Седмичен любовен хороскоп за 18 - 24 октомври

Динамична седмица
18 окт 2021 11:46, Михаела Лазарова
1
Седмичен любовен хороскоп за 18 - 24 октомври
Снимка: Istock

Меркурий приключва ретроградното си движение. През последните няколко седмици имахме възможността да помислим доста върху взаимоотношенията си. Възможно е дори да сме преминали през конфликтни ситуации с любимия човек. Хубавото е, че сега нещата могат да бъдат поправени, благодарение на Юпитер.

Не забравяйте, че всеки дисбаланс в любовната връзка може да доведе до борба за власт между вас и вашия потенциален или настоящ партньор. Повече за вашата зодия вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Меркурий е ретрограден във вашия сектор на отношенията от края на септември, което може да е довело до някои спорове и недоразумения с половинката ви. Хубавото е, че тази седмица приключва неговото ретроградно движение и ще бъде много по-лесно да върнете баланса помежду ви. Тази седмица ни очаква и пълнолуние, ще напомни на необвързаните, че всъщност не е никак лошо да нямаш половинка до себе си, защото имаш пълната свобода да се съобразяваш само със себе си. Не сте отчаяни, че не сте във връзка и това е прекрасно.

Телец

Най-добрият начин да намерите истински балансирана и здрава връзка е да знаете, че дори и без партньор, вие сте удовлетворени и че щастието ви не зависи от друг. Ценен урок, който сте научили по време на ретроградния Меркурий. Освен това ще преразгледате лошите си навици по отношение на срещите и връзките като цяло, внедрявайки нови, които са по-работещи. Ако сте обвързани, имате възможността да изгладите недоразуменията с половинката, да се насладите на повече романтика и да планирате хубави мигове в близкото бъдеще, като пътуване например.

Близнаци

Близнаците най-накрая отново ще могат да взимат разумни решения, що се отнася до любовния им живот. Много е възможно някои от представителите на зодията през последните няколко седмици да са били объркани по отношение на любовните въпроси. Без значение дали сте обвързани или не, сега можете да мислите правилно и да действате много по-добре, загърбвайки проблемите.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари