Трябва ли да поставим ултиматум на Северна Македония?

Повече от половината участвали в анкета смятат, че е необходимо
22 яну 2022 11:41, Петя Славова
125
Трябва ли да поставим ултиматум на Северна Македония?
Снимка: БГНЕС

България трябва да постави ултиматум на Северна Македония по всички спорни точки – без подкрепа за ЕС, ако не се съгласят с исканията ни. Това трябва да е подходът спрямо РСМ, смятат 52% от гласувалите в анкета на Bulgaria ON AIR.

Още по темата


31% пък искат България да запази досегашната си дипломатична политика, "без да предприемаме резки ходове".

На обратното мнение са 8% от гласувалите, които искат България да окаже максимална подкрепа и "по никакъв начин да не стопираме влизането на РСМ в ЕС". 8% пък са нихилисти: "Трябва да спрем всякаква комуникация с властите в РСМ, да забравим за темата и да ги оставим да се оправят сами."


125
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
113
1
 
1
 
! Отговори
аман от тия преди 3 месеца
Докога ще ни занимавате с това село?Не им обръщайте внимание,да си правят пак Югославия.
112
0
 
1
 
! Отговори
Бай Геле до 104 преди 3 месеца
Руснаците ги обичаха само украинците, но Путин се постара да оправи нещата.
111
1
 
5
 
! Отговори
Маке преди 3 месеца
Македония си е отделна държава,с език близък до нашия,както са Австрия и Германия,защо се заяждаме,не знам но надали ще е добре и за двата народа.
110
1
 
6
 
! Отговори
Оффф преди 3 месеца
Да оставят историята ни и да не посягат към нея.След това да влизат където искат.Те после ще започнат да крадат и европейската.Само към сръбската нямат претенции.
109
1
 
6
 
! Отговори
akudд1 преди 3 месеца
РСМ не може да пусната с проблеми в ЕС. не може държава с малцинствени проблеми и с влияние на сърбия да мути водите
108
4
 
7
 
! Отговори
Читател преди 3 месеца
Не може една държава джудже,да плюе един цял народ като българският,а той да разпъва чадъра и да мисли,че вали дъжд.Ако тези кречетала,влязат в ЕС,атаките от към Брюксел по адрес на България,ще бъдат като истински градоносен облак!На Байдън му лесно.Той е отвъд океана и спокойно ще се занимава с Русия,от където може да бъде изненадан и то много,много неприятно!
107
8
 
2
 
! Отговори
Хари преди 3 месеца
Ултиматум ке поставувале бе хахаха нула фактор во Европа и светот и ултиматуми раздават хахаха не знам каква ви е дрогата но е силна со сигурност
106
3
 
39
 
! Отговори
Дончо преди 3 месеца
Никъде не се говори за Сърбия и това е най странното?!!!..Сърбия е най големият виновник.....този геноцид над българите са го извършили те....всичко е следствие на техните престъпления....Защо мълчат нашите историци по този въпрос?!!!Газопровод ще им строим.....това е престъпление срещу България и всички българи....Сумати територия са ни отнели и колко българи са затрили и ще ми викат братко....ЛИЦЕМЕРИ И РУСКИ ***
105
3
 
14
 
! Отговори
Ivanov преди 3 месеца
Obedinenie.na.balgaria.i.makedonia!
104
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Докога тази страна ще бъде наричана Северна Македония? Това е Вардарски санджак! Пълно вето докато не признаят хората с българско самосъзнание, българската история, българския език, българската църква.
103
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
99 Ха,ха,ха, ще умра от смях! Руснаците сатъпи,пияни и грандомански настроени хора. Никой не ги обича.Ъгли раша го хом!
102
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
99 Колкото по-далеч от Русия, толкова по-близо до цивилизацията. Русия е гигант на глинени крака. Бензиностанция, маскирана като държава. Като западът изключи Русия от световната разплащателно система SWIFT, ще останат сами със себе си. Няма Велика сила под санкции.
101
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
99 Ха,ха,ха, ще умра от смях! Руснаците са *** пияни и грандомански настроени хора. Никой не ги обича.Ъгли раша го хом!
100
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Да, разбира се. Що за въпрос? РСМ не е изпълнила договора, който е подписала, нарушава правата на българите в Северна Македония, краде българска история и разпространява езика на омразата, от най-високо ниво.
99
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Даже мораториум трябва за макетата, не ултиматум. Да не влизат никога в ЕС.
98
2
 
12
 
! Отговори
Диана преди 3 месеца
До володя Време е да пораснем, Володя! Не можем винаги да бъдем малки,трябва да поемем по своя път, да изживеем своя живот..И..да имаме много приятели!Руснаците са хубави хора, но не са само те-има и други хубави хора по света!Ние трябва да сме ние!Ние да решаваме нашите проблеми както ние искаме и както на нас ни харесва, а не да чакаме руснаци или американци или който и да е да направи това за нас..Никой не може да ти нарежда как да изживееш своя живот, само ти решаваш това когато пораснеш
97
6
 
13
 
! Отговори
Диана преди 3 месеца
До Анонимен98 Аз не мисля,че българите някога сме мразели македонците! Македонците са били нашата душа,ние без тях сме като без душа,а те без нас са като изгубени. Колко пъти са ни разделяли, пак сме се събирали като капчици живак..Македонците не мисля, че ни мразят истински..Когато разговаряш с македонец не го чувстваш чужденец въпреки различния език. Те са съхранили езика си такъв, какъвто е бил когато са ги окупирали, той не се развива въпреки че сърбите им налагат изкуствени промени...
96
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Тези АНТИ Българи, никага не трябва да ги пускаме. Същите тези неблагодарници им дадохме безплатно много оръжие навремето.
95
30
 
2
 
! Отговори
володя преди 3 месеца
До До 94Руснаците са наши по-големи и по-зрели братя и като такива имат правио да ни нареждат и ние сме длъжни да изпълняваме. Всяко забавяне е пагубно за нас!
94
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Едни и същи хора посяха семето на омразата между България и Северна Македония.И се хванахме като глупаци да се обясняваме помежду си кой кой е.