сметка, че тази личност по някакъв начин ви е отклонила от вашите лични цели.

Близнаци

Близнаците няма да се сдържат и както обикновено ще искат да си кажат всичко на любимия човек или на някого, в когото са влюбени. Тази седмица предстои пълнолуние в знака на Лъв, което ще окаже влияние на вашия комуникационен сектор. Готови сте да кажете истината си за това как се чувствате, какво искате и дали сегашната ви романтична ситуация ви дава това, от което се нуждаете или пък не. Тази седмица любовта става реална... или ще разберете, че просто не е любов. 

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
НЕВМЕНЯЕМ преди 3 години
Стана ли ви зелето?