Лидерите на Г-20 се споразумяха за стимулиращ пакет за 1 трлн. долара

Това е денят, в който целият свят се обединява в борбата срещу кризата, обяви Гордън Браун
2 апр 2009 22:20,
8
Лидерите на Г-20 се споразумяха за стимулиращ пакет за 1 трлн. долара
Снимка: БГНЕС

Лидерите на страните от групата на Г-20 одобриха пакет от мерки за икономическо възстановяване на обща стойност над 1 трлн. щатски долара, както и нови правила за регулация на световните финансови пазари, съобщава Guardian.

Целта на форума, в който участват 20-те най-развити икономики, както и представители на ООН, МВФ и ЕК, е да се вземат правилните решения за противодействие на рецесията, както и да се възстанови доверието в силно засегнатата банкова система.

Британският министър-председател Гордън Браун, който е домакин на събирането в Лондон, очерта шест главни точки, по които лидерите на развитите страни са постигнали съгласие.

Те включват мерки за стимулиране на икономическия растеж, за насърчаване на световната търговия и за затягане на регулацията на офшорните зони.

Гордън Браун заяви, че това е денят, в който целият свят се обединява в борбата срещу икономическата криза чрез конкретен план с определен срок.

Вижте още

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Абе ти като не знаеш английски, какво си тръгнал да даваш акъл бе, trilion си значи трилион, а bilion значи милиард.А и освен това информацията е грешна, защото Г20 всъщност се споразумяха за 5 трилиона долара пакет !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
6
0
 
0
 
! Отговори
... преди 15 години
... nali znaete che "one trillion" ne e "edin trilion" a "edin billion"..."billion" na angliiski e miliard"trillion" e bilion... ili neshto takowa :)
5
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
номер 4 слава на бога ,че има още читави хора като теб ,защото почнах тотално да се отчайвам от слепотата на всичко живо дето ме заобикаля и са като зомбирани ,и когато им обясняваш това дето си го написал гледат кат телета .......
4
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Чифутския блян - печатницата за хартийки да не спира. Нови хартийки за заеми срещу обезпечение от реални активи. Поток от хартийки насам срещу поток от реална собственост нататък и така до края на света (в буквалния смисъл). Всички правителства трябва да задлъжнеят както и техните граждани най малко 3 поколения напред. Гоите трябва да са зависими и да не притежават реална собственост. За да бъдат сведени до санитарен минимум чрез ментета, замърсяване, болести, глад, войни, липса на здравеопазване и т.н. Те никога няма да повярват в това и затова плана ще успее. Тотален контрол и редукция на населението до необходимия минимум на обслужващ персонал. Образованието трябва да е недостъпно за гоите както и понятия като родов корен, националност. Тотален контрол над миналото, алтернативна лъжлива история, понятията етнос и национализъм да бъдат изкоренени от съзнанието им тъй като обединителен фактор, чрез който могат да противодействат. Внушение на безнадеждност у младите чрез беззаконие, бедност, пошлост, субкултура и агресия чрез използване на всички човешки слабости и пороци. Причините да се отдават на собствената им некадърност и мързел за да се увеличи ефекта от липсата на алтернативи. Православието да бъде унизено, опростачено. Да се публикуват унизителни за религията и националността им новини. Да се облъчват с вина чрез кухи фрази като холокост, толерантност, дискриминация до свеждането им до малцинство в собствените им държави. Всички медии да бъдат под контрол. Нещо неясно има ли?
3
0
 
0
 
! Отговори
Radi преди 15 години
А откъде ще се вземат тези пари???
2
0
 
0
 
! Отговори
fa преди 15 години
nemali nekoi da gi izbie tezi bokluvi smurt . tova sa samo dumi ni6to nestava izbitegi do krak .НЕ искакм партия и фуражка да ме дирижира
1
0
 
0
 
! Отговори
rado преди 15 години
silni dumi,no neusa6testvimi

Спонсорирани публикации