Хванаха четирима с наркотици във Велинград

Непосредствено след сделка за купуване на дрога са задържани криминално проявеният В.П. (30 г.) от Велинград и неговият клиент - 22-годишен мъж от Септември
14 яну 2008 14:03,

Четирима души са задържани при акция на полицаи от БОП при ОДП-Пазарджик. На двама от тях Окръжната прокуратура в областния град е удължила срока на задържане със 72 часа, съобщават от МВР.

Непосредствено след сделка за купуване на дрога са задържани криминално проявеният В.П. (30 г.) от Велинград и неговият клиент - 22-годишен мъж от Септември.

При личния обиск у дилъра били открити 4.4 грама суха листна маса (марихуана). В две жилища в курорта били открити около 40 грама марихуана и 44 грама амфетамин.

В хода на операцията са заловени и велинградчанинът С.Й. (36 г.), по-известен като Куция, както и негов 20-годишен съгражданин. И четиримата са задържани с полицейски заповеди за 24 часа в ареста на РПУ-Пазарджик.

За резултатите от акцията незабавно е уведомена Окръжната прокуратура в областния град. Тя удължила ареста на В.П. и С.Й. със 72 часа.

Предстои внасяне в Окръжен съд-Пазарджик на искане за налагане на мярка за неотклонение „задържане под стража“ на двамата. Работата по случая продължава.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание