Електрохолд отвори първия си клиентски център в Пловдив

С него групата стартира разширяването на търговската си мрежа в цялата страна
19 апр 2024 11:53, Александър Попов
4
Електрохолд отвори първия си клиентски център в Пловдив

Електрохолд България откри първия си център за обслужване на клиенти в Пловдив. Така компанията поставя началото на разширяването на собствената си търговска мрежа извън територията на Западна България.

Стъпването на Електрохолд в града ще повиши конкуренцията в доставките на електроенергия. Това ще донесе на бизнеса в Пловдив ясни и конкретни ползи и предимства - по-добри и гъвкави условия, по-благоприятни цени, повече енергийна сигурност.

Функционалният офис е с модерен интериор и отговаря на най-високите стандарти за клиентско изживяване. В него клиентите ще могат да се възползват от персонализирани консултации и пълна гама от услуги и продукти, съобразени със специфичните нужди на всеки бизнес.

„Изключително съм щастлив, че първият офис на Електрохолд извън Западна България е именно в Пловдив. Откриването му не е просто разширяване на физическото ни присъствие в нов за нашия бизнес град. То е символ на стремежа ни да се разрастваме, за да бъдем още по-близо до клиентите си и да предложим богатия си опит и в други райони на страната. Съвсем скоро ще отворим собствен офис и във Варна. Вярвам, че това ще бъде от полза за клиентите, защото конкуренцията нараства, а от това печелят преди всичко потребителите”, каза Карел Крал, главен изпълнителен директор на Електрохолд България.

Клиентският център се намира на ул. “Отец Паисий” 33 в Пловдив. Работното му време е от 08:30 ч. до 17:00 ч. всеки делничен ден.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
? преди 4 седмици
icgg и сега електро-hold(ing it, I am holrding it, the company, sorry)компюнии ли ми регистрирате?
1
0
 
4
 
! Отговори
Lina преди 1 месец
Внимавайте с електро Каторг. Позволяват си да пишат и по 2 сметки мсепн, както и за над 1000 кв непотребена енергия . Пазете се и си следете фактурире, винаги ги изтегляйте. Шишови измамници те ро ристи