Какво харесват мъжете в жените?

Ето някои неща
2 авг 2021 23:00, Ивета Иванова
84
Какво харесват мъжете в жените?
Снимка: Pixabay

Какво искат мъжете? Това е въпрос, който има много възможни отговори, но в същото време правилните от тях остават мистерия за много от жените. Оказва се, че все пак има някои качества на характера и особености във външния вид или физиката, които са любими на силния пол. Ето кои са те, според "Your Tango".

1. Грим, с който изглеждате естествени
 
Мъжете не мразят грима, напротив, обичат дамите им да са гримирани, но със семпъл грим, с който изглеждат естествено. Според проучване, направено от онлайн приложението за срещи "Zoosk", когато жените били с грим на очите на профилната си снимка, е по-вероятно да получат покана от мъже за среща. Същото важи и за дамите, които били с червило на профилната си снимка. Но жените, които носили по-тъмен грим, е било по-малко вероятно да получат покана за среща.
 
2. Идеално съотношение талия към ханш
 
Силният пол предпочита това не толкова заради атрактивността, а по-скоро, защото се свързва с плодовитост и добро здраве на жената.
  
3. Носене на дрехи в червено
 
Червеното е цветът на страстта. Не е изненада, че мъжете са привлечени от него. Проучване на психолози от Университета в Рочестър доказва това. На мъжете били показани снимки на жени с различен цвят рамки - бяло и червено. После са им показани снимки на жени, облечени или в синьо, или в червено. Резултатите показват, че мъжете биха изхарчили повече пари за среща за жените, облечени в червени тоалети или жените от снимките с червени рамки. Те им се стрували по-секси и привлекателни.
 

84
Още по темата: мъжеженипривличане
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
4
 
2
 
! Отговори
Алтер преди 4 месеца
Предница, задница и това между тях. Любими.
43
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
На кой му пука какво харесват мъжете в жените?!!
42
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Харесват това което нямат, а именно женските неща.
41
3
 
9
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 4 месеца
49 Да, вярно е това. Дори обръщението към родителите е било на вие.За съжаление простащината е навсякъде, където се обърнете.Влизате в магазин, рядко ще отвърнат на поздрава ви за добър ден, казват:кажи..или оффф...или тооз пък са прай на културен...Веднъж ми казаха, че съм говорел добре български, защото поздравих))))..В Русия, ако кажеш глупост, псувня пред човек, който не познаваш, плащаш.Не?Ръцете, краката и се научаваш как да говориш.
40
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
наскоро се раздели с една, такава красива направена, всеки е заглеждаше. Не благодаря от такива. Не иска деца, направи списък къде да сме ходили на почивка, в чужбина, спа и конни бази, не може да готви, не обича да чисти, кара хората около неч да и вършат работата и няма един лев защото не работи. Да му е честита на следващия, за мен тази не става.
39
3
 
9
 
! Отговори
До Бонго Бонго преди 4 месеца
Пишеш истини, но забравяш едно. Вулгарното поведение на нашенските мъже дори и в присъствието на жени не е от последните 30 години. Навремето се е считало, че мръсотии пред жени не бива да се говорят, особено пред деца, девойки и старци. Дори най-неуките селяни са спазвали това правило, ако се вярва на записките, правени от някогашните ни етнографи и народопсихолози, които са се ползвали с уважение и сред чуждестранните академични среди. Толерирането на простащината започва преди 77 години.
38
6
 
2
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 4 месеца
И разбира се такива и бози ще пият,каквито търсят.
37
9
 
10
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 4 месеца
Повечето българи мъже са груби и арогантни, вулгарни и голяма манджа, после се чудят що им растат еленови рога по 5-10 метра големи. Това са дали и това получават. Забелязах други мъже от други народи да не пиша, кои между мъже си говорят глупости, но появи ли се между тях жена си нито една глупост или псувня или ругатня не чух,културно и възпитано. Учудих се и виждам чудовищна разлика. И това е кои примери следваме. Мутри? Мутреси? Чалги ? Това еКак къпе човек душата си?Как се лекува мантали
36
3
 
9
 
! Отговори
мъж преди 4 месеца
До: жена Не ви ли прави впечатление безсмислието на цялата статия? Пише се нещо за да се усвоят едни пари и да се генерират коментари с което се правят още пари, това което ние сега правим с вас?Всичко друго са алабализми.Започват разни войни на тема сексизъм без причина. Нещо сте повредени. Мислете без предубеждения. Всеки има различен вкус и предпочитания, всеки харесва нещо различно. Тук не пишат сексолози а завършили гимназиално образование.
35
5
 
4
 
! Отговори
НПО-атлантик преди 4 месеца
Най-харесвам 19-сантовия ходж кок на моята съпруга, като ме изчаластри в гръб- вия кат масти*.
34
4
 
3
 
! Отговори
Хосито преди 4 месеца
Според вас 15 см достатъчни ли са ?
33
7
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Стегната ***!
32
3
 
6
 
! Отговори
до 59 преди 4 месеца
Изобщо не съм гледал това да ти кажа. Явно си много млад и зелен щом мислиш така елементарно. Бях си намерил една на която кандидат-тъста и бе със мнооого дебел портфейл. Еми, радвам се че се разпадна работата, щото май татко и беше мутpa, с ланци по врата и т.н. Не съм му гледал нощното шкафче, може и кюлчета да е имал. Това как да е, ама ако има и пистолет...
31
10
 
4
 
! Отговори
Влади преди 4 месеца
Пърдялника най ми харесва да им разкалям задния двор.
30
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Няма значение, после пак ще я убие, като се напие / избият му комплексите / някой я загледа.
29
8
 
20
 
! Отговори
Все за едни и същи преди 4 месеца
телесни дадености пишете тук, но когато тръгнете да се жените първо преценявате колко дебели са връзките и портфейла на евентуалния тъст, има ли момата осигурено самостоятелно жилище, само тя ли е наследницата на родителите си, тъщата достатъчно млада и здрава ли е, за да шета и не на последно място - дали момичето може да готви? После гледате дали е кротка и послушна. Чак накрая умувате струва ли си човек да се жени заради едната красота или е по-добре да е по-невзрачна, за да нямаш "баджанаци"
28
2
 
8
 
! Отговори
Разсмяхте ме преди 4 месеца
" ... по-малък размер на тялото"? Като прочетох това, буквално зазвуча в ушите ми гласът на един колега, но няма как чрез думи да опиша възторжената интонация, с която произнася думата "Висока!" С тази дума той започва описанието на всяка жена, която според него е красавица. Накратко казано, всеки си има някакви критерии. Да не говорим пък за онези, които харесват по-закръглени гуцета. В роман на Васил Попов срещнах израза "закръгленост, която чужденците обожават тайно, а българина - явно".
27
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Защо не проведат такава анкета сред участниците в онзи прайд? Ще чуят удивени възклицания и реплики на учудени персони, какво наистина им харесвате на тези жени беее? Не виждате ли къде е качествената красота, ааа? Не знаете ли, че само тук сред нас ще срещнете разбиране, беее? Защо са ви тези жениииии?
26
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Cici
25
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Ама за съпруга ли я избира тази жена? Или за гадже? Или теоретично трябва да каже каква според него трябва да бъде жената? Ако е последното, зависи в какво настроение ще го намериш - един ще описва любимата, която си мечтае да срещне, друг ще опише май.ка си, трети ще разказва каква според него е трябвало да бъде родителката или съпругата му, ама тя не е такава и затова той е тъжен и разочарован.