Зодиите, които са златотърсачи

Ето кои се влюбват заради парите
18 мар 2021 14:18, Ивета Иванова
7
Зодиите, които са златотърсачи
Снимка: Pexels

За тези зодии може да се каже, че парите са едно от най-важните неща в живота им. Те ги ценят много, правят всичко, за да получат повече пари и да си позволяват луксове. Възможно е да търсят богати партньори и приятели.

Вижте кои са, според "Pink Villa".

Телец
 
Не е тайна, че Телците са големи естети, много държат на лукса и искат да тънат в богатство и разкош. Но пък могат да са скъперници. За да си позволяват всички луксове и глезотии, им трябват много пари. Понякога те правят компромиси с романтичните си връзки и стоят с определен партньор, не защото много го харесват и ценят, а защото той им помага финансово. Може да сключат брак за пари и дори са щастливи, ако го направят.
 
Близнаци
 
На тези зодии не им пука много за връзките. Те не вярват в голямата любов, рядко са моногамни, обичат флиртовете и несериозните отношения и изневярата не им се струва като голям грях. Близнаците не обичат да правят големи компромиси и да се отдават напълно на една връзка, затова предпочитат парите пред любовта. Практични са, реалисти и не мислят, че им трябва само любов, за да оцелеят. Предпочитат много пари, за да си купуват изискани дрехи, бижута, козметика и т.н.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Баце е близнаци и си има чекмедже.
5
3
 
15
 
! Отговори
дедо преди 3 години
Зодия "жена" винаги се влюбва в парите. Без изключения!
4
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Има ли още някой нормален в 21 век, който да вярва на зодии?
3
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Овен и Водолей - няма по-лакоми за материални и парични облаги от тези. Всичко могат да погазят, само и само да се докопат.
2
6
 
8
 
! Отговори
мда преди 3 години
Доста вярно, за съжаление. Светът става все по-материалистичен, но телците и близнаците определено държат водеща позиция и са описани точно - опортюнисти, които във всичко търсят изгода.
1
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Стрелец - абсолютно не, сменете го с козирог.Лъвът също не влиза в тази група, по-скоро девата е по-материалистично настроена.Не сте подготвени много по темата май.