Бащата на Ани я натъпкал с хероин преди да я сготви?

Гръцките лекари с шокиращ доклад по убийството в Атина
5 окт 2016 09:37, Мария Захариева
30
Бащата на Ани я натъпкал с хероин преди да я сготви?
Снимка: Български новини

В нов шокиращ доклад от съдебния лекар се предполага, че малката Ани, която бе нарязана и сготвена от баща си Станислав Бакърджиев в гръцката столица Атина, може да е починала от консумация на голямо количество хероин.

Още по темата

Понякога човешкият ум не е в състояние да поеме величината на престъпление като това с малката 4-годишна Ани, където на шестия ден от съдебното заседание, съдебната зала замръзна отново от чудовищните разкрития. Този път от заключението, направено от съдебния лекар, пише в. "Български новини".

В деветте страници от заключенията подробно е описана смъртта на детето, даващо отговори на въпросите на съдиите.

Според съдебния лекар, смъртта на детето е настъпила от патологични причини, които могат да бъдат пренебрегната инфекция, алергична реакция или голямо количество наркотици.

Паралелно с това всички елементи и атрибути изследвани върху одеялото на непълнолетно дете са идентични със страничен ефект, който биха имали малки деца след консумация на хероин.


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Добре, че са го съдили в Гърция! В България щеше да мине с условна и мъмрене!
21
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И кой вярва на такива измишльотини?
Четиво за Алцхаймери и деменции.
20
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какви фантасматории
19
1
 
4
 
! Отговори
хъ преди 3 години
Сега за наказание да запълнят всичките му отверстия до горе с нещо силно, гъделичкащо, изгарящо, а ръцете му да са завързани отзад
18
0
 
13
 
! Отговори
Некъф луд преди 3 години
...и после ще ни дават акъл да сме ги интегрирали ромите. Пускай газта и да се приключва с тия ***.
17
1
 
8
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 3 години
А най достойните стават политици.
16
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Допреди 30-ина години, когато училищните паралелки се състояха от по 35-36 деца, във всяка паралелка имаше по 2-3 хлапета от чисто скандинавски тип - много бели, светлоруси, със сини или зелени очи. Това показва реалният процент на много светлите хора у нас.
Разбира се, в онези села, в които вече беше започнал да се увеличава драстично ромският етнос, положението беше друго. Тук говорим не за тях, а за цвета на етническите българи.
15
7
 
9
 
! Отговори
До 13 преди 3 години
Хората се заблуждават поради преобладаващия брой на българите с кестеняви коси. Затова често се казва, че у нас преобладавал по-тъмния тип, което не е вярно.

Всъщност, повечето българи са със светла кожа и пъстри, сини или зелени очи. По отношение на косите, най-многобройни са кестенявите и тъмнорусите. Светлорусите са малко, а най-малко сред българите са онези, които са с черни коси. Голямо объркване предизвиква и фактът, че много жени си боядисват косите.
14
0
 
4
 
! Отговори
анонимна. преди 3 години
И сега какво наказание ще получи?! Споразумение/цинично/, по непредпазливост,търси се извършителя?!Предлагам всяка майка с бръснарско ножче да бележи по веднъж. И това му е малко.....
13
6
 
28
 
! Отговори
OMG_Lucker преди 3 години
АВЕ ЕЙ Д Н Е С. Прекалявате! Кви са тези статии? Няма да казвам да не отразявате такива гадни новини, щото знам, че искате да си вдигате рейтинга от тълпата, дето е жадна за зрелища. Ще заявя обаче, че ТРЯБВА да предупредите с някакъв знак или нещо друго за това какво следва. Може и деца да четат?
Ай с-и-к-т-и-р и новини! Някой обогати ли се четейки за това Г Н У С Н О и нечовешко деяние на този .. не знам как или какво да го нарека?
12
12
 
10
 
! Отговори
АнтиЕС-АнтиГЕРБ преди 3 години
Евроценности или последствията от управлението на ГЕРБ? И двете, понеже случката е в Атина, ако беше в България, щяха да го отнесат изяло герберите? Защо? Защото е символ на това, което прави с Българите, ГЕРБ-а.
11
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като гледам снимката май са от един по-особен цвят българи.....
10
38
 
2
 
! Отговори
Професор преди 3 години
На яхния или мусака? Аз лично харесвам мусака. Може и кюфтета с повече люто.
9
1
 
56
 
! Отговори
ОПЕРАТОР преди 3 години
На електрически стол и на живо по БНТ
8
22
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Как искате да пише бъргарите от какъв произхд са, като никой на балканите не е наясно с това. Най-големите патриоти и националисти а сме май най-големите мелези. Важно е държавата в, която живеем колко струва а не кой какъв е
7
13
 
35
 
! Отговори
Бай Иван преди 3 години
Знам че всички новинари търсите сензации, ама статии с подобни заглавия са меко казани зловещи. Давате ли си сметка че тази статия може да бъде прочетена и от деца или хора със слабо сърце и нерви. Понякога трябва да имате спирка.
6
5
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ужасът няма какво да се коментира! Ама какво е това заглавие, по дяволите??!!! "Сготви"???? Малко достойнство, ей, малко...
5
9
 
12
 
! Отговори
АНТРОПОЛОГ преди 3 години
До до 1 ДА НЯМА НИЩО БЪЛГАРСКО -ТИПИЧЕН БЪЛГАРСКИ В А Р В А Р И Н
4
8
 
15
 
! Отговори
турчин преди 3 години
При нас това е ежедневие
3
4
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Винаги трябва да пише българите от какъв произход са, а не така да се петни цялата нация. Човек който е постъпил по този зверски начин не трябва да живее. Има случаи в които смъртната присъда е задължителна.