Бащата на Ани я натъпкал с хероин преди да я сготви?

Гръцките лекари с шокиращ доклад по убийството в Атина
5 окт 2016 09:37,
30
Бащата на Ани я натъпкал с хероин преди да я сготви?
Снимка: Български новини

В нов шокиращ доклад от съдебния лекар се предполага, че малката Ани, която бе нарязана и сготвена от баща си Станислав Бакърджиев в гръцката столица Атина, може да е починала от консумация на голямо количество хероин.

Още по темата

Понякога човешкият ум не е в състояние да поеме величината на престъпление като това с малката 4-годишна Ани, където на шестия ден от съдебното заседание, съдебната зала замръзна отново от чудовищните разкрития. Този път от заключението, направено от съдебния лекар, пише в. "Български новини".

В деветте страници от заключенията подробно е описана смъртта на детето, даващо отговори на въпросите на съдиите.

Според съдебния лекар, смъртта на детето е настъпила от патологични причини, които могат да бъдат пренебрегната инфекция, алергична реакция или голямо количество наркотици.

Паралелно с това всички елементи и атрибути изследвани върху одеялото на непълнолетно дете са идентични със страничен ефект, който биха имали малки деца след консумация на хероин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Добре, че са го съдили в Гърция! В България щеше да мине с условна и мъмрене!
21
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И кой вярва на такива измишльотини?Четиво за Алцхаймери и деменции.
20
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какви фантасматории
19
1
 
4
 
! Отговори
хъ преди 7 години
Сега за наказание да запълнят всичките му отверстия до горе с нещо силно, гъделичкащо, изгарящо, а ръцете му да са завързани отзад
18
0
 
13
 
! Отговори
Некъф луд преди 7 години
...и после ще ни дават акъл да сме ги интегрирали ромите. Пускай газта и да се приключва с тия ***.
17
1
 
8
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 7 години
А най достойните стават политици.
16
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Допреди 30-ина години, когато училищните паралелки се състояха от по 35-36 деца, във всяка паралелка имаше по 2-3 хлапета от чисто скандинавски тип - много бели, светлоруси, със сини или зелени очи. Това показва реалният процент на много светлите хора у нас.Разбира се, в онези села, в които вече беше започнал да се увеличава драстично ромският етнос, положението беше друго. Тук говорим не за тях, а за цвета на етническите българи.
15
7
 
9
 
! Отговори
До 13 преди 7 години
Хората се заблуждават поради преобладаващия брой на българите с кестеняви коси. Затова често се казва, че у нас преобладавал по-тъмния тип, което не е вярно.Всъщност, повечето българи са със светла кожа и пъстри, сини или зелени очи. По отношение на косите, най-многобройни са кестенявите и тъмнорусите. Светлорусите са малко, а най-малко сред българите са онези, които са с черни коси. Голямо объркване предизвиква и фактът, че много жени си боядисват косите.
14
0
 
4
 
! Отговори
анонимна. преди 7 години
И сега какво наказание ще получи?! Споразумение/цинично/, по непредпазливост,търси се извършителя?!Предлагам всяка майка с бръснарско ножче да бележи по веднъж. И това му е малко.....
13
6
 
28
 
! Отговори
OMG_Lucker преди 7 години
АВЕ ЕЙ Д Н Е С. Прекалявате! Кви са тези статии? Няма да казвам да не отразявате такива гадни новини, щото знам, че искате да си вдигате рейтинга от тълпата, дето е жадна за зрелища. Ще заявя обаче, че ТРЯБВА да предупредите с някакъв знак или нещо друго за това какво следва. Може и деца да четат?Ай с-и-к-т-и-р и новини! Някой обогати ли се четейки за това Г Н У С Н О и нечовешко деяние на този .. не знам как или какво да го нарека?
12
12
 
10
 
! Отговори
АнтиЕС-АнтиГЕРБ преди 7 години
Евроценности или последствията от управлението на ГЕРБ? И двете, понеже случката е в Атина, ако беше в България, щяха да го отнесат изяло герберите? Защо? Защото е символ на това, което прави с Българите, ГЕРБ-а.
11
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като гледам снимката май са от един по-особен цвят българи.....
10
38
 
2
 
! Отговори
Професор преди 7 години
На яхния или мусака? Аз лично харесвам мусака. Може и кюфтета с повече люто.
9
1
 
56
 
! Отговори
ОПЕРАТОР преди 7 години
На електрически стол и на живо по БНТ
8
22
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Как искате да пише бъргарите от какъв произхд са, като никой на балканите не е наясно с това. Най-големите патриоти и националисти а сме май най-големите ***. Важно е държавата в, която живеем колко струва а не кой какъв е
7
13
 
35
 
! Отговори
Бай Иван преди 7 години
Знам че всички новинари търсите сензации, ама статии с подобни заглавия са меко казани зловещи. Давате ли си сметка че тази статия може да бъде прочетена и от деца или хора със слабо сърце и нерви. Понякога трябва да имате спирка.
6
5
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ужасът няма какво да се коментира! Ама какво е това заглавие, по дяволите??!!! "Сготви"???? Малко достойнство, ей, малко...
5
9
 
12
 
! Отговори
АНТРОПОЛОГ преди 7 години
До до 1 ДА НЯМА НИЩО БЪЛГАРСКО -ТИПИЧЕН БЪЛГАРСКИ В А Р В А Р И Н
4
8
 
15
 
! Отговори
турчин преди 7 години
При нас това е ежедневие
3
4
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Винаги трябва да пише българите от какъв произход са, а не така да се петни цялата нация. Човек който е постъпил по този зверски начин не трябва да живее. Има случаи в които смъртната присъда е задължителна.